#Kaustikanobel

Sedär ja. Hetsig helg nååjävulskt. Fredagen startade 0800 med föreläsning om examensarbete för att sedan fixas och donas med treornas examensfest som vi hade planerat med ett bra tag. Allt drog igång 18.30 med mingel och fördrink och gudvet vad, för att sedan följas efter med middag och massa kul små avbrott och sist FEEEEEZT.

Sjukt kul att rodda ihop något sånt här och alla var jättenöjda så vi kände att vi tackade av dom på ett ordentligt sätt. Kommer bli tomt när dom åker. NÅVÄL.

Var ju även jobbhelg och eurovisionhelg så det har vart full frulle jämt. Lite synisar i veckan och lite laboration sen är jag KLAR med år 2! Ja. Ska skriva två tentor i Augusti, men iallafall ledig! Blind Guardian och bröllop nästa helg i götet och sen är det fan dags för årets bästa vecka. SWEDEN ROCK FESTIVAL!


Bästa introt till värdar. EVER!
 


 
 
 

Sjukis

Fick något anfall i lördagsnatt då lillmagen fick panik och jätteont och kräk och elände. Däckade på toagolvet någon timme innan jag kunde släpa mig till sängen igen. Otäckt men nu är det nästan bra igen. Är dock hemma från skolan som jag egentligen inte har tid med. Sista två veckorna med event, examensfest, jobb, schlaaagerfinalen, bröllop och konsert. Puh. Har inga kläder till några av festligheterna. Vad har man på sig när det är nobel-tema ens?!?!?!?

JAJA. Nu ska jag iallafall plugga lite. Fast jag inte kommer tenta av denna kursen förrän i Augusti. Den krockar med SRF och då får man ju prioritera.

Tisda!

Här sitter jag i soffan och PROKRASTINERAR. Har tre inlämningar som ska in snarast, hur många jag har gjort? En halv.

MEN, för att inte klaga alltförmycket så gissa vad jag gjorde igår?
..

..

Cliffhääänger..

..

Köpte tågbiljetter till Göteborg.

OCH.

BLIND GUARDIAN!!!!!!!!!!!!!! Så sjukt att jag bara betar av band jag alltid velat se och som nu äntligen är möjligt när man inte behöver åka land och rike runt för att få göra det.

He känns som nyss.

Upp och ner, hit och dit. Det är 3 år sedan jag blev bjuden på tedejt hemma hos Marcus på Nygatan i käraste Arvidsjaur. Sedan dess har det hänt en hel del, vi har skrattat, bråkat, gråtit, pussats och flyttat runt, utan att ha tröttnat på varandras sällskap. Och jag hade inte velat ha det på något annat sätt. Puss älskling.