Löpning och sånt

 
Hej! First of all! KOLLA KVALITEN! Köpte mig en ny nalle förra veckan då min sjunger på sista versen (kan dock inte använda den för att ringa med än pga nummerflytt, men ändå!) och jäklar vilken kameraskillnad! Och massa andra onödiga funktioner den har.

Hur mår ni? Allt bra? Vårkänslor? Det har jag! Tillochmed hittat tillbaka till löpningen igen! Inte tillbaka i toppform än men det tar sig, är sugen på midnattsloppet i augusti bara för att ha nåt att sträva mot. Eller tjejmilen. Eller bägge. Har en dröm om Göteborgsvarvet nästa år (2,2) så jao, bara börja träna med andra ord. Allt över en mil är ju såååå låååångtrååååkigt. Men det ska nog gå. Med lite pepp från Marcus sida.
 
Nu ska jag pipa iväg till lilljobbet i Södertälje till 19 och sen blir det bara gos innan full fart imorgon. Skola från 8 och sen jobb till 19. Pöh. MEN CASH! Nåt som inte riktigt finns i överflöd här. Hehe.

Ha en toppenonsdag! Och lämna en liten kommentar. Ni är så tysta!
 

Båring as hell

Hejhejhej! Fick hem ett anställningskontrakt idag, så nu är jag timanställd på Specsavers Huddinge och jobbar i sommar i Södertälje, det går bra nu kompisar!

Annars? Pluggar, myser, mår. Har gått och dragit på mig Marcus förkylning från förra veckan men annars rullar det. Snön kom tillbaka imorse och nu är den snart borta igen.

Nu ska jag återgå till tropier och forier. MEN HARE BRA!

Ps. Har ni bokat biljetter till Sweden Rock Festival än? Inte? GÖRT!

Senaste

HEJ! Stora bokstäver för att kompensera min frånvaro lite. Sorry, men det är en del i rullning just nu, jobbade bland annat min första dag på Specsavers idag. Ska bli sjuukt nice med lite extra pengar varje månad då inte csn är sådär överdrivet generösa. Annars är det rätt mycket plugg, träning (klättrade idag, sjukt kul! Sjukt jobbigt) och mat som ska lagas, sambo som ska pussas på osv.
 
MEN ska försöka skärpa mig. Vad vill ni ens läsa om? Har ingen inspiration och då livet liksom bara händer pö om pö så vet jag inte riktigt vad som är intressant? Bågjustering? Preliminära tester? Refraktioner? Sjukdomar? Ögon?
Tell me, and I shall listen.
 
 
Just de, Marcus julklapp inföll sig i måndags. Trerätters middag på Jensens och sen konstert med Devin Townsend Project. Mycket bra!