Tisdag

Jahaja, då var det tisdag igen och idag måste jag ju faktiskt vara lite produktiv. Syon, bibblan, apoteket och plugg. Men en löptur har man iallafall gjort bort och nu är det lunch som stundar. Blir nya favoriten, kyckling med fyllda champinjonhattar. NOMNOMNOM.

Och i brist på annat får ni en bild på mina fina fastrar och min far. Ja, och Calle där i hörnet också. Från i lördags.


Ciao!

Näst sista. Gogogo!

Jahaja, då var det en ny vecka och en ny morgon. Det är måndag för er som inte förstod det.
Biologi b nu då, supersnabb kurs och sen är det bara kemi b kvar. HELT BANANAS. 8 kurser på ganska precis 1 år. (Med ett rätt saftigt sommarlov, hehehe) Vill man så kan man!


Random bild från en kul helg.

HÄLG. ELLER ÄLG?!

Hoppla. Börjar landa nu och ska summera helgen lite smidigt.
Fredagen började med jobb några timmar och sen var det bara att studsa in i bilen och åka till mitt älskade Piteå. Väl där mötte jag upp Lisse och Emma på Nodo där det blev middag och sen blev det Challenge en snärt där även Frida dök upp. Så jäkla kul att träffa di där brudarna igen!
Sen blev det hemmakväll där vi hyrde "Trust" och köpte välförtjänt godis och därefter styrde vi kosan mot Finnbäcken. Det ska erkännas att fokusen på filmen kan ha blivit lite störd med lite prat, men den var bra, och pratet ännu bättre.

Lördagen blev det Sikfors en snärt och efter en kort bussresa var man åter i stan där tiden bäst fördrivs med shopping. De sa bara squip så var plånboken supertunn, men vad ska man göra?
Från stan till Djupviken där det bara var att slänga sig i duschen och fixa sig för storkalas med favoritsläkten.
Och vad kan man säga? Vilket kalas! Och vilken ljudvolym! Men man känner sig då som hemma med di där galningarna iallafall.

Sen idag blev det hemåkning och kvällen spenderades med krassligt sällskap framför en fotbollsmatch. Sjukdomsrisk till veckan alltså, men vad gör man inte då man nästan aldrig träffar människan?

That's all folks!


Lördagens AUTFITT
(akta posen, bilden tagen kring 01.00 efter oräkneliga glas vin)

Världens tajtaste kjol. Skojar inte, men den är snygg.
Ett litet linne med virkad rygg. Hur sött som helst nästan.
Spetsstrumpbyxor. Som gjort för att fasta med armbanden i.

Wedding singer



I brist på annat kan ni ju alltid kika på finaste scenen från finaste filmen.

TGIF

Och här sitter jag helt supertrött, fick jobba litegrann idag så nu blir det att svida om till Ica-kläderna och sen pallra sig ut. Måste bara göra bort lite ärenden först. Hej-spara-allt-till-sista-minuten.


Så middag och fika på Nodo ikväll och sen mys med Lisse för att åka tillbaka till stan lördag och sen partaj med massa släktingar.


Inte riktigt hundra

Ny dag med nya tag! Nä okej, riktigt så positiv är jag inte, men det känns bättre än igår iallafall. Idag blir det repetition av kemin som ska avslutas idag med en muntlig eximination och sen blir det att fylla i lite papper och hoppas på det absolut bästa.



Och mitt jobbsökande får lov att vänta tills imorgon. Har inte den energin idag utan fokuserar på mig själv och börjar packa för helgen litegrann. Får ju träffa tjocka släkten OCH bästa Lisse, kommer nog blir hur bra som helst.

Superdålig dag.

Nä. Än så länge allt annat än en bra dag. Nu ska jag äta B&J till middag och sen sova så det blir en ny, förhoppningsvis bättre dag.

Tankekraft

Dricker min tredje kopp te och hostar mig genom morgonens avsnitt av lyxfällan. Inte bli sjuk. Inte bli sjuk. INTE BLI SJUK!



Det är dessutom ett gammalt avsnitt med mina favoritprogramledare. Charlie och Mattias.

Ångest.

Blir helt galen på mig själv, har på tok för mycket tid om dagarna som mer eller mindre bara går åt att noja, övertänka och superanalysera precis allting. Detta medför huvudvärk och en sinnessjuk ångest.

Allt detta bara av vanan att är allt för bra för att vara sant, så kommer det att rasera.

Åh.

Imorgon ska jag iallafall studsa ut på samhället med mitt ytterst tunna cv och försöka ragga lite jobb, alltid något, men nu ska det sovas. Och sluta tänkas.

Måndagen.



Sådär ja, var måndagen avklarad. Hann med biblioteket, städa en svängom, en tupplur på soffan och lite kemi. Sen kikade biffen förbi en sväng så vi dammade av playstationet (och jag har ÄNTLIGEN tagit mig förbi superbossen i Tomb Raider, så det lär blir det jag gör närmsta dagarna. Hehe)

Nä, läsa några sidor och sen sova lät som en finemang idé. Tagga för tisdag!

Lite musik.

If you need to crash, then crash and burn
You're not alone



Nöjd

Jahaja, då var det måndag igen. Gårdagen spenderades med först med mysigt sällskap och fortsatte sedan med garderobsstädning och kemiplugg. Sista inlämningen, känns ändå rätt bra.

Så då är alltså hela den här dagen helt utan planer, förutom en grej som ska tillbaka till biblioteket.

Sådär ja, annars har jag störd träningsvärk, tror det beror på galet mycket dansande i lördags.



Bilden tagen igår. Hehe. Supernöjd tjej hej. Hihi


Helg



Bilden tagen förra helgen.

Hej raringar, blev som sagt Stalo igår, var ändå helt okej. Mycket folk och trevligt avslut. Ikväll blir det nog lappis och spana på lite skotergrabbar. Ändå bra helg. Men först middag och sen RUMPSHAKER på Plaza de Biff.

Älskar livet, hatar fortfarande delar av mänskligheten.

Startade min dag med frukost, lyxfällan och ett saftigt kickboxningspass. Helt sinnessjukt så jobbigt!
Nåja, nu var då det bortgjort och efter en dusch känner man sig sådär härligt fräsch dessutom.

Dagen kommer bjuda på massa kolväten och sen ikväll blir det Stalo som nyöppnar, plus på att det låter som att det ändå kommer vara rätt bra med folk. Riktigt bra start på helgen, och dessutom ska mitt sista uppdrag i kemi in på söndag. Så snart är den kursen också ur världen.

SÅ. JÄVLA. BRA. LIVET. ÄR!

Äckligt.

Ibland orkar jag inte med mänskligheten. Som idag. Förbannade idioter det finns alltså. Tänker lämna det där och be er kika på länken här . 2 minuter har ni alla tid att kolla på ett klipp som visar inget annat än grymhet.

Usch.

Synd om mig idaaaaaaag



Jävulskt bra bild, men skitsamma.
Har iallafall fått någon inflammation/infektion (vet inte riktigt skillnaden, hehe) på sidan av nageln på ringfinget och det GÖR SÅ FÖRBASKAT ONT!
Så nu sitter jag och tycker synd om mig själv.

Annars har jag fått i mig lunch på l'Amanda med Surran, Linnea och Linda och gjort upp planer för morgondagen. Krogöppning, wiho!

....

Meeeeeeen hallå. Ni är ju supertråkiga som inte kommenterar!


Akta modebloggarn!

Tänkte ge mig in i modebloggarbranschen, kolla bara poseN på första bilden! Woooppaaa!
Frågan är bara hur fan folk kan se så naturliga ut så? Dessutom känner man sig fånig som tusan när man står där.




Nåja, dagens OUTFIT! (Eller okej, bilderna är tagna för någon dag sedan, men det är typ samma, bara annan t-shirt)
Mjukisbyxor: Intersport
Tröja: Vila

Inspirerande va? :D

I övrigt ligger jag i dag 2 av sinnessjuka magkramper. Tror ni alla vet orsaken, men om ni inte vet så är en ledtråd att man får äta choklad i mängder. Hehehe


Exakt en månad sen idag :)

Tillochmed en smiley i rubriken, inte varje dag!
Idag är en intressant dag, ut med hela min barndom sett i vhs-filmer. 3 stora sopsäckar som ska till stationen. Kult!

Dessutom är det en månad kvar till min födelsedag! Ett år äldre men säkert inte mycket visare. Nåja, kan iallafall konstatera att den sjuttonde är ett bra datum. Hihi.

Omejkad till max



Nu tar jag min slitna röv och åker iväg till Elin för sällskapsspel och Kinect. Superkul!
Jag har dessutom inte idas byta om så dom får leva med att jag har skitiga mjukisbyxor och en supersliten t-shirt. HIHI!


Måndag




Godmorgon lovers. Hur jag lyckades somna igår är ett mysterium då jag mer eller mindre sov bort hela söndagen. Väcktes 10, åt lite, avverkade några kilometer på löpbandet, duschade, sov till halv 5, åt middag, sov lite till, for och kollade på fotboll och nåt skumt program om några svenska tvillingar som var helt bananas och for hem och sov till 10 imorse.

Och nu sitter jag med kemiböckerna och börjar fundera på att fixa till nåt lunchaktigt. Omelett med ananasglazed fläskfilé? Nom!

.

Fall. With you I fall so fast
I can hardly catch my breath
I hope it lasts

Bra helg

Jasi söndag igen. Helgerna bara springer iväg, ja veckorna också för den delen med framförallt helgerna.

Blev en sväng till Fjälls igår, ny bar/bistro på Lappis, som inte var så superny men mysigt ändå och sen blev det spel och singstar. Ypperlig helg, och har jag flyt får jag fint sällskap ikväll. Hihi.


Nanananananananana


Ungefär det här jag sysslar med idag.

Fredagstrött

Hahaha, menade förstås kemi a. Fysiken är ju FÄÄÄÄRDIG! :D

Kvällen bjöd på spel med grabbarna grus och nu är det sängen som kallar.


Började med Bezzerwizzer (jag vann!), fortsatte med Spank The Monkey och avslutades med neger och spelet ovan. Man skulle krydda mat. Stört roligt faktiskt!

Jag ville bara höra din röst



Precis skickat in det näst sista uppdraget i fysik a. Shit vad tiden springer iväg alltså! Snart är det ju min födelsedag. Igen.

OTURSDAG!?



Hej lovers! Vad har ni gjort idag?
Jag har vaknat, ätit frukost, gjort några uppgifter i kemin, tränat, duschat, ätit lunch med Sophie på L'Amanda (hej stammis!) och nu sitter jag återigen med kemiböckerna.
Ändå bra start på fredagen den 13e.

Warrior

Blev Warrior med fint sällskap igår, ypperligt sätt att avsluta en ändå rätt produktiv dag, grym film dessutom. Idag hänger jag med kemiböckerna som mer eller mindre har dammat igen och uppdrag 2/3 ska in imorgon. Bra planerat.


MÖRG

ÄR SÅ STÖÖÖÖÖÖRT UTTRÅKAAAAAAAAAAAAAD.
VARFÖR GÖR MAN BORT ALLT TIDIGT PÅ DAGEN FÖR? HAR MAN JU INGET ATT GÖRA SEN. BUHU

Skönt!

Hoppla. 11 januari och årets första löprunda är redan avklarad. Vad fan hände där liksom?
Nåja, skönt var det och nu får vi se vad kvällen bjuder på. Kanske nån film? Vem vet?

Dagens tips, dagens tips, lallalallala dagens tips!


Godmorgon!


Tänker inte trilla dit!

Åh gud. Flyr fältet!
SJUKDOM I HUSET, inte en chans att jag stannar hemma. Ciao!

Ett inlägg

Bara lite sådär på kvällskvisten.
Inte för att jag har nåt att säga, men tänkte om ni fick lite fjellstrumpa-abstinens kanske ni ville ha nåt nytt.

Också blev ni helt luuuuuuurade!
hihi!

Men såg ni att Egoina hade copat (nästan) mitt inlägg om Family Guy-killen?


Bra bild!



Överväger att sätta den här bilden i mitt cv. Den säger att jag gillar godis, inte ser så jättebra men är mogen nog att göra nåt åt saken, inte ägnar hela dagarna åt att duscha samt att jag är positiv och ser det roliga i livet.

Visst är det precis så man tänker?

Hur vanlig som helst.




Och det är väl såhär min morgon har sett ut. Det är förövrigt stört kallt ute så idag lär det bli att sitta inne och skriva det där nedrans cv:t, göra bort en laboration, städa mitt lilla krypin och hålla tummarna för min fina vän.
Hoho, nä, nu ska jag försöka fixa datorn och sen ta på mig sockar. SNORKALLT om småtårna!

JPG



Bild snodd från weheartit. Bara så att ni vet.
Men hallå, visst är det skönt att känna att livet är rätt fantastiskt?


Gosh

Haha, ja alltså, igår fick man då bevis på att Arvidsjaur fordonsdrägg lever. Mindre lyckad utgång med andra ord, men det var ju tur att den slutade desto trevligare.

Annars är jag stört trött och funderar på att vrida tillbaka dygnet så man får någorlunda rätt dygnsrytm. Vaknade visserligen vid 2 idag, men ändå, nya tag imorgon!


Stress

Ojoj, har 10 minuter på mig att föna och fixa håret samt sminka mig. Nog för att jag är snabb men det här är nästan löjligt.

Nothing good about goodbye

Hade kunnat ge ett kungarike för att få sova en liten liten liten stund till, men icke! Ica calling!


Overthink



Och med dom orden tänkte jag säga godnatt efter en hemskt lång dag.
Phew! Fest imorgon i vanlig ordning. Sista julrelaterade helgen, sen är det vitt ett bra tag framöver.

Hocki!

Jäääävulskt bra match inatt som till slut slutade med 1-0 till Sverige under sudden. Men nästan på tok för spännande för lillhjärtat, men ack vilka glädjevrål då Zibanejad petade in lillpucken i lillmålet!



Idag är man av förklariga skäl lite småsliten, men det är bara pallra sig till Ica. Stängning med Carina, känns ändå inte värst!


Väääääärt ens

Pehuuuuu, dör snart av trötthet. MEN JAG SKA SE DEN DÄR MATCHEN.
Och jag ska baske mig inte lägga mig fram tills den börjar. Så det så.

Upptäckte dessutom någonstans mellan Criminal minds och SATC att det finns en serie baserad på Elm Street filmerna, Freddys nightmare eller nåt sånt.

Det är så logiskt.

Waaadapp fans? Här sitter jag helt nyduschad och funderar på vilka mjukisbrallor det blir ikväll. Hockeykväll hos Walle, blir säkert asnice. Mindre nicer att man kommer vara död på jobbet imorrn. Men skitsamma!


Woop!



Kalaset var kul, precis som väntat. Och kvällen slutade minsann ännu bättre med en liten snabbsväng förbi Villavägen påväg hem för en liten godnattkram. Hihi.
Tänkte lägga upp lite bilder, men dom kommer imorgon då jag glömde lillkameran hos Peter, typiskt nog.

Godnatt peeps!

Kalas!

Är så trött att jag nästan förångas. Skägg alltså. Men det är väl bara att slänga sig i duschen och sen fixa sig. Födelsedagskalas var det på schemat ja.
Kommer bli askul bara jag tar mig ur lillkoman.




Grattis Päjtär!

Friberg

Åh gud vad trött jag är, men ska man envisas med att se hockey tills mitt i natten får man väl skylla sig själv lite I guess. Men vad gör man inte? Hade ju trevligt sällskap iallafall. Hihi.

Sverige vann iallafall med 3-2 efter straffar och är nu i finaaaaaaaaaaaaaal. Smid!



Vill inte riktigt tänka på att jag ska hinna skriva en labbrapport samt göra en massa uppgifter i kemin, studsa iväg och fixa present och sen födelsedagskalas imorgon. Samt en liten powerwalk om inte vädret är allt för dåligt. Helst utan att dö av trötthet på morgonen.

Tack på förhand.

Kåbban

Åh gud. Det känns i småbenen att det var ett år sen man stod på ett par skidor. Har nämligen hängt hela dagen i Kåbdalis med trrevligt sällskap, det enda man kan klaga på är väl vädret.. Snön har vräkt ner hela dagen och det blandat med blåst är inte att leka med. Men dedication! Hade mer som hela backen för oss själva och föret var gudomligt.

Och nu verkar det som att dagen får avslutas med en film och fint sällskap.
Härlig dag!



Och yes, man är vacker som en dag efteråt.

Måndag



Studsar iväg till Ica om en stund, men först lite middag och lite papper som ska fixas med. Otroligt ofestlig måndag, men det finns ju dom som har det värre. Finns det alltid. Haha, bra början på året, en massa svammel.

Musch

Sisådär ja, då var (nästan) hela julen över. Trettondagen och sånt kvar, men då jobbar jag så den räknas inte, hehe!
Meeeeen det betyder att man inte får äta vad som helst längre, och bara pallra sig ut och röra på sig igen.

Herreminje, man ska aldrig ta uppehåll för gosh vad jobbigt allt känns nu!

Nyårsafton

Var den bästa på många år, middag och lite dricka hos biffen, fyverkerier på nybban, dans på lappis, fyllekäk på Frasses och till sist hockey (?). Ypperligt trevligt, och idag är man inte ens sliten, äckligt härligt.