Måndag

Haft en toppenbra helg med årets första grill med några bra människor och sen lite häng samt nytt Resindent Evil spel som avnjutits. Nu kliver jag på två veckors praktik och får ta itu med riktiga patienter. Skräckblandad förtjusning.

Söndag mitt i veckan

Vet ni vad det bäste med att plugga är? Att man kan ta söndag mitt i veckan och stanna hemma för att göra allt det där man har skjutit på allt för länge. Har alltså tvättat 6 maskiner, städat hela lägenheten grundligt och plockat iordning garderoberna lite. Och nu tänkte jag jogga ner till gymmet och riva av någon kul muskelgrupp. WÖÖÖPPP

Utkast: Apr. 13, 2015

Min måndag började med att det regnade. Sen var tåget inställt från Älvsö, två bussar senare var jag en halvtimme sen till skolan. Detta är alltså tredje veckan i rad som SL ballar ur. Det är INGENTING som fungerar och det är olika fel varenda gång. Så sjukt less kollektivtrafik nu.

Jaja, lång skoldag och nu ligger jag i soffan och hetsäter laktrits.

PÅSKHELGEN

 
MMMMM. Fan såhär borde alla helger se ut. Solsken, renskinn, skoteravgaser, snö och att äta alla mål utomhus. Gå i underställ och dricka öl. Njuta av livet och familjen.Njutiputi.

Underbart slut på denna vinter och nu jäklar välkomnar jag våren med öppna armar. Och sen sommaren. Ljusare tider väntar kompisar!
 

Påsk 2014

 
Då kunde man visst gå utan jacka och sitta i gräset, njuta av en öl samt lunch under fullt blommande körsbärsträd. Föredrar renskinn, skoter, snö och souvas framför det alla dagar i veckan.

Hejdå tälje, ses nästa vecka.