Ankfejs

Jobbigt när man måste gå runt med världens duckface bara för att ens lypsyl luktar så jädrarns gott.



Har dessutom införskaffat en ny Waboba som nu ligger i resväskan, supersupersupergött!

Boomschackalack, ja tack!

SÅDÄR JA! Mindre än 24 timmar kvar tills vi är i luften, känns heeeeeeeeelt okej!
Förövrigt kommer alla mina reskompisar få leva med denna übersommarlåt hela veckan som kommer, men vad tusan, den är somrig och gööööörbra!

NU KÖR VI BRUUUDAR! (Får se om det blir nåt fler inlägg innan vi åker till Lisse, annars hörs vi på en vecka! Puss!)

Good morning Vietnam!

Justdetja, Linnea som är så ofacebookig, HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR är kretalistan! Släng in allt du vill ha med :D

RÅPEPP

Åh. Nu börjar fan resfebern komma, eller iallafall supermegataggen! Torsdag och Fredag kvar och sen smäller det!
Skönt att åka på morgonen också, slipper man gå och vänta hela dagen på att få komma iväg, kring 9 lyfter vi (rätta mig om jag har fel, hehe) och sen då jääävlar ska det bara njutas!

Undra om Bolibompa-Ylva är kvar?



Som föredetta distansstudent så kan jag bara erkänna att jag känner igen mig... Distraktioner!

Bra bränt!

Sådär ja. Kan iallafall skryta med att jag har Sveriges fulaste bränna iallafall.


6 days to go

Sedär, måndag återigen och nu är det inte länge kvar tills man får åka från lillsverige ett tag. Sinnessjukt skönt alltså!

Helgen var riktigt lyckad, 70-årsmiddag med morfar (som man träffar alltför sällan, plus att bror Emil var hem en sväng och det är ju inte heller varje dag) och brännboll i lördags som slutade hos Linnea, men hade så jäkla kul att hälften vore nog. Idag har dock träningsvärken kommit ikapp, gör ont att vända sig i sängen... Mindre kul.

Nä, bara klä sig och skutta till jobbet. 12-19 idag, sen ledig tis-ons (onsdagen spenderas på husvisning i Skeå) och jobb torsdag, sen Finnbäcken på fredag och LÖRDAG ÅKER VI! Wooopwooop!



#Lökigbrud says hey! (Eller lökiga, heheh)

Lördag

Åh, maximala sommarkänslor då det är lördag, man ska käka grillat till middag och sen brännbollsfest med bra människor.
Livet är allt bra ibland.


SKÅL LOVERZ

Fix

I brist på annat att göra har jag pysslat med håret aslänge. Och det är fortfarande aslänge kvar tills vi ska samlas och äta. Kul ens.



Gick helt bananas med "rätta till" funktionerna. Men vafan, det får ni helt enkelt leva med!

Mitt lilla fejs och jag

Vi ska faktiskt ut idag mitt lilla fejs och jag
Alla dubbelhakorna, näsan och kinderna
Munnen här och håret där, ögon å öron, ja!
Vi ska faktiskt ut idag, mitt lilla fejs å jag



Japp! Sådär ser jag ut idag, jävlart gosmajlet! Nu ska det tydligen dammsugas och sen ska det göras massa ärenden. It's friday, gotta get down on friday liksom!

Tors dag.

Redan torsdag, helt bananas! Alltså en stängning från helg, ledig helg dessutom med födelsedagsmiddag, fest och fotografering bland annat och på lördag bara en vecka kvar tills vi lämnar Sverige! Kungligt!



Men först göra sig iordning för en lunch på Lamanda, med favoritbrudar såklart!

Chili

Styrde chilikväll med grabbarna grus ikväll med tillhörande efterrätt, några cidrar och Munchkin. Ypperligt mysigt och inte för att förglömma var det hemskt gott!


Love, you're not alone

Har mycket i lillhjärnan nu som suger massvis med energi, ibland tror jag att livet är lättare om man är stenkorkad och inte kan fundera och filosofera så mycket om saker och ting, men faktum är att saker förändras nu på väldigt många olika plan och det gäller bara att hålla fokus på vilka saker man ska lägga ner tid på.



Nä, alltså försöka få ner allt i skrift går inte alls sådär bra som jag hade tänkt, men som sagt, det är mycket nu.
Medan jag grubblar vidare på livet så kan ni ju njuta av lite Bowie, för det gör jag också!

.

"Ingen behövde prata ut eftersom det aldrig hände någonting vidrigt.
Ingen gick och bar på mörka hemligheter eftersom hemligheter bara var någonting de onda människorna hade, sådana människor som inte år upp sina ägg, människor som klev in i bilar som luktade äpple med främmande män och försvann i fyra dagar och som när de kom hem, insåg att alla de känt hade försvunnit och ersatts av leende dubbelgångare som gjorde vad som helst bara de slapp lyssna på en.
För det var det sista de ville göra. "

Friday I'm in love (eller nåt)

Wubwub!
Fredag idag för tusan och trots att det är jobbhelg så känns det ändå skönt med helg på nåt sätt. Folk brukar oftast vara lite gladare och trevligare då och dessutom brukar vädret vara suveränt alla jobbarhelger och det pumpar också upp humöret en massa.
SEN är det en ledig helg som väntar (med födelsedagsmiddag för morfar bland annat) och helgen som kommer efter det DRAR VI TILL KRETA! WUBWUBWUB!


Dålig på vardag

Ey fanz! Jobbat det mest ovärda passet, kollat på hus med mamma, gått en sväng, solat, köpt choklad och nu rullar vi igång lite Alcatraz. Då vet ni det. Alltså vardag, hur tråkigt är inte det på en skala?

Hårresande

Hejhej. Tänkte ge mig på att springa milen idag, tills jag hade käkat frukost och gjort mig klar och insett att det är superstorm ute. Såå idag tänker jag istället sprätta massor med pengar och köpa massa nya kläder. Ska även ta tag i min rädsla för jeans och ska inte ge mig förrän jag har MINST två nya par. Wish me luck!



Dessutom snuskigt less mitt hår! Så galet tråkigt när det inte går att göra nåt med det, men det är ju dock praktiskt på sommaren när man bara kan slänga upp allt i en enda tofs... Håhå, alla dessa i-landsproblem!

Vissa vill se världen brinna

Hade en trevlig kvinna på Ica idag som i slutändan blev förbannad på mig för att hon hade skrivit fel telefonnummer till sin sms-avi.

Nej. Ett 10 timmars pass senare känner man sig både ouppskattat och värdelös så nu blir det soffläge med bra musik, en kopp te och Dennis Lehane. Enda som saknas är en kram! Skicka några i kommentarerna vettja, h3h3h!

OCH ICKE ATT FÖRGLÖMMA, så fyller ju en av de absolut finaste människorna år idag! Saknar dig hjärtat, hoppas födelsedagen är tiptop och ha så jäkla kul på kryssningen! Aj lav jo så i kallschwettes! 



Tur vi alltid har varit lika snygga iallafall ;)


Plötsligt händer det

Mest oaktiva dagen på länge, har endast lämnat sängen för att äta och kissa. Dock inga planer på att göra något annat då man bara blir deprimerad av all nedrans snö.
Så, resten av kvällen spenderar jag med 590 sidor Lehane. Rött regn. Hittade den då jag städade ur lillrummet och insåg att jag inte har läst den. G-Ö-T-T!


Lördagen den femte maj

Och snön den fullkomligen vräker ner, riktigt roligt när man sov borta inatt för att slippa gå hem i snön, lite sådär livets ironi. Inte för att jag klagar, råmysig både kväll och morgon.
Annars hade jag planer på att åka till IKEA idag, men då vädret blev som det blev så sparar vi på den trippen och av samma anledning kunde inte heller Lisse komma och hälsa på som tänkt var. Typiska snökaos. Dock en alldeles ypperlig dag för att ligga inne och göra absolut ingenting på, aka nöta sönder Arkham city. Sounds like a plan.

Över and out!

Hej på en stund!

Hehe, tänkte bara meddela att jag fick mitt Arkham City igår, så uppdateringen kan bli något lidande.
Ja, är väl meningen att jag ska jobba litegrann också, inte fullt lika festligt kanske.


Maj maj måne

1a maj blev en heldag, vaknade nio och fick för mig att börja rensa ur mitt rum. Fick dock endast tag i tre banankartonger som inte ens räckte halvvägs så nu ser allt ut som sju svåra år istället för att vara utröjt och klart.
Sen en promenad med Lars och en samhällsragg med Elin och sist en liten tedejt med ytterst trevligt sällskap.

Helt klart en bra dag.



Känner också att det var på tok för längesen Hoffen fick lite utrymme här i lillbloggen, så här har ni! Njut ordentligt!

Välkommen maj

Sjukt mysig valborg med trevliga människor, godis, surr och massa brasor.

Nu sängen och imorgon ska jag njuta av att inte vara bakis.
Nattinatti!