Söndag.

Är så trött att ögonen går i kors. Och nej, min väckarklocka ställde visst inte om sig själv inatt så jag har varit uppe sen 7. Härliga tider.

I övrigt har jag äckligt ont i magen och lite jobbiga tankar som snurrar i huvudet. Inget jag tänker dela med mig av. Skulle få världens attentionwhore-stämpel då. Och det är det väl ingen som vill? Nä just det.

Jobbelijobb

Godmorgon pumpor! (ni vet, det är ju halloween!)
Är ni lika trötta som jag? Den här tiden ska man inte behöva vara vaken på en lördag, men tjäna lite pengar har man väl aldrig tackat nej till?
Det är alltså där ni hittar mig, från 8.45 till 21.15. Kul! Skitkul!

Mai gadd

Åh jösses. Fredagar är lätt värsta dagen att jobba. Full fart från start till slut. Tur att man vanligtvis inte sysslar med sånt. Hehe.

Nu är jag dock så trött att ögonen går i kors och hungrig som en afrikan. Sen vad kvällen bjuder på för äventyr har jag ingen susning om än så länge. Göttans.

Matten - CHECK!

Tjoooho! Då hade man ännu en kurs avklarad! Så sjukt jäkla skönt!

På tal om det så känner man sig inte bara lite "Välkommen till Via Direkt kan jag hjälpa till med något?" i Sebs headset.


FM.

He said, "You drink when you're lonely."
No I drink when I want!

He said, "You'll never be sober."
Sure.
Why would I want that?

HalkarN

Ååååh herrejääääävlarisatan vad det är halkigt ute! Bjöd på en snygg vurpa påväg till bilen och en ännu snyggare utanför Mariannes, nu jäklar sätter jag inte foten utanför dörren annat än om det är sjukt viktigt.

Börjar med andra ord inse att löparsäsongen börjar se sitt slut så idag förnyar jag mitt simkort istället. Wiho!

Hejdå!

Woop woop!
Tar bilen och hämtar mina älskade linser nu!
Weeeehoo! Glasögonmode - OFF!


Torsdag.



Ja, men det kanske ni redan visste? Igår blev det minsann både rosa bandet-gala och spel och skratt med Icafamiljen. Riktigt mysigt!
Och ikväll får man träffa Boyle igen, och Chewbiffbaccacake!

HAHA, my god så tråkig min blogg har blivit, knappt så att jag själv läser den.

Sjukt intressant dag.

Nämen, vill ni höra om min otroligt spännande dag?
Varför frågar jag ens, KLART ATT NI VILL!

Klev upp 8.00, kollade på Vakna med the voice där Annika Leone pratade om någon ny skräckserie. Dum som jag var var jag tvungen kolla in denna serie. Det är då för väl att det bara har kommit ut 3 avsnitt, annars hade jag nog suttit framför datorn hela dagen.



Riktigt spännande, American horror story heter den om ni är sugna. Gillar ni inte skumma saker som inte har någon förklaring så rekommenderar jag nåt annat istället.

Nu: Matteboken. Inga ursäkter.


Natti

Sådär ja, då var den dagen över. Nu blir det att se slutet på Apocalypto och sen sova ett par timmar. Imorgon är det repetition av matten som gäller och kvällen består antingen av mys med arbetskollegorna eller bröstcancergala. Vi får helt se vilket humör jag är på imorgon. Hade dock varit allra bäst om jag kunde ta en bil och köra till Lisse för att gratulera kvinnan sådär i förskott.


Cash och lite annat.

Sådär ja, slog två flugor i en smäll och powerwalkade ner till Marianne så nu har jag ett par linser beställda. Lite onödigt med 230 spänn i sjön när jag ändå får nya om drygt tre veckor. Men he gäll int! Inser nu hur äckligt beroende jag är av dom och hur besvärliga glasögonen är. Nåja, shit happens when you party naked, eller nåt liknande.

Dessutom är jag fortfarande fattig. Nackdelen med att näst intill aldrig jobba är att man får så hemskt lite pengar, men å andra sidan är lite bättre än ingenting alls. Och med tanke på hur lite jag faktiskt jobbar så ska jag nog inte klaga. Haha :p

Jaja, nu får det vara slut på ordbajset så ska jag dra på mig nå kläder. Stickat kanske?

Trött

Godmorgon!
Jikes så trött man kan vara! När har jag blivit såhär äckligt morgontrött? Vill bara kräkas så fort väckarklockan ringer.
Nåväl. Idag ska jag jaga en ny kontaktlins, wish me luck!

En liten rubrik

Övertänker saker. Som vanligt. Det är säkert ingenting. Löjligt egentligen.
Bjussar på en gammal bild bara för det.



Nu ska jag sova och vakna upp till tisdagen. Springa till optikern och betala räkningar står på schemat.
Bland annat min fysikbok. Inte alls så kul som det låter.


Yay! Och lite mindre yay!

OJ VILKEN LÄTTNAD. Gooooodkänt på sista uppdraget också! Hej och hoj, fett med skoj!
Mindre skoj är att jag har kikat lite i min fysikbok. Hujeda mig. Det här kommer bli tufft.

Mors

Ja, blev som sagt lite mycket i lördags så gårdagen spenderades med film och värda msn-konversationer. Tur att det finns fler som har lite att göra. Eheh. Och nu är det ju måndag, då är det ju snart fredag för tusan! Hurra!

Slitet

Åh. Idag blir jag påmind varför det går så långt mellan gångerna jag festar. Har borta en kontaktlins och har köttat sönder ett knä. Gosh.

Fiesta!



Middag på ett strax och sen festligheter. Ikväll ska det skakas ruuuuumpaaaa!!

Lördag

Sådär ja, har skickat in det sista uppdraget i matte d nu (hade jag aldrig trott om någon hade sagt det till mig sista året på gymnasiet under matte b-kursen) plus kört ett saftigt armpass på gymmet med min pt! Yepp! Jag har en pt! (Eller en plastpappa som är duktig på att motivera) beror helt på hur man ser det .


Så nu tänker jag bara njuta av mina chilinötter och sen ikväll blir det lite vin och sånt. Det har jag förtjänat!

Svettigt



Sådär ja. Då var det avklarat, snart ska familjen skjutsas till några bekanta, sen en dusch och sen middag. OCH SEN GOOOOODIS HELA KVÄLLEN! :D
Älskar helger alltså.


Godis och sånt.

Sådär ja, vart ju lite lat igår, med träningsvärk och värdelöst väder, så nu kör vi idag igen (fast jag helst av allt skulle vilja sitta kvar i sängen och halvsova.) Men ska jag få äta upp mitt godis och snask jag har köpt så är det minst 5 km först som gäller! Därmed basta! Och jag ska ha mitt godis!

Sen Idolmys i vanlig ordning, underbara härliga fredag!

Vad gör nu själva ikväll?

Kul!



Hahah, alltså det här måste vara det bästa barnprogrammet ever made. Adventure Time. Sååååå random, och såååå kul!
Kolla bara klippet. Får mig att dö lite varje gång.

Bevis? Nä.

"Visa att sinx*cos^2x+sin^3x=sinx"

Det bara är så! På heder och samvete!

Tror dock inte jag ska lämna in det så... Men vadå bevisa saker?! Sånt sysslar inte jag med, det är så. Punkt slut liksom.

Halvshitty är ordet.

Har nött rejält på matteboken idag, hade nämligen tänkt få färdigt allt tills imorgon så jag har en helt ledig helg, men det var lite mer än vad jag hade tänkt mig. Nåja, en bra bit påväg iallafall.

Denna intensiva hjärngympa har dock resulterat i att jag är helt död i huvudet, och trött. Så fruktansvärt trött. (Kan också ha att göra med på tok för lite sömn inatt) Så det lär inte bli många knop efter middagen. Tänkte ta mig en liten löptur men vädret är inte på min sida, så jag tar ut en av mina vilodagar istället.



Tills vidare uppdatering kommer så får ni kika på en halvshitty bild av Fontana di Trevi i kvällsbelysning. Taget med en halvshitty app, som jag ändå gillar. Retro camera, för er som är coola med android.

För övrigt tycker jag att vissa personer kan släpa sig hemåt snart....

Kul

Jajustifan. Tandläkarn idag. Kuljul. Plus att jag måste förbi syon med nå papper till csn. Festlig dag.

Aj.

Hej små knän. Jag trodde vi hade en överenskommelse att ni skulle sluta göra ont. Håll den är ni snälla.
TPFH.


Slut som artist



Jag är så trött att ögonen bara trillar ihop. Såååååå, godnatt antar jag?

Testar mobilblogga

Testar detta med mobilblogg, kan dock inte anvanda dom tre sista bokstaverna i alfabetet. Wonder why...

Middag

Tänkte tvärklämma en frukt för att sedan börja traska mig mot badhuset för lite simning och efter det middag med biffkaka. Ser ut att bli en nalta nice onsdag.




Sist vi lagade middag. Det kanske barkade lite, men ack så trevligt!
Snyggt dessutom att underarmen bestämde sig för att fejka lite muskler, den kan alltså!

Tiden är relativ.

Om ynka 9 veckor är det jul. Helt sinnes ju! Och då är jag dessutom färdig med både matte d och fysik b (om jag inte bryter ihop helt under fysiken alltså, för det kommer inte bli någon lek), då är det bara två kemikurser och en biologikurs kvar och sen är jag klar med alla mina förberedelser för att söka till högskola!

När man ser det sådär uppradat så känns det nästan som att det är sommar igen, haha, kommer ju gå asfort om det fortsätter såhär!

Fortsätt simma.

Trots min allt annat än strålande ekonomi så ska jag ÄNTLIGEN TA MIG IVÄG OCH SIMMA IGEN! Kan vara bland det skönaste som finns, det enda jag saknar är en vattentät mp3, men idag får jag ju sällskap av biffen. Hihihi, ååh vad jag är taggad!

Och en bastu efter det. Helt sinnes!

Just ja, godmorgon btw!

Joooooooobb

Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge. Men nu har jag ju nåt att se fram emot iallafall. Hihi.

Hand of hope



Jahaja, annars då?

"Jag är en kanin som är bög, hur kul är livet?"

Ibland så kommer det ett sånt där moment när man känner att man nog inte riktigt är vuxen än.


Tischdag

Godmorgon raringar, har legat på soffan tills nu. Inte riktigt okej, så nu åker tekokaren fram med matteböckerna, har ändå varit ledig sen i fredags så det är väl på tiden.

Sista uppdraget, here I come!


Happpi!

FUCK YEAH I'M AWESOME!
GODKÄNT PÅ UPPDRAG NUMMER TVÅ I MATTE D! KICKASS!


Law Abiding Citizen

Piper iväg och kollar om denna film är så bra som alla säger.



Har dock fått veta att man får se rätt mycket av Gerard Butler, bara det gör den väl värd? Jag menar, jag är ändå inte mer än kvinna.

Kung Bore!

Men hallååå, kan det inte bli kallare! Bara för att jag har världens mysigaste mössa, vantar och halsduk som aldrig kommer till användning. För att det är för varmt! Nu har jag ställt in mig på vinter-mode, så kylan - BRING IT ON!


Kom hit så förför vi två varann.

En vecka har bara sprungit iväg, så nu är det söndag igen. Förra söndagen avr betydligt finare än den här kan jag då iallafall säga med all säkerhet. Men allt kan ju inte gå som på rosor, eller hur? 
Dagens missbruk är Ugglas senaste. Skägg vad den sätter sig på skallen!


Bra dag



Surrar med favoritlisse och smälter middag. Då vet ni det!

Söndag.

Har lyssnat på endast Meatloaf och Ari Koivunen de senaste 5 dagarna. Fan vad gött det är. PLUS att jag tror att jag har kommit på hur jag ska ta bort att allt som händer på Spotify hamnar på min facebook. Ännu mer gött!

Nu snart är det Ica calling i några timmar, efter det ska jag försöka göra nåt åt min OHYGGLIGT HEMSKA träningsvärk. Just so u know.

Ny favoritbild!

Togs igår, det var ju fest hos Bagge för alla som var bjudna. Alltså jag och Elin. Gode VIP!


Varma täcken.

Godmorgon alla glada (som säkert ligger och sovar under ett gosigt täcke just nu)
Idag är det lördag, och jobbhelg (igen! Tycker inte att jag gör annat!) Så nu hinner jag sitta och slösurfa i 10 minuter, sen borsta tänderna och traska till Ica. Det är ju så himla frisk luft när man är ute på morgonen. Riktigt skönt.

Sen att det är snorkallt behöver man ju inte prata om.

Igår blev det en riktig myskväll med middag hos biffen och Idol, sen kikade Linnea och Erik förbi också, riktigt trevligt!

Nä, vi hörs när jag är hemma igen. Ciao!

Klad tjej




Är på snuskigt bra humör alltså. Finns ju dock saker som skulle kunna höja det lite(hehe) men fan. Helt bananas!
Nu ska jag dansa en stund. Bara för att jag kan liksom.

HELG

Pöh. Och jag var nervös? Gick ju asfort det där, så nu har jag ducschat och käkat lunch också.
Sååå, då hade jag också helg. Skön.....t!

Jag och min kalkylator

Vi har inte varit vänner i veckan, men nu jäklar är det upp till bevis. Har satt min deadline på klockan 4. Då ska uppdraget in. Jag säger alltid att jag jobbar bäst under lite press, så nu blir det åka av. 30 sidor att plöja och 9 frågor på uppdraget to do.

Sen belönar jag mig med bakad potatis med biffen och idol! Förutsatt att jag fixar det. Men det ska jag!
WOHOOOOO, NU KÖÖÖÖÖÖR VI!


Baby, I'm crazy for you.

Blev kvällsfika med brudarna ikväll, så ypperligt trevligt!
Plus att jag fick tillbaka sniffkudden, gud se goosi.

Nu ska här sovas minsann, fast jag vill inte. För då måste man vakna imorgon och inse att man har ALLT kvar att göra. Gööööööööörbra Matilda. Sluta skjuta på saker. Det blir inte bra.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH




ÄR SÅ GALET OPRODUKTIV ATT JAG FÅR ÅNGEST!!!! SLUTA TÄNK PÅ ANNAT OCH FOKUSERA PÅ MATTEN! NU! INGA URSÄKTER!


Köttfärslimpa

Tire tracks and broken hearts
It's all we're leaving behind
It doesn't matter what we're losing
It's only matters what we're going to find

Blod och sånt

Just det ja! Var ju och tog en jäkla massa blodprover igår och hon som stack mig gjorde mig illa! Jag har aldrig någonsin blivit blå efter en nål men nu jäklar!



FAtta chocken när jag vaknade och armen såg ut såhär!!!!

Fast nä. Kanske överdrev lite då.




Seal



Har aldrig hatat min väckarklocka så mycket som imorse. Satans jävlar så trött tjej. Nåja, fram med tekokaren och matteböckerna. Ligger löjligt mycket efter, men har bara mig själv att skylla!

Ovärt inlägg? Kanske lite.



Blev Sandor / Ida med biffen och Linnea ikväll och imorgon får jag minsann hänga med brudarna på bilden igen. Goosi!

Dör lite av skratt

FAN VAD SHANE LEVERERAR!!!!


ROLIGT OCH RANDOM!

Åh vad roligt! Om ni nu kollade på mitt fina klipp från Edguy så vet ni vad som hände. Gosigt med lite blottning. Precis det klippet blev filmat av deras crew fast från andra hållet!

Här är då mitt klipp:


Och här är deras. Haha, fan vad roligt!


Godmorgon



Morgonte och matteböcker i vanlig ordning. Dagens te blev ett grönt chaite som är gjort i himlen. Satan så gott det är.

I övrigt ska jag till blodbussen sen. Får man en renklämma. Gött!

Nä, återgå till derivatan av y=ln x. Fast jag skulle mycket hellre sova några timmar till, jäkla folk som ska till att hålla en vaken. Nä okej, inte för att jag klagar.


Häng



Efter en otroligt seg start så fick jag ändå lite gjort i matten och nu har jag huvudvärk. Jäkla deriveringsregler.
Nu blir det middag och sen en liten promenad, behöver lite frisk luft med awesome musik i öronen.


Mums


Lite hud



HALLÅÅÅÅÅÅÅ MOTIVATION! Får absolut ingenting gjort och har fet ångest över det. Så alla ni som vill ge mig en spark i röven får ju gärna göra det nu. Tack.

Klagoinlägget.

Jahaaa.. Fan vad typiskt. Märkte nyss att min kudde ligger kvar i Umeå. Plus att jag måste sova ensam igen. Plus att jag måste bo i min mattebok för att hinna klart med uppdrag nummer två till fredag. Plus att jag nog har helt slut pengar på kortet. Plus att jag har skitigt hår och inte ids duscha. Plus att jag är astrött men dödssugen på chips.

Kul måndagskväll.

Umeå

Hej sötnosar, saknat mig? Hehe. Har ju som sagt spenderat helgen i Umeå med mina fina och jag förstår att ni vill ha en update om mitt fabulösa liv.
Kom dit i fredags, lämnade alla saker i grabbarnas lägenhet (som förövrigt var mycket fräschare än vad jag hade väntat mig av tre killar som bor tillsammans) och åkte till stan med Susanne för en lunch och lite shopping.
Mötte upp Linda där också och sen åkte vi tillbaka till Ålidhem och gick husesyn hos alla. Ypperligt fint.

Väl tillbaka i lägenheten hade Elin och co. anlänt så det var fullt hus, men ack så trevligt med alla samlade och sen blev det lite festligheter. På grund av att några av oss var helt färdiga så blev det ingen utgång, men vi hade trevligt ändå.


Lördagen var alla jätteslitna, men tappra som vi är blev det laserdome. Hur kul som helst! Och sen åkte Elin och co. hem samt att Rådman kom och hälsade på. En myskväll med Bert - den siste oskulden blev sen en liten spontan fest. Bara för att vi kunde typ.

Söndag och ännu mer sliten. Lite sömn och alkohol. Bra kombo. Not. Men jag var inte ensam om det så det blev en lugn dag med planerad hemåkning kring 5. Bara det att bussen aldrig dök upp vid sjukan. Så det blev en extranatt. Fick spontanscones av Susanne och det blev fika och Seven. Ypperligt.

Och nu var man hemma igen.

Tack alla söta för en ypperlig helg!


Fest hos mange!

Piper iväg till Biffen med Linnea för lite härlig skräckfilm, sen lär det bli tidig kväll. Buss 08.00 imorrn!
Hur tusan jag ska orka upp så tidigt är ju då ett mysterium.

Väl där blir det en lunch med Susanne och Linda och sen får vi se vad som händer, men MANGE MAKERS på Corona lät ju lovande. Haha.

Minns ni karma-inlägget?

Fick hem ett fett kuvert med posten idag.







Ska nämligen anmäla mig som donator av stamceller och benmärg (ifall någon sjuk människa i världen behöver mina kroppsvävnader)!

För mig är det nästan självklart, lika självklart som det är att skriva på ett donationskort att folk får ta mina organ när jag inte har något behov av dom eller att lämna blod. (Som jag får göra igen nu, nästa vecka!)

Så jag tycker ni ska göra samma sak, så man inte sitter i sitsen själv att man behöver transplantation själv och så sitter man i skiten för att ingen donerar. (Så länge man är frisk då, men det är ju dom allra flesta.)

Så kom igen, gör en god gärning. Rädda liv.

WHO'S WITH ME?!

http://tobiasregistret.se/
http://geblod.nu/



(korten brukar finnnas på apoteket eller på vårdcentralen, dock är det lika giltigt om du gör det klart för dina nära och kära hur du vill göra om den situationen skulle komma upp som att ha ett påskrivet kort)

Hjärnsläpp

Är inte riktigt lika effektiv idag som igår, men det har sina orsaker. Har lite annat i huvudet som snurrar på bättre än derivata. Så funderar på att ta helg idag och räkna I SINNE nästa vecka. Tror vi att jag hinner då?

Och istället ägna mig åt viktigare saker. Typ packa. Åker ju till U-town imorgon!  Gonna be legen... wait for it.... DARY!

High.



When you're feeling like this
Yeah you know you can't miss
You know you're on the top of the world
When you're soaring high above


Awesome.



Förresten har jag en sån där "fan vad bra jag är"-känsla i kroppen. Har påbörjat min fjärde kurs på distans nu, och jag har fan klarat dom tre tidigare. Jag har alltså den självdisciplinen att sätta mig med mina skolböcker trots att jag kan göra vad jag vill hela dagarna.

Jag är så JÄVLA STOLT över mig själv faktiskt. Att jag vet vad jag vill med mitt liv, och kämpar mig dit. I med- och motvind. Jag ska ta mig fan nå dit. Och jag vet att jag kan, bara jag anstränger mig lite, men det ska jag. Tro mig.

Fuck yeah!

Yeah, klockan är just efter 12 och jag har skickat in första uppdraget i matte d! Kick ass!

Sen skulle jag peta in linserna i ögat men petade in allt annat, så då grät jag en skvätt. Inte på gråtsättet, utan tårsättet. Det bara forsade tårar.

Så nu är jag ledig resten av dagen, fast med ett ömt öga.




Lite framtvingat leende där, ja.
Förövrigt har jag världens största finne på hakan. Jäklart mitt på. Riktigt stiligt om jag får säga det själv.

Grabbhäng

Ah. Mina älskade brudar i all ära, men ibland är det så sjukt nice att bara umgås med några av mina favoritgrabbar och bara säga det man tycker och tänker utan att tänka efter först.

Nu är bara frågan: Hur faaaan ska jag orka upp 7 imorgon?



Sötleo var också med, dock inte nog länge för en riskomgång.

Nåja, natti!


Grabbhäng

Ah. Mina älskade brudar i all ära, men ibland är det så sjukt nice att bara umgås med några av mina favoritgrabbar och bara säga det man tycker och tänker utan att tänka efter först.

Nu är bara frågan: Hur faaaan ska jag orka upp 7 imorgon?



Sötleo var också med, dock inte nog länge för en riskomgång.

Nåja, natti!


Håhå



Ändrade planer! Kanelbullar och spel med dessa karlar (eller baben till vänster var osäker) ikväll.
Woop!

DH

Mjösch. Har suttit med böckerna sen 9 imorse nu. Inser att jag inte ids räkna klart allt idag och signar ut.
Sen är det ju SÄSONGSPREMIÄR av Desperata hemmafruar. Awesome!

Hjälp

Hej söträkor. Jag behöver lite hjälp med en grej till mitt hemprov. Så känner ni er manade så får ni mer än gärna hjälpa mig att lösa denna uppgift.

Graferna till funktionerna y=sin x och y =sin (x+pi/4) skär varandra två gånger i intervallet 0<x<2pi. Dessa båda skärningpunkter bildar tillsammans med punkten 3,5;0,5 en triangel. Beräkna denna triangels omkrets.

Grejen är den att jag inte riktigt vet i vilken ände man ska börja. (Förutom att rita upp den) men sen då?
Please help!

.

Don't use our brain
Don't look for a reason
Don't feel ashame
Don't put the blame on the demon


Humla



Dör av trötthet. Så nu blir det en film eller två och sen ska jag minsann ta igen lite förlorad sömn. För att sedan tagga till en förmodad myskväll á hedmans stuga på onsdag. GUUUUD SE GOOSI!

Tokigt.

Godmorgon! Vad har ni gjort på morgonen? Jag har nött Manson och räknat. 10 (!) sidor på lite drygt två timmar. Förtjänar fan en liten klapp på huvudet.

Börjar ju nästan tro att jag kanske hinner klart med uppdraget samma morgon som det ska vara inlämnat (alltså ledig resten av den dagen!) Hihi!



Bara för det så får ni ännu en bild ur arkivet. Myskväll i Rådmans stuga med HEEEEEEEY MACARENA, tacos och fyrverkerier.

Min morgondag

Alltså. Min hjärna.

Jag har ställt min väckarklocka på 06.30. Varför? Jo.
Då kan jag snooza till 07.00.
Göra frukost och äta den till 08.00
Dega/klä på mig/fixa i linserna och allt sånt till 09.00
(Naturligtvis görs detta framför teven)

För att sedan plugga järnet till 11.00
Då är det lunch och sedan jobb 12.00

Här har ni kvinnan som helst inte stressar på morgonen.

Hear my call



There are moments when I feel so weak and times
when I feel down
But I always fight it back and stand my ground

Have a little faith, just a little trust in me
I need your belief to have my relief, to set me free

Mys.



En kall höstmorgon med jobb och plugg framför sig kan man alltid kika igenom gamla bilder som gör en sådär galet glad och alldeles varm inombords.






.

No-one has ever reached her restless soul
You may try to break her will
To tie her down and keep her still
But in the end she'll just break away
She likes to go alone

Duktig tjej.

Vet ni vad? Jag har faktiskt gjort en jätte-jätte-jättebra sak i veckan. En sån där sak som får karmamätaren att slå i taket. Ska bara fylla i några papper, ta några prover och sen är jag med!

Men jag berättar mer senare, när jag har fått hem sakerna.

Jobbelijobbijobbjobbjobb.

Ica. BRING IT ON!