Tränar och håller på!

 
Övervann min rädsla för att gå till gymmet själv och körde på en timme armar och mage. Klapp på huvudet! Vet dock att jag kan pressa mig mer om jag har någon som pushar lite, men kan ingen så gör man det man kan!
 
Kul förresten att kolla på gamla bilder. Mår man lite bättre iallafall och imorse visade vågen mindre än den någonsin har gjort. Att träna för att bli bättre och inte för att gå ner i vikt ger tydligen resultat. Plus att jag får äta godis ibland och vit pasta till middag. Superfuckingtoppen ju!
 

Torsdag. Igen.

Torsdag alltså. Vart tusan tar veckorna vägen egentligen? Nåja, avverkat 1,6 mil på tre dagar så idag får småbenen vila upp sig ordentligt. Istället blir det gym ikväll så man kanske får sig lite muskler under all feta också. Kul.

Annars händer det inte mest, ska dra en rejäl storstädning i lägenheten som även ska sägas upp i dagarna. Är ändå aldrig där så det är väl likest. Finläggan min.

Sen skall det klämmas in en lunch med Rådman som hänger i jauret ett par dagar.

Jag älskar dig.


Heeeej

Tisdag. Och här sitter jag med en liten (hehe) pwo-kaffe. Funkar fint för att få hjärtat att slå lite snabbare och komma igång och så. Tänkte ta en långrunda i löpskorna idag. Trodde jag sprang 6km asfort igår, men det var visst bara runkeeper som visade sjukt fel så blev bara 4,6 km i visserligen något högre tempo än vanligt. Men ändå. Inte nöjd.

Sen fick jag veta att lillbilen kommer lösas in, så ska iväg och hämta lillskrället och börja tömma och städa så småningom. RIP lillis <3
 
Och just det! Nu är jag minsann anmäld och klar för Tjejmilen i september!

Saturday night live

Jahaaa, och här var det tänkt att man skulle skriva nåt ibland också. Lördag idag och på Nygatan är det inte mycket alls som händer. Marcus sitter med fysik b-uppgifter och jag har precis påbörjat Lehanes nyaste! Toppääään!

Sen blir det långpromenad upp på Vittjåkk, middag och spakväll! Möjligtvis lite Band of Brothers också. Helt fantastisk serie och hur jag som älskar krigsfilmer har missat denna är ju under all kritik.


Tisdag

Och en ledig sådan! Brutalt skönt med lediga dagar mellan varven (inte för att jag jobbar så långa dagar, men ändå! Sovmorgon!)
Idag har jag hunnit springa en 6,5 km, lämnat in bilen på rep och haft lite hemmaspa. (Hoff är borta i veckan så då får man passa på att göra alla grejer som kan verka onödiga och fåfänga, men aaaaaack så sköna!)

Har dessutom bestämt mig! Innan sommaren är slut ska jag ha sprungit 2 mil under 2 timmar! Förra årets mål var 1 mil på en timme, och jag tror detta är mer av en psykisk än en fysisk utmaning då jag tycker det är SNUSKIGT tråkigt efter en timmes löpning och vill gå hem och duscha.

Så vi ser väl. Har iallafall min fina som får hjälpa mig, både med motivation och träning. Hihi.


Puss från mig!

Nämen. Är ni några tappra själar som kikar in här ibland? Vad stolt jag blir!

Mitt liv består mest av gulligull, Resident Evil, högskoleprovplugg, jobb och träning. Som vanligt helt enkelt.

Påsken var suverän, Marcus päron kom upp från götet så vi har myst i solen och kört skoter. Ungefär som påsk ska vara!

Sen kikade Lisse upp en sväng häromdagen, på tok för sällan man ser den bruden! Bara styra ihop då hon kommer hem till norrland!

Annaaaars händer det inte mycket alls. Playstationet är numer på Nygatan så inofficiellt bor vi nu ihop. Jag å Hoffa. Och det funkar! Hade jag aldrig trott, haha!

Och just nu: Sprungit intervaller så benen knappt bär mig längre, haha!