Söndag

Har absolut ingen koll på vilken veckodag det är nu, allt är liksom upp och ner. Som alltid vid helgdagar. Men söndag säger kalendern iallafall, så då håller jag med.

Händer inget alls, jobbar hela tiden igen men klämde in en liten filmkväll med Lars igår efter jobbet. Men ska sanningen fram så sågs halva och resten sovs bort, men det lilla jag såg var faktiskt helt okej. Fast slutet var tydligen mycket bättre. Typiskt.

Nä, lunch, kläder och sen off to work. Till stängning. Igen. Kom och säg hej!

Årsresumé 2012

Januari: Nyåret firades in hos Biffen/Lappis, åkte till Kåbdalis över dagen i snöstorm, hängde massor på Villavägen och myste, födelsedagskalas hos Vallsten, körde nattsudd till JVM-finalen, pluggade kemi för fullt, spelkväll med grabbarna grus, festade jämt verkar det som, storkalas hos faster Maud och löpte redan då utomhus.
 
 
Februari: Läste biologi b, myste med biffen, fick börja jobba efter scema igen, trodde jag skulle dö efter en blodgivning, melodifestivalmys, påbörjade kemi b och sen årliga kanonfödelsedagsfesten,
 
 
Mars: Skaffade mig min ps3a, avslutade mina distansstudier, sökte in på Optikerprogrammet, var(är) äckligt less Arvidsjaur, kom fram till att det vore bäst att avsluta allt med Dennis, åkte till Rådman för att trösta och spelade Munchkin med boysen.
 
 
April: Lyssnade mest på CoB, upptäckte Mimikry, var supersjuk hela påsken, grillkväll hos Hedman, forfarande less och uttråkad, mös med Sophie, uppdaterade mina löparskor, skakade rumpa på Lappis och på Valborgsmässoafton träffade jag världens toppenkille för första gången.
 
 
Maj: Tedejtade, städade ur allt onödigt ur rummet, födelsedagsmiddag för morfar, chilikväll, brännbollsfesten och åkte till Kreta med bästa brudarna.
 
 
Juni: Ännu mer tedejtande, startade onsdagsjoggen med Susanne, sprang och powerwalkade, såg filmer, shoppade, grillfest hos Vallsten, ännu mer mys, familjen lämnade mig och huset för Skellefteå, midsommargrillning och drog till Cici i Stockholm.
 
 
Juli: Marcus drog till Götet fyra veckor (var nog här någonstans jag insåg hur mycket jag tyckte om karln) jobbade mest, fick ett negativt antagningsbesked, beachparty hos Biffen och Marcus kom hem och bjöd på middag,
 
 
Augusti: Akkanålketripp med Biff, Jansvensabestigning, efterfest i Marklundsparken, mamma blev jättesjuk, men det var bara harpest, grilldejt, brunchmys, kollade kallkällorna, köttsoppa och var förbannad på att jag alltid jobbade.
 
 
September: Var fortfarande less Jauret, även less att bo i kartonger, upptäckte Settlers of Catan, IKEA med Marcus och Lars, världens kallaste bröllopsfest, lämnade huset och flyttade hem till Sophie.
 
 
Oktober: Flyttade in i lägenheten, hade ett bra MAP-samtal, kom fram till att vi nog faktiskt har ett förhållande, gamenight, middag med Biffen och Linda, tacokväll med Leo, ännu mer myskvällar och åkte till London på mystrip med min kära.
 
 
November: Halloweenfest hos mig, myste mest hela tiden, var tvungen byra jobbhelg, umgicks med vänner, födelsedagsmiddag för Ulla, Hoffa kom hem från Göteborg, men lämnade mig igen för Afghanistan, bakade pepparkakor med bästa sällskapet, tårtfika hos Rådman och fick äntligen se THE DARK KNIGHT RISES!
 
 
December: Drack massvis med te, umgicks med Leo, Saknade Hoffa, lilla julafton, tränade som en idiot, glöggkväll, Adventure Time, jobbade jämt, upptäckte Allen/Lande, julfirande i Böle, biljetter till SRF och sen nyår med jobb och tårta.
 

Så. Sämst i år: Ingen skola. Oinspirerande jobb. Tristess. Arvidsjaur.
Bästa: Marcus. Utan tvekan. Jag älskar dig. Kom hem nu.

Anyway

 
Hänger vid fönstret och ser asfilosofisk ut. Det är det jag pysslar med idag. Fast nä, har käkat frukost, fixat klart gardinbytet och bortstädningen av julen, tränat, duschat och klämt lunch idag. Iallafall så kommer min broder och hälsar på idag för det vankas 40-årskalas på Capsicum och sen säkert nåt bra häng någonstans.

Sen jobb hela helgen och över nyår och hela den veckan. Såattee det är där jag kommer finnas!
 
Förresten, såg Hobbit på bio igår, fortfarande gräsligt oimponerad av 3D-tekniken men filmen var bra. Tänker dock se om den i 2D när den kommer, misstänker nämligen att de dassiga färgerna var glajjornas fel. Nåja.

SRF

Jahaja. Hade man helt plötsligt lite småplaner då julpengarna gick åt till en biljett till Sweden Rock. Sommar, tält, musik och bärs med den allra finaste. Blir nog inte bättre än så.

Fett med pepp på Morgana Lefay, Sonata Arctica och AVANTASIA! Mwihih!

Julsammanfattning

Hejhej! Hemma nu igen och julen var fin. Söndagen pös jag som sagt till Skellefteå där det blev en panikrunda i stan och sen 360 (helt okej, men personalen kunde vart trevligare, nåja)
Sen hem för lite middag och sen uppesittarmys, en sak som är säker är att när Sean Banan är bäst, då är det inte bra!

Sen körde vi till Böle måndag för julfirande. Supermysigt det med, massa god mat (enda dagen om året man kommer undan med att klämma 5-6000 kalorier) och fina julklappar. Sen sällskapsspel och ett ypperligt fint julsamtal från Hoffa. Börjar fan kännas i lillhjärtat att man inte har setts på ett tag. Nåja, 4 weeks to go!

Och idag sitter man och väntar på gäster och dricker öl i sin ensamhet.. Hehe. God jul och fortsättning nu!




Dör.

Eller somnar sittandes iallafall. Idag var visserligen den minst hektiska dagen på länge på jobbet men nu när jag kom hem och verkligen kopplade av känns det hur trött och sliten man är efter allt springande fram och tillbaka i flera dagar.

Men nu. NU JÄVLAR ÄR JAG LEDIG! Och ikväll kommer Leo förbi en sväng, inte för att jag är så värst taggad på att vara social, men för att jag saknar mina vänner och vill se dom lite mellan varven.

Imorgon blir det Skellefteå (blir att testa 360 där, får se om dom levererar) och Böle på måndag och sedan hem på tisdag och partaja lite. Vilka är på förresten? Vart är festen?

Meeen inget kan låta så tyst som min telefon

Åh. Hatar att mitt planerade liv alltid går käpprätt åt helvete. Så fort man har planerat nåt så kommer det nåt som kommer i vägen. Just nu är det en trilskande bil som sätter käppar i lillhjulet... Gosh.

Jo, annars då? Jobbar jämt typ. Eller sover. Eller tränar. Eller äter. Längtar som attan till efter alla mellandagar och allt skit som kommer efteråt. (Trettondagen osv) då man kanske får tillbaka ett litet socialt liv iallafall.

CIAO

Tid och sånt

Herreguud! Vart tar all tid vägen?! Det har redan gått 4 veckor sen Marcus åkte, alltså bara 5 veckor kvar. Fan, hoppas dom veckorna går lika fort :))

Nackdelen är att jag då kan säga adjö till no shave-November/December/January... Vinterpälsen bara frodas!

Träningsvän efterlyses!

Hej. Nu kommer det ett lite längre inlägg här. Som ni kanske redan vet så har jag blivit en sån människa (som jag för två år sedan ALDRIG hade trott) som faktiskt tycker att det är kul, mår bra och känner mig grym när jag tränar. Springer lite mer än en mil på under en timme utan att ta ut mig helt och kan pressa mig själv till den gräns där jag kräks.

MEN. Här kommer ett men. Det är ju alltid roligare att göra saker när man har en vän eller flera vänner med sig och då jag själv har en tjurig vinnarskalle som tänder till direkt man känner att det blir en challenge så är det sjukt roligt att ha små tävlingar. (På rak arm, tex snabba sprinter, stafetter, mm.) Som förr på idrotten. Superkul ju!

Så, vad jag egentligen vill komma till är att jag saknar en träningspartner. En på ungefär samma nivå som en själv, som tycker att det är kul, som biter ihop och kör trots att man kanske har jobbat länge, är lite småsliten eller vad fan det nu finns för dåliga ursäkter. En som kan motivera en själv lite och så man kan se framstegen växa tillsammans.

Är det nu någon som känner sig manad så kan ni ju lämna en kommentar eller höra av sig på annat sätt. En som inte hittar tid till en workout, utan tar sig tid. En som kan pusha, och som man kan pusha tillbaka, som man kan umgås med och faktiskt göra nåt som man mår bra av, och som man får tillbaka tusenfalt sen.

Ps. Ni behöver ju inte kötta 5 superpass i veckan, men bara man får sällskap någon gång mellan varven. Och sluta med ursäkterna. För sådant är jag less nu.


Köttigt och svettigt.

 
Hittade en massa youtubeklipp tidigare idag och är nu fast besluten att bli KICKASS med hopprepet, äntligen ett mål med träningen! En timme senare vill jag dock bara dö och träningsvärken jag hade sen innan lär ju knappast kännas bättre imorgon... Gosh.

Advent och shit

Här sitter jag och väntar på min lilla mamma som är och hälsar på (som just nu hänger på skolan och tittar till kidsen) för att sedan luncha och bara mååååååå. Hemskt vad jag tycker om den kvinnan alltså.

Igår fick jag minsann äntligen ett efterlängtat adventsmys med både te (fick mig två nya sorter, plus engångstepåsar till löste, GULD!) och lussekatter. Cozy som fan, men nu blir det skärpning fram till jul. Allt detta socker hela tiden är inte bra alls, men ack så gott.

Nä, slut på svammel. Hejs!

 
Bild från mysig pub (en blöt kväll, både invändigt och utvändigt. London är regnigt!) med mysig krigsveterangubbe och snubbe med lösmustasch. Robin hette han visst.

The showdown

I've been searching for longer than I can remember
I've been living on the hope that we will meet again
Well, I've been praying that I would get just one more chance
And I've been dreaming that this night would come
 
 

HALLÅÅÅ, LYSSNA NUUUU! Fruktansvärt bra samarbete. Allen & Lande.Musik när den är som allra bäst! (Och ja, det är fortfarande det enda som spelas här hemma)

Ännu en ovärd update

 
Insåg idag att det kanske är jag som är roten till att alla jag bott med har gnällt över gropar i smöret...
 
Nåja, annars har jag avklarat veckan 4e träningspass (brukar klämma 5, men kroppen sa ifrån tidigare i veckan och av erfarenhet vet jag att man bör lyssna) dock nöjd ändå då få pass är bättre än inga!
 
Sen jobb ikväll och efter det kommer min lilla mamma hit och hälsar på då jag faktiskt är ledig imorgon! Sen full fräs fram till dan innan dopparedan då min lååååånga julledighet kommer! Hela 3 dagar får jag i år. Göttgött.

Törrt

Håhå! Äntligen var det fredag! Fast ingen skillnad här för det är minsann jobb både lördag och söndag, haha.

Nä, men bloggtorka får nog ett ansikte med mig, har absolut ingenting att komma med.

Svammel

Här sitter jag på min lunch i uppknäppt skjorta och luftar lite, lyckan som uppstår när man hittar några av mormors biffar i frysen! NOM!

Lucia idag och på jobbet är vi pimpade med glitter i håret, jag ville ha levande ljus men det var tydligen opraktiskt, skönt ändå med en ursäkt att sminka sig lite finare än vanligt och vara lite extra trevlig. Gotta love the jul.

Glöggmys med jobbet


AT

 
Bara för att Adventure Time kan vara bästa serien någonsin.

Första julklappen!

I brist på äkta jul skickar jag ner det allra bästa med julen till Hoffa. Juleskum och tomtebloss! Mer än så rymdes inte, annat än ett kort då. Bara hoppas på att det kommer fram till rätt person, haha, annars blir nog nån iallafall nöjd!


Håpp

Sitter just nu på golvet och äter några kycklingköttbullar till lunch. Riktigt goda! Finns på Ica förövrigt, heheh.

Ikväll vankas det glöggmys här hemma med världens bästa arbetskollegor. Tjo och tjim!

You left me hanging high and dry

Alltså jag DÖR! HUR BRA ÄR INTE THE SHOWDOWN?! HELA JÄKLA PLATTAN ÄR GRYM!
 
 
 
En av alla favoriter. Det enda som snurrar i lillspotifyen nu. MUMS!

BRA SKIT!mu

Pumpat detta och spelat Candy Crush Saga hela dagen. Istället för att städa som jag skulle. Bra prioriterat!
 
 

2 år tidigare


Lilla julis 2010
Och 2 år senare.
Klapp på huvudet!
 

Lilla Julafton -12

 
Årets lilla julafton är nu över och det var som vanligt supertrevligt! Nytt för i år var bra mängd mat och rundpingis, som sagt, sjukt mysig kväll som avslutades på Lappis dansgolv och tvärbesök av random människa kring 3-tiden! (Som gick så fort jag berättade att jag var upptagen, undra vad han ville med sin visit? Haha!)

Blev ändå bra

Wopp! Fick minsann samtal av alla tre sötnosar under samma kväll! Och lyckades totalköra ut sista snutten energi på gympan. Toppenkul, men nu ska jag och världens största påsar under ögonen klämma Criminal Minds följt av Hell's Kitchen. Ciao!

Trött brud

Har även en liten period där väldigt lite känns kul. Det är kallt hemma, kallt på jobbet och kallt ute, och framförallt mörkt överallt. Detta medför sjuk spänningshuvudvärk och kronisk trötthet.

Lite trött på det mesta, och då är det lite extra jobbigt att sakna alla fina människor som inte finns i min närhet. (I synnerhet Lisse, Cici och Hoffa då, kom hem snart, tack!)

Bara 7 veckor kvar.

Som den kloke saknar dåren, så saknar jag dig.
 

När jag mår skit, vill du ha mig då?

 
Du är jäkligt fin
Och jag gillar att du ler när jag säger nånting smart
Som om jag faktiskt gjorde nån skillnad
 
 
mumu

Tagga!

Absolut bästa konditions-/hopprepslåten just nu? Jessie's girl i CoBs tappning! MUUMS!
 
 

Måndag

Alltså nä, hade inplanerat ett träningspass nu på morgonen men denna BRUTALA träningsvärk är fruktansvärd. Så det blir vila idag istället.

Därför ligger jag bara i soffan och halvdör framför teven innan man ska iväg till Ica igen, och sen ikväll lät det som planering inför lilla julafton och telefondejt med Lisse (då hon inte hade tid med mig igår, h3h3)

The forgotten tales

Har suttit större delen av morgonen (efter en brutal uppvakning i form av en högtalare och en bok i skallen) och hinkat te, lyssnat på en av mina absoluta favoritplattor och tagit/redigerat lite bilder. Man får lov att passa på när man är i ett sånt mood då man inte grinar varje gång man ser sig i spegeln!