We're superheroes

Jahaja, här var det stillastående. Jag jobbar mest och annan tid har jag vettiga saker för mig, som att spöa grabbarna i Munchkin och bara, tja ni vet, leva livet.
Ikväll slår vi klackarna i taket på Lappis och röjer järnet!Ja, såhär blek är jag inte. Är det hemska ljuset som ger den högst osmickrande blågrå färgen.

PUSS!

Gos

Supertrevlig middag med tillhörande spel med favoriter och gammal som man är orkar man inte hålla sig vaken längre än såhär, så godnatt peeps!

Allmänt svammel

Hej och hå, ledig idag också och det firas med storstädning av garderoben med Mix Megapol i högtalarna och sen får man minsann träffa pojkarna som hängt runt i Asien de senaste månaderna plus en paltmiddag. Sen var det torsdag och efter det fredag och lördag är det TOXIC igen! Back to -09! Fast med något lägre promillehalt, man ska ju trots allt kunna jobba söndagen.Nyvaken bryd says hi!

Bra

Fortfarande tråkigt, men min ack så kloka hjärna börjar övertala resten av kroppen att det är bra såhär, för det skulle ha blivit så mycket värre om det hade fungerat så länge. Bros igen och det känns bra.

Andra av mina vänner har det sämre, så nu tar jag fram min allra bästa kompissida och hoppar på en buss till Luleå för att trösta och mysa sönder.

.

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse


Har en liten tagg i hjärtat nu och hade aldrig kunnat tänka mig att något så logiskt och framförallt vettigt skulle kunna göra så förbannat ont.

Filåt

Hej. Ni får ursäkta min frånvaro här litegrann, men humöret spökar och åker upp och ner i en jäkla fart och det är mycket nu som inte riktigt känns okej, så ni får stå ut ett litet tag till.

Positivt är dock att vår resa nu är preliminärbokad och det känns så förbannat UNDERBART!


Natti!


NO MORE!

ÄNTLIGEN ÄR ALLA ÅTTA KURSER AVKLARADE! FYFAN SÅ ÄCKLIGT JÄVLA SKÖÖÖÖÖNT!

Halohalohalo

Hellu. Hur spenderar ni eran dag?
Jag har jobbat några timmar och strax ska jag ha min allra sista muntliga eximination.

Då vet ni det!


Uttråkad

BLÖÖÖÖÖ VAD JAG ÄR LESS ARVIDSJAUR!

ArkhamJapp. Det är det här jag gör hela nätterna nuförtiden.
Bara lite jobbigt att min favoritkaraktär (som ni kanske vet) är Jokern, och spelet går ut på att stoppa honom. Ack alla dessa problem...

Dagens tips

Tips: Har du rensat vitlökspressen med fingrarna, smörj inte in händerna med vaniljdoftande handkräm. Du kommer lukta röv hela dagen.

Varsågod!

Fantastisk

Strike from behind and knock me to the ground
Kick me while I'm down!
Stab me in the back, you bastards
Tear my heart out of my chest!

I'll rise from the ashes, from these ruins of mine
From the wreckage
I'm right on your track, you bastards
A dozen of eyes for an eye - vengeance is mine!När man gräver fram lillpoden som inte används alltförmycket så påminns man hur awesome min musiksmak faktiskt är, bara det faktum att det är samma genrer som snurrat i alla dessa år säger väl rätt mycket.
Här har ni då en riktig favorit, älskar att man blir sådär skönt förbannad på allt när man dunkar igång den på högsta volym i lurarna och en lite nedstämd känsla får en att bli skitarg istället. Mums!

WooP!Och jaaa Lisse, som du så fint sa det. Imorse fick jag dessutom den lappen också, nu ska jag andas! :)

ÄNTLIGEN!

SISTA INLÄMNINGEN INSKICKAAAAAAAAAD!
*Klapp på huvudet!*

Slut.

Ett år, åtta kurser och x antal svordomar senare var allt klart. (Okej, har en inlämning och en muntlig grej kvar, men mer eller mindre) Betygen som behövs och själva ansökan är också inskickade.
Allt som är kvar nu är bara en känsla av "Nu då?"

Egotimes!

Hej älsklingar, förlåt återigen för den otroligt tråkiga bloggen för tillfället. Som kompensation jag bjuda på mig själv i form av några bilder jag hittade i webkameraarkivet.Kom ihåg att utsidan inte är allt!

Nu äre illa

När man drar på saker nog länge att man måste tvinga sig till att sitta med det så blir allt automatiskt svinjobbigt och astråkigt. Blir inte bättre av att det inte går att skjuta på. Och att det är superväder. Eller det blåser massor, men det är soligt! Möhögel. Sen stängning på Icanbutikan, jävulskt festligt liv man har. Och Sunderbyn imorgon, borde ju fan få klippkort där eller nåt, så ofta som man är där!

FÖRLÅT FÖR GRÖTIGA INLÄGG OCH DÅLIGA FORMULERINGAR OCH ALLMÄNT DÅLIG SVENSKA, MEN JAG ORKAR INTE ANSTRÄNGA MIG.


Kan det inte bara bli helg?

Hej!

Hejhej! Har fullt upp, men det märks ju på uppdateringen.
Helgen var bra, impulsåkte till Jutis i fredags och stannade till lördag, hann med massaa mys, marknad och lite annat smått och gott. Lördagen bjöd sen på middag, melodifestivalfinal och utgång med mina fina och söndagen blev det mys och besök av Susky.

Kalasbra helg med andra ord. Nu resten av veckan är det både massa jobb och sista rycket i skolan. SISTA VECKAN PÅ SISTA KURSEN! WOOPWOOP!

Har dessutom svängt förbi Sandbacka och plockat upp lite papper, för på torsdag öppnar antagningarna och efter det blir det att vänta.

Gosimosi!

Då jag bara kunde umgås med biffkaka ikväll tills en annan person kom hem så styr jag lite miljöombyte och familjemyser i Jutis istället.VI SES SNART ÄLSKLINGAR :))))


Less!

Då var det onsdag och inlämningsdags av kemin och jag har suttit med en uppgift på tok för länge så nu blir det en promenadpaus i solen (ja, och blåsten då)


Hjärngröt.

Skriv reaktionsformeln för alkalisk hydrolys av metylbutyrat med natriumhydroxidlösning.

Har stirrat på denna uppgift i en kvart nu och begriper ingenting alls. Då har jag visserligen suttit med böckerna i på tok för många timmar i sträck, vet ni hur man vet att det har gått för lång tid sen paus?
Det enda man tänker på är Björn Ranelids solbränna och hur man ska gå för att snabbast få tag i en marabou black.


Ut med det gamla.


Känner att den där "nu jävlar"-känslan börjar komma tillbaka, så vet ni. Nu jävlar. Nu ska jag ta mig i kragen och ta tag i mig själv. Söker just nu sommarjobb i min framtida hemstad.


Mums

MEN för att höja upp den hemskt deprimerade stämningen som råder på bloggen nu kan jag meddela att mitt paket kom i torsdags! Med en sån här skönhet, tillsammans med Silent Hill och Assasins Creed.
HIHI!


Sämsta dagen. Trots solen.

Hatar att jag alltid ska vara så förbannat osäker på mig själv.
Någon med ett självförtroende över kan ju skicka ett hitåt. Eller iallafall tipsa om hur man bygger upp ett eget.

Tack på förhand.


Och mina tvivel

Det är först när man ger upp som det blir något nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
men askan är den bästa jorden.

Dålig natt. Igen.

Godmorgon folks, ännu en natt av mer vakenhet än sömn. Nåväl, vad gör det om hundra år?
Har på tok för mycket tankar och grubblerier för att kunna slappna av.

Nä, jobb med mina allra finaste till fyra och mellomys här ikväll med favorit (eller favoriter, vet inte hur många som dyker upp, haha) och därimellan ska jag ta ut lite känslor och aggressioner på cod. Så det så.Ha en underbar dag peeps! OCH NJUT AV SOLEN NI SOM KAN!