Dagen D!

Så var det helt plötsligt måndag, hunnit med ett långt hejdå till en snärt som jag inte kommer få träffa på över en månad, packat klart min väska, läst ut en bok och duschat såhär på morgonskvisten. Så nu är det bara att fördriva tid så gott det går, 16.10 lyfter jag och landar i huvudstaden strax efter 18.
 
SNART ÄR JAG HEEEEEL IGEN :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 

Sundaaaaay (fast utan sol)

Här var det tyst! Nåja, midsommarhelgen var bra, midsommaraftonen spenderades med grillning och film med trevligt folk och gårdagen bjöds det på middag här hemma. Mysig helg med andra ord.
 
Ikväll jobb, men innan dess ska det börjas packas och sen iväg på en kopp te och lite hejdåkramar. Söndagsöndagsöndag!
 

SNART!

Stängning idag, öppning fredag, öppning lördag och stängning söndag. SEN mina damer och herrar (antar dock att ni är majoritet damer) är det MÅNDAG och då sätter jag mig på planet ner till Shakirashakern och jag är så jääääkla taggad alltså!
 
 
Förövrigt, här är min frukost. I know u want it!

Kick-off!

Skulle ha en liten kick-off för våra nya sommarvikarier på jobbet idag, det slutade med att vi satt 5 ordinarie och grillade i hällregn.
Eller okej, 2 nya dök upp precis när vi hade bestämt oss för att packa ihop och åka hem igen, så en extra halvtimme fick vi allt vackert sitta kvar.

Tur det var trevligt iallafall!

BILDBOMB!



Sådär ja! Här får ni några bilder från våran underbara semester, om inte annat piggar de upp min dag iallafall.

Efter idag



Åh! Hittade roligaste klippet nyss, eller okej, roligt kanske det inte är på så sätt men det är en kul idé och grymt bra genomförd!

Nämen!

Sedär, lyckades tydligen trixa dit en bild, kanske är layoutbytet på hela blogg.se som strulat? Nåja, jag är glad ändå för idag är jag ledig (måste dock städa hela huset då det är visning imorgon) så helt ledig är man väl inte, men såhär i midsommartider är folk hysteriska på Ica så det är bara skönt att slippa ifrån en dag eller två.

Breaking the same old ground



Mmmmmm.. Från Mansons nya platta.

Helgen var naaaajs

FLIPPAR SÖNDER PÅ BILDUPPLADDNINGEN! Är precis som att alla filer (utom sånt från fejjan och typ cambilder) är för stora så hela skiten hänger sig och bara står och tuggar. Sinnessjukt irriterande!

Men till något roligare hade jag typ bästa helgen, fredagen blev det mys med Susanne med New Years Eve (som inte var sådär jättebra om sanningen ska fram), lördagen bjöd på shopping i Luleå och senare grillfest hos Vallsten och avslutades med styrdans på logen och mysigt sällskap. Söndagen bestod enbart av massamassamassa mys och väl hemma blev det en dusch och Contagion med tillhörande chips och cola (bra film förövrigt, och bra chips).

Nu väntas en full jobbvecka OCH SEN STHLM TILL BABY! HUR AWESOME?!?!?

BÅRING AJ NOVV

Svettig brud insåg nyss att 4 träningspass av varierande intensitet får tamigbönan räcka och tar härmed helg!

Ikväll blir det tacos med familjen och kvällen vet jag inte än vad den erbjuder, men jag har en fet godispåse och en massa nya filmer att bita tag i ifall inget annat dyker upp, inte helt fel ändå.
Lördag blir det shopping i Luleå med fina brudar och senare grillfest med eventuell utgång och söndagen ska man väl dö eller nåt. Nåjanåja, duschen nästa!

Tjingeling

Piper ut på en powerwalk i väntan på att en viss snärt ska sluta jobba. Sen blire en rulle, jag har planer på Mystic River.

Förövrigt hoppas jag att nästa vecka går lika snabbt som den här har gjort. Hehehehehhe!



Japp! Har hittat igen webcamen igen, jag vet att ni har saknat dom bilderna.

Lycka och kärlek

Sådär ja, biljetter bokade och betalda. STOCKHOLM 25 juni-1 juli! Så jävla kickass det kommer bli!


?

Om en sköldpadda tappar sitt skal, är han då hemlös eller naken?

Ps. Förresten spenderas nog min semestervecka i söder, med min fruga, på bland annat gröna lund och goa uteserveringar. Fett med fett jao!

Tummen ur

Jahapp. Det regnar inte just nu så det är bara ta itu med den där löprundan då. Vill egentligen inte då jag mer eller mindre är nere på noll då det var ett tag sen man sprang sist. Fairy well, man kan int misslyckas om man int provar!

Me and Bobby McGee



Måndag igen och nu äntligen har man jobbat klart sin helg, så med två helt lediga dagar framför mig vette bönan vad man skulle ha gjort. Men imorgon ska jag minsann ta näven ur röven och springa första varvet runt elljusspåret detta året. Det har ju äntligen tinat (regnat?) fram!

From the cradle to the madhouse, a twisted mind

Bjussar på lite skönsång från PelleK, en cover på en stört skön låt av Avantasia.



Märks det förövrigt att all inspiration är som bortblåst? Nä, tänkte väl det.

Fejk it til u mejk it

Godmorgon! Igår såg jag ut såhär, drog till Hedman precis efter jag hade slutat och efter det pep vi till Lappis för att skaka lite rumpa och träffa lite folk. Hade riktigt kul (och fick mig en bra kram dessutom, göttgöttgött) men redbullen satt sina spår och kunde inte somna alls på hela natten (alltså mellan 3-nu) så nu jäklar ska det fejkas ett piggt ansikte på Ica till 16, sen ska jag minsann sova som om jag aldrig gjort annat!



Ps. Dessutom drar min familj snart, kommer bli sjukt tomt alltså!

Hejhej, tråkig vardag.

Hejhej, regnet fortsätter att ösa ner. Så. Jäkla. TRÅKIGT! Anyway, grattis till Sverige på nationaldagen, jag gillar Sverige, inte alltid dock, men för det mesta.

Idag har man ändå hunnit med en del, traskat ner till samhället för att lämna igen en film (som jag först glömde hemma - fick vända, och sen glömde att lämna i kassan. Bra gjort. Plus första ONSDAGSJOGGEN! Är brutalt imponerad av mig själv som tog mig runt, jäklar vad man hinner tappa i kondis på en vecka...

Nåja, nu strax blodpalt och sen film.


Krasst.



Vantrivs nåt så fruktansvärt i regnet och all tråkig jäkla vardag! Varför kan man inte ha superkul jämt för? (och förlåt för ruggigt dålig bildkvalla, fick gå omvägen via facebook för att få upp bilden här, sjukt opraktiskt.) Bilden är förövrigt tagen av Lisse (länkar bloggen när du börjar uppdatera igen, h3h3h3)

Men mitt i allt det tråkiga finns ju filmkvällar med mina fina vänner, som ikväll, fick bli 50/50. Grym film om än riktigt tung på sina ställen. Och imorgon lät det som en kaffedejt (eller ja, te. Är ju inte värst förtjust i kaffe) och det kunde nog inte komma mer lägligt.

SLUTA BARA

Nä, nu får det banne mig vara nog med detta eviga regnande! Sinnessjukt tråkigt ju!

Kretaupdate

Får ett mindre psykbryt på att bilduppladdningen inte vill fungera, så ni får vänta ett tag till på lite bilder från underbara Rethymnon.

Har iallafall haft en superhärlig vecka med kanonväder och god mat, och naturligtvis sällskap i världsklass! Tack brudar!