Cozy

Håhå. Har hängt hela helgen hos Hoffa och bara myst. Fruktansvärt härligt att bara vara ibland. Menmen, tillbaka till verkligheten nu då! I några dagar, för på söndag pyser vi neråt i landet och härjar där istället. De la gött! (Tränar upp göteborgskan!)

Sån tur man kan ha

Har en sån där överdrivet bra dag idag, ledig från jobbet, fick pussas lite igårnatt, klippt bort lite slitet hår och tapetseraren ringde igår så jag ska få min hall fin imorgon medan jag är på jobbet. (Sista jobbdagen för denna vecka dessutom, göhött!)

Men nu! Nu ska jag ta min lilla matpåse och gå iväg till el Hoff för nalta mys! Och lite bullens pilsnerkorv med bröö. Jopp, he gäll å va romantisk!

Bra jävla vecka!

Jo, insåg igårkväll att jag har bästa veckan på länge i veckan. Jobbar förmiddag imorgon och torsdag, klipper mig på onsdag, tränar när jag känner för det och sen vet ni ju vad som händer på fredag. heheheh.
Det tråkiga är att det är Bennys sista vecka på jobbet.. Men det är för mycket positivt för att ens tänka lite negativt!

SUPERPEEEEPP!

Tarantino

Åh. Gick och såg Django Unchained på bio ikväll, och man kan då alltid lita på Quentin himself när man vill bli ordentligt tillfredsställd av en film. Vågar nästan säga att det kommer vara topp 5 av filmupplevelser under 2013.
 
Så. Medan jag fortfarande befinner mig i världens lyckorus, så bjuder jag på fyra av alla favoritklipp från tidigare alster. Njut!
 
 

It's friday!

Fredag och dagen jobb avklarat, och framför mig en heeelt ledig helg med... Absolut inget att göra. Haha, men det kan vara skönt det med. Ska köra hemmaspa, fixa här hemma och bara måååå. Ja, om inget roligare dyker upp såklart.

Annars är jag klad tjej, för NU JÄVLAR ÄR DET BARA 7 DAGAR KVAR tills jag får pussas igen. Och bara umgås en hel helg, och sen gbg i två veckor, och när vi kommer hem därifrån fyller vi år. Haha. Fan, tiden kommer springa iväg!

Nåja, däremot har jag hunnit tänka så stört mycket under tiden vi har vart ifrån varandra, och jag som brukar hinna tänka om och göra dumma saker känner absolut inga tvivel alls. Är det så man definierar att man är rätt kär? I think so. Och att jag för ett år sedan inte hade en susning om att världens finaste har funnits här i två år utan att ha gett sig tillkänna. Konstig känsla det där.

Slut på självanalyserandet, nu ska det återgås till gladiatorerna. (Ja, titta på muskelmän måste man ju få göra. Jag är ju bara kvinna!)

Jomen. Så är det.

Jomen. Onsdag dårå. Dagen har bestått av jobb, middag och boxning. Och lite facebookchattande. Kommer inte få träffa min fina förrän nästa fredag istället för onsdag... Lite trist, men har iallafall fått ledigt så vi har hela helgen tillsammans :)
 
SÅ, då tog jag mig i kragen och bokade en klipptid till på onsdag, har insett att mitt hår inte blir friskare av sig självt, så får bli en lite uppfräschning och sen lite färg på det på kvällskvisten. Egentid är fan awesome (särskilt när man får njuta av fotbad och helkroppspeeling).
 
Nä, men faktiskt, nu börjar tillochmed jag se en liten skillnad på lillkroppen, det är inte riktigt lika mycket som dallrar (om än det är mycket) och det känns att det faktiskt är lättare utan dessa (nu 25 kilon) att släpa runt på.

SÅ. Heja mig, kort sagt. Och helgen kommer ändå gå asfort, och så även nästa vecka. Har ju trots allt en massa Breaking Bad att gå igenom. Heheh.
 

Söndaaaaag

FAN vad fort tiden går! Det var ju nyss söndag? Inte för att jag klagar, för just nu är det ju snabbare desto bättre.

Dagen har bestått av frukost till House, ett styrkepass, fokus mage och armar, snabb lunch i form av protteshake och sen en sväng till detta underbara solrum med Elin och Mange. Ytterst trevligt. Nu ska det käkas lite middag och sen iväg på jobbet. 16-21 och söndagarna brukar vara rätt chill.

 
 
Bara för att den här låten är så äckligt jävla skön. Och hemsk. Och fin. Och jag vet inte vad! Men jävligt bra iallafall.

Dagens framtida outfit?

 
Ja. Supersmickrande klädesplagg i en toppenfin färg. Supercool outfit för en kväll på krogen, eller varför inte bara till en fika med en god vän?
 
XOXO/ modebloggarN

Dirty dreams

You can change your look
You can change your race
But it's always your touch
And always your face

Sur och rastlös

Haha, åh jag hatar mitt liv. Igår när jag var ute och sprang (lite less på att aldrig utmana mig själv) blev det upp och ner för lillberget ett par gånger, sista varvet ner lät jag bara benen gå av sig självt och fort nanting gick det! Tills fötterna tappar allt fäste och man flyger som en liten hjälplös vante ner efter en kolsvart väg.

Låg kvar en bra stund utan att våga röra mig, men tog mig upp och märkte att det hade gått bra. (Kan lova att det var brutal dödsångest där ett tag) Idag däremot är mer som hela kroppen öm och höger knä är inte alls okej, svullet som tusan och gör ont.

Så. Var tvungen att avboka mitt boxningspass med Vickis, jag som verkligen hatar när folk gör sånt. Sen att det inte är en dålig ursäkt tar inte bort det faktum att det låter så.

Jäkla skit.


Angel why are you so wayward, abandoning me, and try my belief?

 
 Dör lite inombords när jag tänker på sommaren som kommer. MMMMMMHMMMMMMMMMM

Måndag

Jaaaaaaaa, har äntligen fått mig en liten plan nu. Inte på onsdag, och inte heller onsdagen efter det. MEN onsdagen som följer kommer jag ÄNTLIGEN få sova i min favoritfamn igen :)))))))))))))))

Annars bra start på veckan, kort jobbdag och myshäng med Sophie på kvällskvisten, ytterst trevligt, nu väntar jag bara på att lillknodden ska komma så man får snusa bäbis!
Och sen ska jag tydligen boxas med min chef på onsdag... Vad har jag gett mig in på?

Sundag

Fort var det gjort var den helgen (snart) slut. Jösses.

Nåja, gårdagen på Lappis var helt okej, förfesten dock desto roligare (som det brukar vara) med bandbildning och charader. Goa människor man känner! Desto skönare idag att man var nykter dock, menmen, känns lite som att Arvidsjaurs uteliv inte ens försöker leverera. Mer hemmafester åt folket!

Jaja, nu ska jag sluta svamla och traska till Biffen för att klappa på valpis.Hihihihihi.

Mys

Blev visst hemhämtning av Mariosmat och JVM-finalen med grabbsen, hoppla bara. Och så fort det var klart visades det en livekonsert med Markus Krunegård. Vilken hemskt bra lördagsstart!
 
 
Och ja. Har påbörjat projekt sushi nu.

Myskläder och Avantasia i högtalarna

¨Ledig lördag idag (har nog aldrig njutit så mycket av att inte jobba) och har stora tvättdagen på schemat (mindre kul att ena maskinen är trasig så det kommer ta aaaaslång tid, nåja)

Sen ikväll vankas det lite festligheter hos Johan, men innan dess ska jag ge mig på att göra egen sushi. Bara för att jag är så äckligt sugen på det!

Nä, återgå till att diska och plocka iordning här i kaoset litegrann innan första laddningen ska hängas. Hejs!


2a Januari

Sådär ja! Tyckte jag var asduktig förra året som krängde årets första löptur den 11e januari, kan meddela att jag kläckte det rekordet med en hel vecka, plus 2 dagar. Tjoho!

Bidde 9,25km på 1.05 med Larsa som sällskap! Brutalt imponerad av killen som ville dö efter 4 km.

Annars, kan ni gissa? Jooooobbaaar! Jämt och hela tiden. Men på lördag, då jävlar i min lilla låda är jag ledig! Och söndag också. Helt superlyrisk över detta.

....Och vet ni? Bara 3 veckor kvar tills jag får återse Hoffis igen :)

Årets första inlägg

Bara random.