Hejdååå

Hejdå söträkor! Vi hörs igen på fredag, eller senare. Hihi!

Sneakpeek!

På årets halloweenutstyrsel!

Hatten ska dock bli grön (eller delvis grön). Hehe

Snartsnartsnart

Japp. Jobb imorgon 8.45-17 sen skuttar vi på bussen mot Luleå där vi våldsgästar Rådis över natten och sen så pyser vi.
Wubwubwub!


Lemonad och shit

Jahaja, ska man komma med nån liten rad om mitt liv här igen då. Tacomiddag och criminal minds med Hoffs igår, jobb idag fram till måndag och jag hoppas tiden fram till dess går fort! Sen dagarna vi är borta får gärna gå aslångsamt. Hehe.

Nä, om man skulle ha diskat bort berget i köket innan Icadags. Ciao!

Wooooho!

Då var allt bokat, betalat och klart!

LONDON BABY!

Mi casa es su casa

Eftersom jag är ledig idag och inte har nåt vettigt för mig (no shit?) så tänkte jag bjuda på en rundtur i mitt enkla hem.
Hallen först, och det är detta man ser när man kliver in. En stor röd hylla med några foton i och mitt modem. Superspännande, I know!


Direkt till vänster kommer man in till toan där det ser ut såhär. Ingen big deal alltså.


Köket är rakt in (till höger om hyllan) och matplatsen ser då ut såhär. (Först idag gardinerna kom upp, heja vaktmästarn!) Och bilden under visar resten. Ett vanligt kök helt enkelt! Plus balkongen där också, sommar ja tack!


Vardagsrummet/sovalkoven sist då, till vänster om hyllan i hallen. Och den ena sidan ser än så länge ut såhär. Ska dit en större tv och några tavlor och lite annat bjäfs så det inte ser så hemskt tomt ut.


Och här är den mer möblerade sidan, bakom hyllan där står sängen. Obäddad och jävlig så den får ni inte se. Inte så intressant heller. Ovanför bordet ska det upp en lampa och sen nån liten i sovalkoven också men så långt har jag inte hunnit än.
 
(Och brandvarnaren ligger på bordet, svit sedan söndagens hamburgare. Hehe.)

Sing us a song you're the piano man

I övrigt är det här den låten jag går och nynnar på oftast för tillfället.
 
 
m

Hoppla

Här sitter jag som en liten reseplanerare, då Hoff drar på utlandstjänst inom en snar framtid tänkte vi att vi skulle göra nåt kul innan, så nu pusslas det och nu först verkar det som att det faktiskt kan funka! Hurra!
 
 
Vart det bär av tänker jag inte avslöja än, utan det får ni veta sen när allt är klart. Vill ju liksom inte otursdrabba hela grejen.
 
Förövrigt tror jag jag gjorde någon övning lite galet igår för min axel är helt förstörd. På riktigt, det går fan inte att göra någonting alls med vänsterarmen. Ta sig upp från liggande ställning tar fan 10 minuter. Sjukt jobbigt då lägenheten är KAOS och bör städas omgående.

Hehe

Åh HERREGUUUUUD så otaggad på att dra iväg och studsa på gympan och hade nog skippat den om det inte var så att jag åt ostbågar till lunch.... Jädrans onödiga kalorier alltså, men GUD SÅ GOTT!

Vi kan ha det ganska trevligt i det blå

 
Fixade ugnsstekt lax med rostade grönsaker toppat med färsk basilika till middag, och gott var det! Så gott att jag knappt får ihop till en lunch imorgon, men totally worth it!
 
Annars har jag och Larsa promenerat runt hela världen (typ) i kylan och det är väl först nu jag börjar få tillbaka känseln i mina tår. Nu blir det att svida om från morgonrocken och dra på sig nåt anständigt, för det blir minsann bra häng med bra människor ikväll. Wooopwoop!

Måndag again

Sådär ja, fort var det gjort var den helgen över och så var det måndag. Igen. Har iallafall haft mysigaste helgen på helgen, lördagen blev det hemmagjorda burgare till middag och sen några omgångar Settlers och mys framför körslaget (haha) och söndagen bestod enbart av CoD, film och lite Futurama. Fruktansvärt skönt att bara göra ingenting alls med någon man tycker om.
 

Bra lördag

Hejhejhej, här sitter jag och bara myser. Har haft en sån där härlig "ta hand om dig självdag" med allt möjligt, bland annat ansiktsmask, fotskrubb och nagelmålning. Sjukt skönt och ett plus är att man känner sig sjukt fräsch efteråt. Hunnit med en promenad med M i det underbara vädret också och snart så ska det väl vankas middag också och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Jag röstar på spel, film och mys. Hoppas inte karln bangar på den planen.


Fredagsmys

 
Hade Leo på besök igårkväll för tacomiddag/myskväll, grymma tacos till middag och sen en specialpaj till efterrätt för att sedan se x-factor och surra en massa. Skönt att lätta på lillhjärtat lite mellan varven.
 

Om man då ändå tyckte om sig själv

Har en sån där dålig dag (dock blev den något bättre av ett besök av en av mina absoluta favoritpersoner) då jag bara mest av allt har velat ligga i sängen och gråta istället för att springa runt på Ica. Och inte var man ledig imorgon heller (som jag har trott hela veckan) utan ska visst stänga stället.
 
Nä, alla jobbiga jävla tankar kanske slutar snurra om man sover ett par timmar. Äh, who am I kidding?

Tisdagen den sextonde oktober

Vilken härlig dag, först en liten sovmorgon följt av en frukost helt i Matildaklass framför lite billig sitcom. Efter detta startades projekt tvättberg (som dock bara var en liten kulle) och en powerwalk med tillhörande styrkeövningar. Sen bra gojävlamiddag med efterrätt och hela köret hos biffen och sen ett cirkelfyspass såhär på kvällskvisten.

Nu må jag lova att jag njuter av min tekopp och mina (hehe, redan uppätna) mandariner. (eller satsumas om vi ska vara petiga)

Nattinatti!
 

Vi dansar bättre utan kläder

Och idag ser det i skrivande stund ut sågär utanför köksfönstret! Happyface!


Och bara för att jag vet att ni vill veta hur mitt hem ser ut får ni en snutt av hallen och en snutt av sovalkoven  och en stor snutt dagens outfit! DEN VAR NI INTE MED PÅ VA?!
Håhå, drottningen av överraskningar.

Och nu måste jag hämta min tvätt, mindre kul syssla när det snöar, och sen traska till biffkaka för bra häng med bland annat middag och säkert nåt annat festligt.

Godmorgon!

Vaknade först när Marcus drog till jobbet astidigt, somnade om och vaknade igen vid 9 och vad ser man genom lillfönstrena? En massa mysiga flingor som faller till marken! Nu har det dock slutat och snön som finns lär ju smälta fortare än man hinner säga kvastskaft. Men ändå! Sjukt mysig start på dagen.

Nu: Bita tag i disk och städning efter helgens bravader. Lever i misär!
 

Myser

Här sitter jag i soffan vid skenet av en nerdimmad uplightlampa och några blockljus inlindad i filtar och bara myyyser framför fredagsmysprogrammen på tv.
Egentligen hade jag velat halsa en box med vin och bara go bananas på något dansgolv, men hela kroppen är helt trasig och trött, dessutom jobb 8-16 imorgon för att sedan styra gamenight med Hoffis. Och SOVMORGON på söndag! Bra helg känner jag på mig!

Godmorgon

Godmorgon peeps! Eller så morgon är det inte, jag har minsann hunnit både äta frukost och kränga några avsnitt av Sabrina - Tonårshäxan (Yes, nostalgi) Och nu hamnade jag här en sväng innan man ska ta itu med disken och sedan skutta till jobbet.

 
Just de, mammas råmysiga morgonrock hamnade visst på Domängatan. Hehe. Och morgonfrillan vet jag att ni älskar!

Nom

Här sitter jag och käkar lunch medan jag försöker spana på kidsen i hemkunskapssalen mittemot mig, vad gör ni?

 

Check this hand cause I'm marvelous

Tänkte bara kila in och säga HEJ!
 

.

 

Woppla

Haha, det var värst vad statistiken helt plötsligt sköt i höjden idag :p

Nytt hem

Hej räkor! Nu jäklar har jag fått mitt internet så nu blir det liv i luckan igen! Har då fått min lilla lägga och än så länge trivs jag som fisken i vattnet. Bara lite möbler och sådant som fattas, men sen så! Blir ett mysår det här. Verkar dessutom som att jag ska få variera lite arbetsuppgifter på jobbet också så man kanske blir lite motiverad att gå dit om dagarna, tur man har en bra chef när man verkligen behöver henne.
 
 
Första bilden på köööket! Ni ska få redigare bilder när allt är på plats och i ordning :)