bajsvatten

HAHA. Vet ni hur min plättdag slutade? Vi tog en promenad till Salem för att hämta ut ett paket till Marcus och när vi kom hem var hela golvet framför diskbänken helt superblött och diskhon full med mjölkvitt vatten. Sjukt äckligt. Så vi tömde ut det så gott det gick och antog att det var stopp hos oss. Tills det började bubbla upp mer vatten ur röret.

Fick ringa runt till alla möjliga människor tills en man kom och råkade slita ut röret så en massa svart, äcklig sörja kom ut ur röret som lukade BAJS. Blev utslängd från köket pga kräkreflexer så resten är oklart. En ny man kom till oss och det visade sig vara megastopp i ett huvudrör längre ner i byggnaden.

Så då löste det sig, och sen efter några timmars skurande och torkande slutade det lukta röv. Och marcus fixade mina plättar.

Slutet gott allting gott.

Ontontontonto

Såja. Hej torsdag! Jag sitter och nöter powerpoints då vår lärare visst var sjuk hela veckan göttgött.
Just det, köttade mina ben i måndags på gymmet som resulterade i en SJUUUK överansträngning i precis hela benen. Från rumpan till vaderna. Har aldrig känt en sån avsky mot mina ben förr, för ALLT gör ont. Precis allt.
Igår var värsta dagen, så nu går det åt rätt håll iallafall, men det är helt banans. Ska aldrig mer träna benen.

Är dock ynklig än och har lyckats övertala min sambo att göra plättar med sylt och grädde till mig när han kommer hem från jobbet. Hehhehe.
 
 
Här är jag. Sjukt trött, och less, och rastlös, och uttråkad. Damn you föreläsningar!
 

Helgen

Måndag. Igen. Som vanligt. Måndagmåndagmåndag. Nä okej, måndagar är inte alls så jobbiga som dom brukade vara, speciellt inte när alla föreläsningar är inställda pga bombhot.. Nä, sjukdom var det ja. Så hemmaplugg hela dagen, SJUKT lägligt då jag inte alls har gjort nåt som jag hade tänkt ihelgen (som vanligt, hehe)
 
Istället bjöd helgen på fredagsmys med hamburgare, film och b&w med min kära, lördagen klättrade vi tills händerna blödde (nästan iallafall, har fortfarade sjuukt ont i både händer och armleder) och en liten öl på Landet. Söndagen låg vi kvar i sängen längre än vanligt, brunch med scones framför Shrek 2, städning och veckohandling. Som vanligt, älskar söndagar! Bästa dagen på hela veckan, haha.
 
 
 
Gammal bild, men tänk mindre snö, mer hår och mer mustasch på Marcus i Stockholm så har ni en bild från helgen. Hehe.

Nä, nytta var det ja. Hejs!
 
 

Hälsa och sånt

 
 
Vet inte hur man vrider bilder som är tagna från arkivet så ni får vrida småhövvena. Känns ju som vanligt i spegeln att det inte är någon skillnad, men jo. Lite ansiktsfeta har allt försvunnit, samma sak när man kollar kroppsmässigt på mina små "före"-bilder, att jo. Det är borta, det är mycket som är borta, och det är jag fan stolt över! Hårt slit lönar sig verkar det visa sig, och som vissa dagar när all motivation tryter kollar man tillbaka och tänker att där ska jag aldrig hamna igen, så tar man sig i kragen och bokar in sig på ett boxningspass - helt ensam - och blir lite starkare. Både mentalt och fysiskt.

Måndag

Måndag igen, en helt ledig måndag innan vertometerprov imorgon och terminsstart på onsdag. Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med.
Igår var det söndag och jag fick mig en biodejt med mannen här nere på Hundraåringen. Ni som inte läst boken: LÄS DEN och ni som inte läser: SE FILMEN. Sjukt bra var den.

Premiärade dessutom på vattenträningen på gymmet igårmorse, rätt skoj faktiskt! Tror det är ännu roligare när man får in lite teknik och sånt. Och veckohandling och städning, som alla andra söndagar.

Bra helg, och nu bra vecka. Ögats anatomi, fysiologi och sjukdomar står näst på tur. ÄNTLIGEN nåt man är intresserad av!

 
 
 

Just ja


Glömde ju berätta att snön har kommit! Inte mycket, men det är kallt och inte slaskigt. Ungefär sådär som jag gillar det.
Nu har jag skrivit sista tentan på termin 1 och det känns så jäkla skönt! (får se om den är godkänd, men tänker skjuta på dom tankarna tills resultatet kommer nästa vecka, för nu ska jag vara LEEEEEEDIG till på tisdag)
 

Torsdag

Haha, ja. Gruppasset jag skrev upp mig på. Trodde det skulle vara i stil med tantgympan. 40 minuters intervaller och tusen liter svett senare var värsta tortyren över. Gillar ju cirkelträning och sånt, men helskotta vad jobbigt det var! Sista minuten med upphopp twitchade mina lår mer än dom någonsin gjort förr. Sjuuuuukt!

Minns bara det jobbiga, men tror det var rätt kul, så kommer måste prova det igen för en rejäl uppfattning, haha. Idag fick jag lite aktiv vila med lite vattenträning så efter lite bastu sitter jag nu åter här med skolarbete medan Marcus spelar Black & White, puppin har vart sjuk några dagar så lite sällskap har man fått om dagarna :)

Nä. Back to work som man brukar säga.

Pluggelipluggeliplugg

 
Här sitter jag med min favoritbok. Typ. Fast inte. Tenta på fredag så det är det här jag gör hela veckan ut!
Ikväll har jag dessutom skrivit upp mig på ett gruppträningspass, helt ensam, håll tummarna att jag överlever!
 

Sjukt och sånt

Sitter här och pluggar hemifrån idag då jag återigen är förkyld och lite eländig. Dagtid är man relativt pigg men nätterna är då halsontet slår till och bihålorna värker. Tror det är för att man ligger ner. Nåja, det som blir lidande är sömnen och är man hemma kan man ta naps mellan varven. Har hunnit mer betydligt mer än jag hade gjort i skolan iallafall.

Annars börjar allt gå tillbaka till rutin igen, trött på träningsfronten då jag inte vågar träna småsjuk utan mycket vila, vatten, te och apelsiner och det verkar vara effektivt då jag är betydligt piggare nu.
 
Nu tänkte jag slänga ihop några kolakakor då jag är sjukt less fysiologin och har inte Marcus hemma än på två timmar.

HEJS!

2014

Hejhej! Nytt år nya tag brukar man ju säga. Jag tänker att nytt år liknande tag. Ska fortsätta plugga och göra mitt bästa i skolan (kanske lite mindre slöande och lite mer pluggande, hehe) ska fortsätta träna och bli starkare än förr, bli av med mina sista fettdepåer, må bra och älska mer.
 
Snabb sammanfattning av 2013: Året jag blev sambo, året jag lämnade Arvidsjaur för Stockholm, året jag började plugga på riktigt, året jag åkte på Sweden rock för fösta gången, året jag nådde -30 kg, året som blev ett bra år. Nu ser jag fram emot 2014 och tänker ta allt som det kommer, utan några löften eller förhoppningar. Det blir bra. Ingen press.
 

Så. Gott nytt år.