Forna tiders storheter

Här sitter jag i min ensamhet och pressar Kiss på högsta volym, (hej, jo jag lever i nuet) blandat med lite Beatles och Ramones i en liten ensam protest om att ny musik är bara dynga.
Nej, tacka vet jag dom gamla klassikerna som Strutter, I was made for loving you och Sheena is a punkrocker, går sådant att jämföra med Basshunders All I ever wanted eller radioplågan I kissed a girl? 

Okej,  jag lever i min värld och drömmer att jag kunde ha blivit född under dessa årtionden, men nej här är jag, jag som tycker att sanna musiklegender kunde ha fått dispens av sankte per att få leva föralltid istället för att endast leva kvar i form av "top ten @ ten" på MTV, alternativt VH1 eller alla dessa samlingsplattor.

Nu ska jag fortsätta sjunga med i Lick it up bara för att senare packa ihop mina stackars pinaler som inte fick följa med till Piteå förra svängen jag åkte dit.

KOM IGEN! ROCK ON!

School's out, eller så inte

idag började skolan om, eller ja den började igår men vi hade lektioner idag.

Schemat suger, men jag överlever.
Fan vad ointressant jag är, egentligen...

...

höstdepression, eller light-höstdepression iallfall

lite extra

Härom dagen fick jag ett samtal från socialen, nej, inte så att det var jag som var i trubbel eller så utan det är en tjej som kommer att bo i mitt trapphus som tydligen inte känner någon i Piteå, så jag blev tillfrågad om jag ville bli någon slags stödperson.
Jag blev till en början helt ställd och visste inte vad jag skulle säga men till sist bestämde jag mig för att tacka ja. Det skulle bli en bra början på min plan att jag skulle bli en bättre människa, men just när jag hade vant mig vid tanken att ha en slags vän på bestämda tider så ringde socialdamen igen med meddelandet att det inte skulle bli någonting.
Och det konstiga med hur jag reagerade var att jag blev lite (läs. LITE) sorgsen över att jag inte skulle få dom extra slantarna för min goda gärning. Gör det mig då till en sämre människa?
För att jag aldrig hade tackat ja från början om jag inte hade fått någon slags ersättning?

Eftersom jag gick miste om dessa pengar så lutar det allt mer åt att jag ska söka jobb på piteå-tidningen, men jag vet inte om jag ska söka som fotograf eller reporter.
Jag är inte särskilt bra på att skriva fyndiga saker eller göra det i artikelform, men man lär sig väl inget nytt om man inte tar risker eller hur?

Näe, nu ska jag ta tag i detta och skjuta mina fiender i Metal Gear Solid medan jag tänker färdigt.
Rock on!


fierceSeger till Christian!!

augustihetta

i arvidsjaur ligger temperaturen på omkring 10-11°, och det är augusti. Vart tog sommaren vägen?
jo, den kom aldrig hit...

men för att övergå till en positiv del i mitt liv så efter 65 lådor, 19695 plantor och 7 dagar så har jag jobbat färdigt för iår. Känns sjukt skönt och nu ska jag ladda upp mig sista veckan som är kvar av sommarlovet och sova, tapetsera (jag ska pimpa upp mitt nya crib) och umgås med vänner för att sedan bege mig till piteå igen för ännu en termin med mediamänniskorna. Och jag gillar det, framför allt för att man kan gå tillbaka till gamla vanor och börja hänga på zon större delen av tiden.

Nu ska jag kolla second hand, haha

rock on

be myself and I

jag satt och funderade i min ensamhet där jag sprang runt och sköt militärer på löpande band i GTA och kom på att det inte finns någon människa som känner mig, som vet mina misstag och som känner till mina demoner som har en tendens att trakassera mina drömmar. Det finns ingen som vet hur mycket jag ångrar mina beslut och vilka dom besluten var, det finns ingen som vet hur dåligt jag mår på grund av min familj och mina inre störningar.
Jag tror på allvar att jag lider av manodeppression men jag vill inte gå till någon psykolog eller terapeut och fp det diagnosterat (?) och för alltid bli stämplad som psykfall.

Och ja, jag är en sån människa som på blodigt allvar skulle kunna döda en människa utan att få dåligt samvete.
nä, jag vet inte, men det finns ingen som känner mig på riktigt.

Men jag tycker om alla ni som tycker om mig trots att mitt goda humör för det mesta är påklistrat.

Tack för mig


excitement

nu är dagen halvt till ända och jag har inte ådstakommit någonting, inte ens varit utanför dörren.
jag har läst D60 manualen och jag är lite klokare men inte är det mycket. Träningsvärk har jag också, det är oskönt...

det här var ointressant.


Leroyden här är rolig, sjukt rolig

just around the corner

ett dödsfall och det verkar som om allas tillvaro rasat sönder, depp, depp, depp överallt.
sen att jag aldrig har sett kvinnan blir inte påverkad alls och då räknas man som känslokall

yesterday, all my troubles seemed so far away

i stora drag så gick gårdagen åt till att driva la familia från vettet med falsksång, vattenpistoler och alldeles för mycket onödig fakta. Men efter middagen så hookade jag upp med elin och vi drog runt på samhället ett tag fram tills bion med stort B; The dark knight.
Helt jävla underbar film! se den eller dö!
på riktigt, så bra var den och jag kunde inte slita ögonen från filmduken för en sekund och jag älskade varenda hundradel.
Sen att Både Bale och Ledger är så snygga att man bara kan dö gör ju inte saken sämre. tillochmed med en hel massa make-up så är Heath (rip by the way) helt underbar. Ge karln en oscar!
Han kan inte ta emot den, men han var så underbart bra så blir han inte nominerad så tror jag att jag aldrig mer ska se en film.Idag är mitt hår större än Joey Tempests, jag gillar det inte men jag tänkte att ni ville veta.