Rocknroll

Sitter här med helt igentäppta bihålor och kämpar för varje litet andetag. Äckliga förkylning som väntar med att bryta ut till den enda veckan man är helt ensam utan någon som gör te och klappar en på huvudet.
 
Annars är livet rätt bra. Det börjar bli mer och mer hemtrevligt här (vilket är dumt då vi alldeles snart ska iväg) och lite fikor och spontana ölkvällar blandat med vanlig vardag, träning och bara mys och umgänge. Måste säga att jag trivs med livet som sambo mer än jag någonsin hade trott. Att skratta tillsammans med någon varje dag istället för med sig själv är kalasbra! 
 
Men nu är det ensamt en vecka och sen återses vi i Sölvesborg! Kommer bli SÅ JÄVLA BRA! Bärs, tält, vänner och bra musik! Avantasia som avslutar hela tjottaballongen dessutom, så det kommer minsann sluta på topp!
Stört taggad på hela sommaren, och bara 7 arbetsveckor kvar på Supermarketen. Samt en vårgrillfest på AJB och semester med Hoffa. Och skiter sig pluggplanerna blir det utomlands ett tag.

Sjukt mycket att se fram emot. Och ikväll tänker jag unna mig en Ben & Jerry, bara för att fira att jag har gått från 90 till under 65. Kilon alltså. Firar med mat. I like it!
 
 
Bara för att jag är skitful och snoräcklig just nu får ni bilder från piggare dagar. Hehe
 

Tisdag. Tror jag.

Här sitter jag i en övrigt tom lägenhet, tittar på vänner och lyssnar på diskmaskinen som lever om lite. Precis hemkommen från en kort liten jobbstund och tänkte träna röven litegrann innan Hoffa kommer hem och gosar med mig.
 
Helgen spenderades först i Boden på födelsedagskalas och sedan i Böle för grillmiddag med släktingar, ytterst trevligt! Bara synd att hela kroppen är i sjuk ofas och att man inte riktigt är på topp utan mest är trött jämt.
Nåja, fick iallafall träffa mina fina vänner (som man ser på tok för sällan) och även min bror och fastrar, som man också ser galet sällan.
 
Nä, nu lite "kissande hundar" och squats.

Hejs!
 

Och vem är inte ful i 60 watts ljus

Hej buddies! Är ni kvar? Man kan ju alltid hoppas! Sitter i skrivande stund och rumpsvettas i Marcus datorstol efter onsdagsjoggen följt av plankan i några minuter. Härliga tider.

Nytt? Vi bor ihop nu. På riktigt tillochmed. Vem hade trott det för ett år sen? Inte jag iallafall, haha!
Sweden rock festival närmar sig med stormsteg och allt är betalt och klart.
Tiden går fort som fan och det känns inte länge kvar alls tills jag lämnar jauret (mest troligt föralltid)
Jag mår bra. Tränar mer och mer, nu jävlar ska jag bli fit en gång för alla!

Slut på nyheter. Eller. En liten uppdatering fick ni iallafall, nu ska jag slänga mig i duschen och koka lite te lagom i tid till min kära kommer hem.

SKA bli bättre på att uppdatera, men har lite andra saker för mig som kommer i första hand.


Nöjd tjej i pub i London.