November?

Ja, alltså. Där jag kommer ifrån brukar det vara kallt och snöigt den här tiden på året. Här är det 5 plusgrader, strålande sol och fortfarande bar mark. Helt sjukt tycker jag, alla andra tycker det är helt normalt.
 
 
Helt dagsfärska bilder, gick till gymmet i tights och min tunna löparjacka (med underställströjan under, såklart!)

Och bild från oktober 2012 hemma. Sjukt.
 
 
Nu ska jag ta en snabb dusch och sen sätta mig ner med fresnelsformler, brytningsindex, upplösning och dispersion och allt annat elände. Börjar dock känna att jag förstår det (peppar peppar) gjorde 5 gamla tentor igår och hade bara fel på två uppgifter! Weho!
 
Hej så länge!
 

Pluggpluggpluggplugg

 

 
Orkar inte riktigt vara som alla andra och säga att livet alltid är så jävla wonderful, har en omtenta i geometrisk optik (som gör att jag inte kan gå på 30-årsfest i gbg) nästa lördag och nu på lördag är det tenta i fysikalisk optik. Alla som känner mig vet att jag har sjukt svårt för fysik och är rätt trögtänkt när det kommer till matematik så det är rätt tuffa kurser nu. Hoppas vid gud att jag både klarar denna och andra försöket på geometrisk, annars kommer jag döööööö! Nä, kanske inte dö. Men gråta en skvätt eller tre!
Som grädde på moset har jag sovit sjukt oroligt i ett par dagar så är inte riktigt superenergiknippe på kvällarna, tog mig därför en mysmorgon i sängen och tar hemmastudiedag idag. Välbehövligt!
 
Nä, nu ska jag fortsätta beta av gamla tentor och sen fixa lunch och kanske träna lite (har DÖDENS träningsvärk i röven från igår och dag 2 värk i magen sen måndag. Pöööööh)
 
Puss så länge!

Höstdeppig

Hej guys. Jag vet inte riktigt vad det är med mig nu, mitt humör svänger som attan och jag går runt och är lite smånere hela tiden. Sjukt besvärligt, för jag gillar att vara glad hela tiden.
Släpper kanske när vi har fått tillbaka alla tentor och fått göra dom vi har innan jul för att sedan få ledigt några veckor. Kommer sitta sjukt skönt.

Däremot efter årsskiftet fram till April - Maj kommer Marcus vara borta en del med jobbet och det suger rätt ordentligt. Vet inte direkt hur mycket men det låter som det kommer vara rätt mycket. Ännu tråkigare då det är rätt ensamt här i Rönninge när man inte har några vänner som bor i närheten...
 
Jaja. Färdiggnällt! För det är ju faktiskt fredag! Ska pipa iväg och träna och sen kommer min pälskis hem lite tidigare än vanligt så fredagsmyset startar tidigt! Weho!
 
Tänkte slänga in en färsk bild på mig nu men mina påsar under ögonen tar typ över hela världen så ni får en gammal en.
 
Puss
 
 

Karlsson

 
 
Återupplever lite gamla Idol-crusher såhär mellan ett gympass och väntan på John Blund. Minns hur jäkla bra Sebastian var (och är) och hur sur jag blev när Agnes vann. Haha.

Godmorgon

Nämen hej där! Här sitter jag med min lilla kaffekopp och morgonmyser framför gårdagens Tonårsbossen. Idag i vanlig ordning står föreläsning på schemat och sen fixa iordning uppgifter till morgondagens laboration.
 
 
Ni får ursäkta stört tråkiga inlägg men det händer inte så mycket roligt för tillfället. Haha. Bara massa plugg, träning, mys och sömn.

 

Tid och så

Måndag idag igen och mitten på november. REDAN! Helt bananas vad fort tiden går, bott här i över 2 månader nu och börjar så smått leta nytt boende (hyr i andra hand nu så är lite osäkert hur länge vi kan bo kvar) helst här i Rönninge som vi bägge är rätt förtjusta i.
 
Nåja. Skolan rullar på, sjukligt nervös inför stundande tenta som jag hoppashoppashoppas jag klarar och den som vi snart kommer få tillbaka resultatet på. En sån man helst inte gör om så håll tummarna!
 
Nu ska jag sluta skjuta upp att gå till gymmet och kötta lite armar. Fasen vad kul det är med styrketräning när man märker att man blir starkare eftersom!
 
 
Ljuskonst från i lördags, close enough!
 

Lillördag!

Ja. Lillördag spenderas med fotometri, lite te och satsumas. Allt jag ogillar med fysik återkommer i denna kurs så jag kommer nog behöva lägga ner mer tid än vanligt på plugg de närmsta 3 veckorna så jag fixar ett g så jag slipper eländet sen. Men jag fixar det! Om inte annat bor jag ihop med ett fysiksnille som kanske får skriva tentan åt mig. Hehe.
 
 
Tur då att vi har en hemskt mysig lägenhet så allt blir mysigt bara av att vara här! Haha!
 

Pendelelände

 
 
Det här är jag. Dyngsur efter att ha stått ute i 10 minuter i väntan på ersättningsbuss och sedan ytterligare 20 min utanför Telefonplans t-banestation. Jäpp. Utanför. Rymdes inte innanför. Snyltade dock på mannens paraply som ni ser. Utan att han visste om nåt. Busigt!
 
Urspårat godståg imorse gjorde att min 1 timmes pendlingsväg tog 2,5 timmar med alla möjliga byten och STÖÖRT mycket folk överallt. Sjukt synd om alla oss pendlare som detta drabbade.
 
Men! Nu är jag rapporterad för tjänst på fysikalisk optik och hunnit käka middag med mina fina vänner samt gymmat och pratat med Marcus en sväng. Bra dag med andra ord!


Auf Wiedersehen!

Bra start på veckan ens.

Yes. Skrev tenta imorse och det kändes väl halvbra. Har jag tur lyckas jag formelbajsa till mig de två små poäng som krävs för ett G annars blir det omtenta. Sjukt jobbig kurs, sjukt jobbigt med fysik och matte överlag så det känns skönt att den är slut. Det sämsta är att den som kickar igång imorgon är kortare, också fysikkurs och tentas av på en lördag. Sjukt kasst.

Plus att Marcus ringde mig på tåget imorse och sa att dom tydligen ska vara borta hela veckan istället för bara ett övningsdygn. Sjukt kasst. Har varken aptit eller lust att laga mat över huvud taget när jag är ensam, bidrar till att jag inte har energi nog och all träningsmotivation liksom försvinner. Lyckades fixa 100 armhävningar, 100 situps, 100 tricepshävningar, 100 squats och 20 chins innan jag jag upp. Alltid nåt dock!
 
Nu ska jag koka lite te och krypa ihop i soffan och tycka lite synd om mig själv för att sedan sova och ladda batterierna för fysikalisk optik!
 

Saknar dig fulis.
 

Hej!

 
 
Här är jag idag! Hänger hemma, kollar lyxfällan, pluggar, dricker te, pluggar, tittar på tv, pluggar osv osv.

Kul fredag va? Marcus kommer dock hem vid 18 så då jäääklar blir det FREDAGSMYYYYYYYYS i vanlig ordning med hamburgare och någon go rulle.
 
Kommer förövrigt ha snuskig träningsvärk i småbenen imorgon. DAMN vilket pass jag fick till imorse!
 

Morgon

Hejhej, liten sovmorgon idag då vi börjar 10 istället för 8. Skönt som tusan att få den där tiden på morgonen att bara njuta av att vakna till liv som jag ÄLSKAR. Mmmmm

Annars går allt bra, tenta på måndag i geometrisk optik och då jag gjorde ytterst bra ifrån mig på kontrollskrivningen har jag ett poäng gratis. Så jag vet vad jag gör i helgen! (plus ett biobesök, släpar med mig Marcus till Sergelbion och kollar Gravity, hör bra saker om den! Och jag gillar George Clooney)

Nä, iväg till tåget och KTH!
Ciao!