Bra dag

Igår fick jag äntligen höra av min favorithoffa på telefon istället för bara facebook, sjukt det där egentligen. Att han är så långt bort i nästan en helt annan värld medan min vardag snurrar på som vanligt. Knäppt. Nåja.

Ikväll ska jag ÄNTLIGEEEEEEEEEEEHEHHEHEN få se min andra älskling, Christian Bale i rutan som Batman! Har bunkrat upp med favoritsnacks och annan favoritman, nämligen Larsi! Toppenfredag.

Sen jobbhelg, men lär vara stört mycket att göra med advent och shit så den lär bara springa iväg ändå.

Höh! Nä, nu ska jag iväg, till en bättre tv. HIHI!

Bacon pancakes in New York

 

Bilder säger ändå mer än ord

 
I brist på blogginspo får ni lite bilder från senaste tidens promenader, bakning och tårtfika.

.


Redan onsdag!

Drog fram en mysig tröja jag knappt har använt, som jag alltid har trott att det är renar på? Sen visar det sig att det inte ens är lite likt renar, haha!

Nu snart äre hard work på g och sen överväger jag att flytta tillbaka mina sängkläder från soffan (sov där när bror var här, och inte idas/varit hemma/velat göra det än) Men den är förnedrigt skön att sova i!

Farewell

Idag är jag lite låg. Dels på grund av näringsbrist, men mest på grund av Affe. Vart en hemskt jobbig morgon, men en grymt mysig gårdagskväll.
9 veckor går fort va? Säg att det gör det!

Försöka går ju

Här sitter jag med huvudet på sned och försöker se så söt ut som möjligt i ett tappert försök att övertala H att inte åka till Afghanistan. I ärlighetens namn går det sådär.

Men nu får han gärna jobba färdigt och umgås med mig. Så det så!


Glad tjej

Hejhej. Bra helg! Har som sagt haft min bror, Jullan och Mogge på besök och det har vart supertrevligt. Och nu är man sjukligt valpsugen... Jäkla plugg som ska komma imellan.

Nåja, födelsedagsmiddag igår och så gott har jag inte ätit på många veckor må jag lova, och efterrätten var såååå värt dom extra kalorierna. NOM! Men nu är helgen över så en ananas fick det bli till lunch och nu ska jag klä mig och möta upp en snygg karl på busstationen. FINALLY!

Ps. Dessutom är jag glad över att vågen faktiskt visade minus i fredags, 10 träningspass på 14 dagar ger resultat! Ska man bara hålla motivationen uppe..

Hejhej

Hänger i soffan en snärt och bara myser. Satte ihop ett nytt ben/rumppass som jag testade imorse och herreminjösses vad det tog bra. Helt knäckt nu. Plus en sjuhelsikes träningsvärk i magen sen igår. Skönt att det känns lite dock.

Nu blir det bara att invänta mitt finbesök, men innan dess ska jag pallra mig ner till M och tvärlåna en våg. Nu är jag för nyfiken på vikten för att låta bli att kolla. Ni lär ju märka om jag grinar eller är glad lite senare. Heheh.

Just nu

Här sitter jag i soffan och väntar på Gordon Ramsay. Ni får ursäkta min frånvaro men jag försöker för det första att undvika att bara sitta hemma och göra ingenting utan umgås med alla mina fina vänner som har hamnat lite i skymundan på senaste (sorry guys) och för det andra sover jag knappt pga underliga magproblem. Någon med en bra diagnos för sjuka smärtor och kräkningar, endast nattetid? (Inte gravid, that I know)

I övrigt flyter allt på. Om än tiden går lite för fort för min smak. Meeen på plussidan så kommer min bror, Julia och Mogge och hälsar på imorgon och stannar hela helgen! Toppenkul!

Godnatt

Bra hängdag! Först med Leo som bestod av massa prat, Otello och kebabmiddag. Sen lite egentid med ett pilatespass (+lite egna styrkeövningar) och sist kvällsfikehäng med Sophie framför Project Runway och Glee.


Söndag

Igen. Känns som att det alltid är söndag nuförtiden, därmed alltid måndag också. Nåja, tog en sovmorgon och nu ska jag pipa iväg och kika på Linnea nylägga och sen jobba kväll. Sista jobbhelgen med mina favoriter innan jag måste byta...

 
I övrigt kommer jag dö då min rumpa är helt sönderslaktad sen ett maffigt bootcamppass igårkväll.

Båring. Filåt

Håhå, blev en liten sovmorgon imorse. Tänkte studsa upp samtidigt som Marcus kring halv 7 och fixa bort hela tvättberget direkt på morgonen. Synd att bägge två var sjukligt morgontrötta och snoozade lite väl länge, men till 8 var jag iallafall fit for fight!

Så nu hänger allt på tork och jag överväger att dra över golven med dammsugaren en vända. Hade egentligen velat ta en powerwalk men alla träningskläder är blöta... Plus attjag har asmycket träningsvärk i magen, körde slut hela kroppen igår. Toppenskönt!

Nä, fredagsmys på schemat ikväll för imorgon lämnar min karl mig för Göteborg.. Men då är det födelsedagskalas istället! TÅRTA! Som jag har väntat!

Haha, alltså nä, fyfan för tråkigt och ointressant inlägg men hade lite skrivabstinens och vet inte riktigt vad jag skulle ha skrivit ner, så det fick bli en sån där tråkig superuppdatering om en helt vanlig dag.

Som kompensation får ni en bild av mig och H, efter en rätt osynkad Gagnam Style-danssession. Å snyggjohan också!


Känslostormar i sinne

Haha, alltså jag orkar inte. Hela mitt känslocentrum är helt bananas, så fort nåt händer så börjar jag grina. Inte bara lite heller, nejnej, det bara sprutar tårar. Sen blir jag jättearg, sen kan jag hysteriskratta åt mig själv och sen grina igen.

Haha, nu ska jag äta lite korv och sen träna lite. Går så mycket bättre när man är arg.

Torsdag. Redan?

Nyss svept morgonens tekopp (den bästa på hela dagen, lätt!) och sitter framför Family Guy och dumglor litegrann.
Strax iväg till jobbet och sen ikväll står det gympa på schemat.

Förövrigt går tiden lite för fort för min smak, helgen får gärna vara superlång, veckan efter det får gå jättefort och måndag därefter får vara den längsta dagen i hela världen. Tack på förhand.

Nä, nu dör jag.




HAH! Jävlart fail, här går man och tror att man iallafall blivit lite mindre (menar, är ändå 20+ kg som är borta) också syns det INGEN skillnad. Haha. Kul liv.
 
Nu vill jag dö. Efter gympan då, för det här går ju inte för sig!
 

Fotolögn!

När man tar en bild i camen kan man välja att sätta huvudet här i bilden
 


Då syns det inte att man i själva verket har världens snyggaste frisyr!

Ovärt

Håhå, ligger i sängen och orkar inte riktigt tänka på att jag är ledig och därför måste ta tag i svinstian som ska kallas lägenhet. ÅÅÅHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Jo. Mitt liv är hemskt jobbigt.

Månda

Hur segt känns det inte att återgå till vardagen efter världens mysigaste/händelserika/oväntade vecka? Men måste gör man ju, så nu kör vi, jobbet snart och sen ska det bokas tvättstuga. Har tokigt glest i underklädeslådan nu!

Halloween 2012

 

Mystrip

Åh. Alltså jo, det är äckligt skönt att komma bort och jag hade absolut inget emot att stanna längre, men när man är inställd på att man ska hem så är det snuskigt skönt att få parkera röven i soffan. MVH Trött tjej som vart i farten sen halv 4 imorse.

Våran lilla Londontrip blev riktigt lyckad (om än inte riktigt som tänkt) men att bara få vara med en av världens bästa klår det allra mesta. (Rimmarn!) Nu måste man bara tillbaka och se allt som vi missade den här gången!

 
Bjussar på en av väldigt få bilder som togs, på min favvohoffa framför någon kyrka vi kikade i. En sån med STÖRT högt i tak. Ja, ni vet. Slutsvamlat. Häj!