Utkast: Aug. 31, 2012

Pumpar speed metal på full volym i hopp om att en liten jobbtagg ska komma iallafall. Det går väl sådär ska erkännas.

Inventering all day och sen hem för att spana in en serie jag såg en trailer för, Bedlam. Verkar vara en helt i min smak. Jo just det ja, jobbhelg på schemat. Igen! Tycker fan det är mer som varje helg numer.

Take me back, take me home

 
 
Jobbar en supermesigt kort dag idag, så mitt mål är att äta ordentlig middag, packa lite och sen pipa iväg och röra på döfetan. Om än motivationen är nere på noll (om inte ännu lägre) menmen, sluta känna efter och bara göra! Jo, så får det bli.
 
Och återigen förlåt för dötrist blogg!

Träning och sånt

Har grav ångest för tillfället för hur katastrofalt dåligt jag tar hand om min stackars kropp, dålig mat, onyttiga snacks, sjukliga mängder godis osv. Och som ett tillägg på det så rör jag inte på mig så mycket som jag borde (och har gjort senaste månaden)

Har verkligen så sjukt svårt för att ta mig ut på mina rundor när det börjar bli kallt och regnigt och eländigt, och jag vill verkligen inte tappa allt i vinter som jag byggt upp i sommar.
Särskilt när man gillar att löpa, men ogillar löpband, och bor på delen av jorden där det inte ens är kul att vistas utomhos majoriteten av dagarna.

Där har ni lite av det som snurrar i min hjärna för tillfället. Sprattelgympan har ju dock dragit igång, och det är inget annat än SUPER!

Your journey still ain't over

When you knock right on the door
"Forever locked" they say
A little man will let you in,
For you have always tried - to get inside
 
 

Onsdag

Ledig från Ica idag, men en miljon saker att göra ändå. Har nämligen styrt upp projekt få-allt-i-ordning-innan-flytten.
Och herreminjösses vad mycket det är! Men ikväll blev man då bjuden på köttsoppa till middag, så nåt har man att se fram emot!

Plus att jag ska få min strömbrytare utbytt då ingen trodde jag skulle fixa det själv. Mehe.


Full fart!

Gode gud vilken lång dag, väckarklockan ringde 06.40 (eller vaknade av den som ringde 06.30, men det var sköna 10 minutrar att bara vara på), lite mys på det och sen iväg på personalmöte 07.00. Det slutade strax före 9 och då skulle jag tydligen jobba. Till 19.

Och efter det envisades jag minsann med ett cirkelfyspass på sporthallen. Sjukligt jobbigt, speciellt med tanke på att min middag bestod av en banan, men grymt kul!

Meeeeeeeeeeeeeen nu blir det ett avsnitt Futurama och sen sängen. Lär sova som en gud!

Har dessutom kidnappat mammas morgonrock, kan hända att den kanske slinker ner i en av mina flyttkartonger av misstag....

Rubrik eller dö!

 
Jaaaaooooo, i brist på annat får ni lite från Jansvensa. För det regnar här i Stockholm idaaaaag, du har det säkert bättre än jaaaaaag. Det händer inget särskilt. Jag har det ganska bra, men det regnar här i Stockholm idag!
 
Fast i huvudstaden vet jag inte, men i Arvidsjaur regnar det en hel massa. Därför kan man sitta inne på soffan hela kvällen med Futurama (nyupptäckt, superserie!) Men först ska det packas lite som jag har dragit på... Fruktansvärt tråkigt!

Bra dynga

 

Hej

Riktigt underlig lördagskväll, kan ju säga att köra all in inte är att rekommendera då man mår röv idag. Men kul var det nog, det lilla jag minns iallafall.

Men nu tycker jag minsann att vissa kan sluta vara ute i skogen på övning och komma hem och kramas med mig istället. Så det så.

Dålig dag

Känner man sig redan ful, fet och ofräsch kan man lika gärna skippe löpturen som inte lockar någonstans och köpa hem mat va?

Tänkte väl det.

Utkast: Aug. 23, 2012

Hola fans! Saknar ni mig? Klart ni gör!
Mitt liv är inte så spännande, för jag jobbar mest hela tiden, men i måndags åkte vi och kikade på kallkällorna och i tisdags blev det en snabbvisit till Arjeplog för husinspektion och påhälsning av andra familjehalvan. Gött.


Det räcker att du ler mot mig

LEEEDIG DAAAAAAAAAAAAG!
Så äckligt jäkla skönt, så idag tar vi i med hårhandskarna och tränar all day long. Bra drag!

Senast med det senaste

De senaste dagarna har spenderats med grillning (eller ska man vara petig var det mer som eldning med vin på sidan av), mys, solsken, mer mys, Futurama, manlig mat, en hel del jobb, kräftskiva och nu njuter jag av att bara halvsova i soffan en snärt.

 
Bild från den supermanliga brunchen bestående av blodpudding, korv, bacon och mjölk. Vadå kolhydrater?

Sjukdomar.

Intalar mig själv att det nog inte är någon större fara, utan bara en infektion eller nåt, men den där så kallade magkänslan säger något helt annat.

Sen blir inte saken bättre av att min andra favoritkvinna i hela världen verkar ha något elände också.
Lillhjärtat klarar inte riktigt av att gå runt och vara megaorolig hela dagarna, så nu kan ni väl bara bli bra?
 
EDIT: Fått besked och diagnos på en av dom, och en pencillinkur krävs och lite tålamod så kommer hon bli bra. Sten lyft från hjärtat? JA!
 

Arg

Just ikväll är jag arg, och ledsen, och frustrerad, och sur, och lite deppig. Men är det nåt jag har lärt mig under mina år är det att man måste få må dåligt ibland, DÄREMOT är det lätt att vara förbannad när man vet vad det beror på. Och det är detta eviga jobbet och att man alltid ska vara tillgänglig och ställa in hela sitt liv för att kunna hoppa in för sjuka människor. Fått ställa in träningar hela veckan tack vare Ica, och dessutom inte få hinna träffa en av sina bästa vänner innan hon flyttar till Dalarna. Det är ju bara förjävligt.

Så, nu ska jag sova. Så gott man bara kan sova när man är arg. Och orolig. För en väldigt nära släkting är sjuk, riktigt dålig tillochmed, och att inte veta vad det är, och om det är farligt. Ja det tär också på nattsömnen,.

Slutskriket.
Godnatt.

Godnatt

You may be deceived if you trust too much,
but you will leave in torment if you don't trust enough
 

Lördagskväll

Just de. Lördagen bjöd ju på lite fest också. Började hos mig lite halvtrist men det tog sig och mot tiden vi skulle börja dra mot caps var alla peppade.
 
 
Och såhär slutade min kväll. Frisbeegolf och fiskpinnegrillning i en tömd pool i Marklundsparken. Hemgång 06.00, precis som i 2009! Bra kväll!
 

Är du fortfarande arg?

Funderar och filosoferar över livet litegrann och känner att det är mycket som behöver komma ut ur min förvirrade lilla hjärna så då gör jag det jag alltid gör. Skriver. Har skrivit många och framförallt långa texter som ligger sparade på lilldisken som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av.
 
Nåja, djupare inlägg tror jag ni får leva utan, MEN jag behöver lite hjälp. Har absolut noll inspiration till blogginlägg what so ever, vilket nog har märkts, Fjellstrumpan är inte i sin bästa form och det vill jag ändra på, men vet inte riktigt hur. Hjälp mig med lite idéer och dylikt, för min vardag är nästan för tråkig för att skriva om.
 
 
Strumpan i naturen. Naturen i mitt älskade norrland, som faktiskt är himla fint när man tänker efter.

Lördagen so far

Hängde på Jan-Svensa mössa med fint sällskap på morgonen, passerade ett spökhus på vägen hem, precis kommit ur bastun och sen ikväll vankas det fest.
Bra helg känner jag!
 
 

Hejhopp

Hej. Lever mest. Jobbar, umgås, myser, skrattar och sover lite. Äter kanske nåt därimellan också. Nu vet ni.

Bild från gårdagens minitrip till Akkanålke, ba jag å biffen, like the good old days!