HÄLG. ELLER ÄLG?!

Hoppla. Börjar landa nu och ska summera helgen lite smidigt.
Fredagen började med jobb några timmar och sen var det bara att studsa in i bilen och åka till mitt älskade Piteå. Väl där mötte jag upp Lisse och Emma på Nodo där det blev middag och sen blev det Challenge en snärt där även Frida dök upp. Så jäkla kul att träffa di där brudarna igen!
Sen blev det hemmakväll där vi hyrde "Trust" och köpte välförtjänt godis och därefter styrde vi kosan mot Finnbäcken. Det ska erkännas att fokusen på filmen kan ha blivit lite störd med lite prat, men den var bra, och pratet ännu bättre.

Lördagen blev det Sikfors en snärt och efter en kort bussresa var man åter i stan där tiden bäst fördrivs med shopping. De sa bara squip så var plånboken supertunn, men vad ska man göra?
Från stan till Djupviken där det bara var att slänga sig i duschen och fixa sig för storkalas med favoritsläkten.
Och vad kan man säga? Vilket kalas! Och vilken ljudvolym! Men man känner sig då som hemma med di där galningarna iallafall.

Sen idag blev det hemåkning och kvällen spenderades med krassligt sällskap framför en fotbollsmatch. Sjukdomsrisk till veckan alltså, men vad gör man inte då man nästan aldrig träffar människan?

That's all folks!


Lördagens AUTFITT
(akta posen, bilden tagen kring 01.00 efter oräkneliga glas vin)

Världens tajtaste kjol. Skojar inte, men den är snygg.
Ett litet linne med virkad rygg. Hur sött som helst nästan.
Spetsstrumpbyxor. Som gjort för att fasta med armbanden i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback