Tusen grader

Här sitter jag och har ångest för examensarbetesjäveln och drömmer mig bort till en varm dag i juni 2013. Typ tusen grader varmt, en bränd näsa och lite småfull hela dagen. MMMMMMMMMMMMM.
 
Btw, var typ tusen kilo lättare där också. Gotta get rid of them innan examensfesten! KÄMPA MATS.
 

David Bowie

Sällskap under sena tonårsnätter, ångestfyllda sömnlösheter, danskaos i vardagsrummet. Även om din musik inte spelas varje dag i lurarna är de ändå med i bakgrunden, som en trygg snuttefilt att luta sig tillbaka på mellan varven. För att minnas att allt blir bättre, livet är inte alltid dåligt och jobbigt utan det kan vara bra, och en kan vara trygg i det också.

 
Vila i frid. Du kommer alltid att vara mer än människa.
 

Slut på jullov

Så har min lååånga julledighet (eller inte ledighet, men tid jag inte behöver vara i skolan) tagit slut. Eller själva lektionerna börjar på torsdag men har en hel del att jobba på med mitt examensarbete innan dess. Tog en spontan hemresa i torsdags och kom hem imorse, och det var nog det bästa beslutet på hela året (HAHA) har bara umgåtts med familjen och gosat med bebisen. MMMM. Fick även till en fika med lisse och cici som ett superplus i kanten.
 
Annars har vi vart i Göteborg över jul och nyår. Julafton med Marcus familj och nyår med Mag och co. Mycket bra! Varvat med lite plugg, lite träning, lite kompishäng och så.
 
DESSUTOM så har vi KÖPT DOM VIKTIGASTE BILJETTERNA I HELA LIVET. Ni vet säkert vilka. Heheheh

Hej 2016

Nytt år ny start? Nja, inte för min del detta år. Inga löften lagda och därför är det inga som kan kännas som ett misslyckande när jag inte klarar av de. Har kvar mina mål som alltid finns med: ÄT INTE SÅ JÄVLA MYCKET GODIS, och fortsätt träna så löser sig det mesta.

Startade året idag (låg ner hela gårdagen) med ett saftigt gympass med Marcus och Simon, lyckades med 80kg i marklyft och för någon som tycker att allt är supertungt är det en sporre att fortsätta. Just mark är annars en grej jag inte gillar = inte gör så ofta. Avslutade med tapas och nu bör jag skriva på mitt exjobb.

Pössss.