Halloween-13

Goddag allihop. Plugget går bra, fick veta att jag klarade min första tenta så på första kursen har jag bara kvar ett vertometerprov (superstresstest) och sen är jag godkänd! 3/4 moment godkända utan större anstränging. Känns sjukt gött och nu har vi en fysiktenta att se fram emot den 11e. Har inga större förhoppningar men förhoppningsvis går det vägen!
 
I fredags var det halloweenfest med kåren och i vanlig ordning måste man klä ut sig, det bästa med halloween ju! Jag var robot MX31 och Marcus var en Minecraftgubbe (bra grej att flytta ofta, kartonger i mängder!)
 

Sjukt kul kväll med massa dans! Stormtroopern vann dock priset för bästa outfit och min robotdräkt trillade isär mot slutet av kvällen men vad gör det om 100 år?
 

Rönninge

Hej raringar! Kanske dags för en liten uppdatering här. Livet här nere i Rönninge lever vidare. Går i skolan, allt går bra (precis gjort bort tre praktiska prov och laddar för första tentan på tisdag) Lägenheten är fräsch och pendlingen är helt okej (1 timmes läsning på tåg varje dag är helt okej) och känner mer och mer att det var helt rätt beslut att lämna norrland för något annat. Jag trivs helt enkelt. Fått träffa massa nya, fina människor som jag aldrig hade gjort innan.
Allt är bra med andra ord. Bättre än på länge på många plan :)