Le hair

Sådär ja, har fejkat fint hår ett bra tag nu. Bilden gör det inte rättvisa, det var så ofantligt slitet att man inte kan beskriva det. (En hel del hemmaklippningar har också satt sina högst ojämna spår i eländet också)



Så nu känns det lite kortare, men framförallt MYCKET fräschare.



Plus att man ser asbusig ut med den där lilla luggliknande saken. Tihi!

Hår

Drog iväg och kapade håret. Skönt!
Och imorgon blir det mest troligt Luleå eller Skellefteå med Sophie, alldeles ypperligt om ni frågar mig.

I'm roughly 6 feet tall

Vart har all min pluggtagg tagit vägen?
Motivation hitåt tack!



I brist på roligare inlägg kan ni lyssna på sötaste låten just nu. Videon är också så himla söt.

Gympa!

Har pillat på med lite småprojekt nu och snart bär det av på gympa! Egentligen orkar jag inte, men jag måste ju testa mina nya fina träningsbrallor jag fick hem idag! Nu slipper jag korva upp mina hellånga till små bullar vid knäna. Skööönt. 

Bakdagen!

Kände mig inte alls sugen på skolarbete sådär på morgonen så jag attackerade köket med noblessen och dumlen i högsta hugg och gräddar just nu dumlekakor. Och gott luktar det må jag lova!




Sen så lutar det åt en sats med knäck också. Juligt och kuligt!


Natti



Näni vänner. Signar ut, slut!

Mörg

 

Har suttit med mina älskade skolböcker sen 8 imorse, men nu är allt inskickat och en stor tyngd lättats från mina axlar. Att vara orolig kan verkligen sabba en natts sömn må jag lova!
Nu blir det lunch och sen piper jag till Ica några timmar.
Ciao!

Sliten

Ouff. Ligger i lillsoffan och försöker hitta lite energi, det går sådär. Men glöggmys hos Biffen ikväll, he bli no gode grobba!


Bra jävla dag alltså.




Whaddapp!



Wooow, ny excorsismfilm. Som verkar grym!
Gilla!

Stress

Phhuhuuuu, tar en kort liten andningspaus i all stress. Man har ingenting att göra ungefär 90 % av dagarna också kommer allt samtidigt. My god.
Snabb banan och sen ut igen! Ciao loverz!


Balladtime!

Säger godnatt med en fin liten bit från Edguys senaste. Mysmusik när den är som allra bäst.

Q

The minute you think of giving up, think of the reason why you held on for so long.

Torsdag.

Alltså, det där med att må illa är inte riktigt min favoritaktivitet. Helt värdelöst.
Annars då? Jodå, blev impulstrip till Luleå igår och efter det en liten film, ypperligt trevligt må jag lova! Tjuvade dessutom en sovmorgon imorse, galet välbehövligt så gjorde bort några av uppgifterna och en halv labbrapport. Plus en massa the sims! Sjukt kul ju!


Impuls!

Hoppla! Snart blir man upphämtad av en hemlig person för ett hemligt uppdrag på Storheden. Härligt!


Viste du att...

...Pingviner trillar på rygg när det flyger flygplan över dem. De följer nämligen flygplanen med blicken tillräckligt länge för att tappa balansen


Zipit



Hänger i soffan och har dåligt samvete över att jag är så oproduktiv, men ett bra skyll är att Hundhotellet går på TV1000. En av världens mest awesome filmer!

Kluring



Ja alltså jag vet inte. Snillen spekulerar!


Seg

Oj så trött man får bli. Såg dagens desperate housewives (och nästa veckas. Kunde inte låta bli, men efter det har det ju inte kommit ut fler... Typiskt) och lite annat smått och gott. Nu snart vankas det väl mat här i residentet och sen ikväll gympa.
Lite ångest på den då mitt knä inte är riktigt helt än, så störande när man inte vet vad det är! Men skitsamma, betydligt bättre än igår iallafall så det får lov att gå. Feel free to join! (HINT TILL BIFFKAKA!)

.


.



Lite akustisk gitarrmusik sekunderna innan man inser att man verkligen måste kliva upp.

Lite julkänsla




Hur kan jag ha missat detta? Helt underbart ju! Bra musik under julen, hallelujah!

Haven stay

You and me will never learn
Take a step away from me now, moving closer


KI


Kollar upp lite smått och gott och känner hur tiden bara springer iväg. Det känns länge kvar nu, men det är en halv fysikkurs, två kemikurser och en biologikurs kvar och bara en månad efter det är det första ansökan som ska in. Alltså. Inte. Alls. Länge. Kvar.

Lite panik på det va?


Hur glad är jag?



SNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖ! :D
Nu ber jag till alla gudar som bara finns att den ska få ligga kvar till sommaren. WIHO!


For I don't know what I do

Satte mig ner med fysikböckerna men ett trött huvud ville inte riktigt fokusera på Newtons lagar och kroklinjig rörelse så det projektet får ligga på is en dag till.
Kokade istället en tekopp och njuter av lite skön musik varvat med How I Met Your Mother. 7 avsnitt avklarade redan, det är ju faktiskt ett rätt nice tidsfördriv.


15 supar.

Nejni, nåt sånt blev det inte i helgen minsann. Och idag är det ju alldeles fantastiskt härligt att inte vara det minsta sliten. Bara lite småtrött, men vem är inte det en söndag?
Hehe.




Klart!

Färdigsminkad och hungrig. Härlig combo.
Mys hos Biffen och sen en sväng på capsi, lämplig kväll.


Känner mig lite overkill, men vad tusan, har man känt sig som slusk i två veckor nu får man göra sig lite fin. Hehe.
Ha en fin kväll peeps!

Lördagsgodis

Shit! Köpte en påse med dom där nya Dumle idag, ni vet med pepparkakssmak. Och satans jävlar så goda dom är! Om man äter dom rätt alltså, man suger av chokladen och sen äter kolan. Shitshitshit. Gjorde då hela min dag. Ja, dom och min nyss avslutade bastu, ack så skönt!


She likes to go alone.



Såg ut ungefär såhär under veckans idolmys (fick dock lov att byta tröja då surströmmingsspad inte luktar kalas när det sitter i kläder) men det var ypperligt trevligt. Hade dessutom finsällskap i form av Linnea och Susanne, kunde nog inte bli mysigare!
Imorgon verkar det luta åt en liten utgång på vårt älskade Capsicum, och för en gångs skull är jag riktigt taggad på det också.

Näfan, gammal som man är börjar det bli rätt sent. Haha! Natti!


Nomnomnom

Gör en Elin och äter en banan till mellanmål. Och gör en gif för första gången.
gcF76x on Make A Gif, Animated Gifs

Fredagsfin

Sådär ja, gjorde precis allt annat än att plugga tidigare idag och nu är huset i princip fyllt med barn, alltså helt omöjligt att koncentrera sig så jag får helt enkelt ta helg. Alternativt offra någon timme imorgon, brukar ändå inte vara överdrivet effektiv på lördagar med andra aktiviteter.

Nåja, efter en powerwalk sitter man nu nyduschad och nyskrubbad och känner sig sådär galet fräsch, vet dock inte vad jag ska göra nu fram tills middagen och lite senare idolmyset...

Klart!

Fort var det gjort så hade man fixat alla julklappar plus en födelsedagspresent till min plastpapi som så lämpligt fyller år den 23e. Matilda hjärta Internet. Forever and ever!

Trött

My god. Är helt slut i varenda muskel jag har. Grymt skönt. Känner dock på mig att det blir mindre skönt imorgon. Nu jäklar ska jag mysa ner mig med AHS för att sedan sova. Fredag imorgon, igen! Tiden går sinnessjukt fort ju, bara en vecka till löning. Weiho! Inte för att jag klagar, idolmys tackar man ju inte nej till precis.

Torsdagskul



Snart lunch och sen ner på samhället en sväng, torsdag idag vilket betyder nytt avsnitt av American Horror Story, gympa och Criminal Minds. Varvat med massa stickning! Är ju så jäkla otålig, vill att det ska bli klart nunununu!

Förövrigt ligger jag stört bra till i fysiken. Eller, kanske inte betygsmässigt (men jag är så sjukt nöjd med godkänt i betyg så det vet ni inte!) men tidsmässigt. Halvvägs genom det nya momentet då det förra egentligen ska lämnas in på lördag. Ledig helg helt utan dåligt samvete. Hur bra?! 

Stickigt



Har insett att jag har galet mycket dötid då jag inte har något att göra (som oftast resulterar i att jag sitter vid datorn och läser ovärda bloggar alt. kollar på ovärda klipp på tuben) Så nu jäklar har jag börjat sticka! Måste dock köpa nytt garn imorgon. Mitt nystan är redan slut...

Sur


Ungefär så roligt är det med Newtons lagar. Det var svårt nog i A-kursen och det är definitivt varken lättare eller roligare i B. Skitfysik.


Losing my insanity

Vet ni vad jag gör idag?



Okej, googlade på fysik. Och why not? Lite ögongodis har ingen dött av.


Mys

Myser ner mig i soffan med några tända ljus, en mandarin och ännu en skräckklassiker. Vilken det blir har jag inte bestämt än.
Har ett litet tips till er som också vill mysa till det, här har ni en av de absolut mysigaste låtarna som spelas på min Spotify och i min iPod just nu.


Svammel och trams

Duktig tjej har gjort färdigt uppdraget som ska vara klart på lördag. Hurra!
Däremot kikade jag på nästa moment. 100 sidor. 4 kapitel. 2 laborationer. Såå, mina extra dagar blir det minsann ingen ledighet. Är dessutom det absolut tråkigaste kapitlena i hela vida världen så jag vet inte om jag är sådär överdrivet peppad.

Nåja, har iallafall resten av dagen ledigt, det jobbiga är att jag inte har någonting att göra. 8 ikväll blir det då gympa, skippade den igår då min rygg inte är 100 än, men ikväll då köttar vi!

Är det så här det ska vara nu?

Vart tog alla drömmar vägen?


The eternal flame

Lyssnar sönder just den låten av Freedom Call nu. Skäggskäggskägg vad taggad på livet man blir av den alltså! Den och Heaven can wait med Gammastrålningen. Så jäkla gaj och partaj!

I övrigt är jag maximalt otaggad på gympa ikväll. Men då jag klämde tårta imorse så är det väl det minsta man kan begära av sin stackars kropp?


Nu borde jag egentligen göra bort lite fysik. Men vet ni? Jag tror jag struntar i det och sitter kvar i soffan istället.
Ps. Har börjat kika lägenheter i huvudstaden nu. Som tur är kan man inte stå i studentbostadskö förrän man har ett antagningsbesked. Puh!

Grattis!

Hojhoj! Vet ni? Idag har jag minsann namnsdag! Matilda Emilia Fjellström, det betyder att min käre bror Emil också har det. Så vad tusan. Grattis till dig med. Plus att hans tjej Julia fyller år. Grattis! Och som toppen av allt fyller faster Agge år! GRATTIS!

Grattisgrattisgrattisgrattis!




Yep, alla grattisar på en och samma bild! De la gött!

Nu: Laboration på g!

Pappa

Grattis förresten till min lilla pappa som har sin alldeles egna dag idag. Som han delar med alla andra pappor.



Ett inlägg som jag egentligen bara skriver för att jag har blivit farsdagshjärntvättad av alla bloggar. För det är så att min papi nog inte läser min blogg.

Hufvudverk



Mörg. Vaknade inatt av väääärldens migränanfall, efter tabletter och mer sömn kravlade jag mig till jobbet som jag uthärdade och nu tänker jag äta och sen inte röra mig mer idag. Bara så ni vet.

Puss!

Just det, förresten så åker en av mina allra, allra, allra finaste vänner snart till Miami i en månad (!) för att gå en bartenderutbildning och jag hoppas att hon gör sitt allra yttersta för att ha the time of her life (förutom p-town dårå, heheheh) och kommer hem VÄLBEHÅLLEN till Sverige i december med massa juicy skvaller.



Btw, så ringer jag dig imorrn då jag slutar, hoppetihoppas att du svarar :)
Annars så får du då ha det så underbart bra! Älskar dig!

Idolmys

Rätt person åkte ut, om än han är söt som socker, och vi hängde med Pelle. Förra veckan var Bard den lycklige förövrigt.



Underbart är kort.

Vad jobbigt att den delen som är absolut roligast inom fysiken är den kortaste. Snart färdig med kärnfysiken och då är det väl Newtons äckliga lagar eller nåt som står på tur. Helt värdelöst! Eller åtminstone riktigt ointressant.


TGIF

Godmorgon btw, här får ni bara en snutt av en låttext istället för ett ordentligt inlägg. Vad är det för sätt liksom?
Nåja, idag är det freeedag och gissa vad det betyder? IDOLMYS hos biffen! Såklart!
Som vi nog dessutom får finsällskap i form av damen som myntade ordet/uttrycket "Lolilol": LINDY!

Innan dess ska jag ha hunnit mina 40 sidor med tillhörande uppgifter i fysiken, så önska mig lycka till!


.

Touch me, light up the sky
Be my oasis, be my paradise
Free me, enlighten my life
Release me forever, send me a sign


Stora klagoinlägget

Hahaha, alltså jag måste bara få skriva av mig litegrann. Känner mig som en blandning mellan ett miffo och en gammal kärring, för det första har mina knän mer eller mindre gett upp allt hopp om liv (skyller på kylan, ännu ett kärringtecken) och för det andra har jag sån hemsk ischias att jag bara vill dö. Det går varken sitta, stå eller ligga utan att det ska göra ont utav bara satan. (Alltså går jag som ett mongo som får ryck då och då för att det tvärhugger till i hela ryggen samt längs med benet.) Plus att mitt öga fortfarande rycker som en idiot. Inte direkt positivt nej.
Som toppen av isberget börjar en förkylning smyga sig på, så nu ligger jag som en ostbåge och varje gång jag nyser sköljs man över av en våg av smärta genom hela kroppen.

Så nu ligger jag och skrattgråter åt eländet. Hahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Bild på en smärtfri och lycklig tjej


Foto: Liselotte Nordlund!

Freedom call

Åh. Alltså, Freedom Call har jag inte lyssnat på på evigheher, så under min storstädardag är det det som har strömmat ur högtalarna. Kalasbra ju!




Speed of darkness

Börjar dagen med knäckebröd, ögonryckningar (fortfarande! Man blir fan åksjuk), och NYTT ALBUM MED FLOGGING MOLLY!
Undra vad som får hålla mig sällskap under det nya momentet i fysiken?



Förövrigt märkte jag att mina älsklingar ska till Sweden Rock. Tillsammans med en massa andra helt awesome artister. Kanske värt att åka ner i år?

Spännande.

Hoppla sa det bara så var den här dagen alldeles snart slut. Startade dagen med en labbrapport, sen kom Lisse hit och det blev massa surrande och trevligheter, efter det ännu mer labbrapport och nu ska jag sova, med vetskapen att jag fick godkänt på mitt första uppdrag i FyB. Rätt så awesome!

Jo, förövrigt. Kring 7-tiden ikväll fick mitt öga för sig att få konstiga spasmer i nedre delen av ögat. Och dom har inte slutat än, det gör inte ont eller så men det är sjukligt störande. Och lite läskigt.
Ja, kika på klippet bara.


Från andra sidan





Vi hänger för fulla muggar och byter bilder från Rom och längtar tillbaka. Så snart får ni saftiga pix tagna av Lisse herself!

Mys och musik

Nu är det denna låt som snurrar på repeat på Spotify. Secret door med Dreamtale. Satan så härlig den är!
Lite risig kvalité på videon, men vet ni? Det får ni leva med. Tihi.



Ikväll blir det förövrigt mys hos Biffen. Lustigt det där, varje gång vi umgås så är det mys på nåt sätt, filmmys, idolmys, glöggmys, ja ni fattar. Inte för att jag klagar, det är ju så mysigt!

I scream and I shout.






Har precis allting i huvudet nu. Allt utom det jag borde göra.
Och ingen snö idag heller.

Guess who...

Hej och hå vad dagarna springer iväg. Tisdag idag och imorgon kommer nog en av mina favoriter hit! Happi!



Fysikiliken nu då, så jag är klar tills imorgon!
Behöver dock en liten assistens. Någon? Kvalifikationer: Ska kunna sitta på en gunga.


Skräpväder



MEN HAAAALLÅÅÅÅÅ, VART FAN ÄR SNÖN?!?!?

HW.

Gårdagen spenderades mestadels i sängen, är man Ultimate Party Animal så är man inte så jäkla party dagen efter. Men kul var det minsann!


Dagen avslutades med en massa surr och Melancholia med Lisa (som man förövrigt träffar på tok för sällan) och en massa gott. Helt okej bakisdag alltså.

Slänger upp fler bilder sen om jag ids, annars finns dom på facebook.

HALLOWEEN

ÅH, är helt galet taggad för kvällen. Halloween är och kommer nog alltid att vara min absoluta favorithögtid. (Fast egentligen är vi en vecka sena, men skitsamma, kommer bli awesome ändå)

Nu blir det en sväng på samhället och en powerwalk och sen bär det av till Elin för dekoration och övriga förberedelser. Fett med skoj!

Slänger upp en bild på min otroligt random outfit sen. Så håll till godo!

Show your fear, or he might fade away




Update.

Här är det inte livat. Eller. I mitt liv är det ganska livat, men inte på bloggen.
Ikväll trotsar jag ett smärtsamt knä och drar på gympan, har märkt att fysisk ansträngning gör rätt mycket för mitt humör när dagarna upptas av besvärliga fysikuppgifter och övrig småskit.

Sen är det ju jäkligt skönt efteråt, när man har tagit i så hela kroppen skakar.

Tvivel

Maybe you all would consider it a joke
If I say that I hate myself
But now and then when I look into the mirror
All I see is a big mistake

Färdig.

Har känt mig helt slutkörd i flera dagar nu så det kanske är lite dött här. Ni får ursäkta.
Igår hyrde jag och Biffen "Red riding hood" gick väl en halvtimma så sov jag så gott så gott i skönsoffan och vaknade i slutscenen. Var ändå inte överdrivet imponerad av det jag väl såg så säkert ingen större förlust.

NU, mina vänner, kallar fysikboken. Som jag har försökt undvika den.