Träning och pepparkakor

Sedär, efter en träningsfri sjukvecka blev det en nypremiär på gymmet idag. Är lite kluven över hela träningsgrejen nu, för det har varit rätt skönt att slippa den ständiga efter-tränings-tröttheten, den eviga träningsvärken och känslan av att tiden inte riktigt räcker till. Kanske ska dra ner? 2-3 ggr i veckan istället för 5? Några myspass och inte bara köttaköttakötta hela tiden.
 
Jaja. Nog om detta. I söndags bakade vi pepparkakor, sjukt mysigt och goda blev dom också (trots att vi fuskade med färdigdeg)
 
 

Torsdaaaaag

Blir det aldrig heeelg? Vill inte få in mer ny kunskap innan tentan på tisdag! Staaaaph!
 
Nåja, igår var det julfest på skolan. Blev ingen långkörare då jag inte är helt hundra med helt supertäta bihålor och är allmänt hängig. Damn sickness! Men var ytterst trevligt och ÄNTLIGEN har jag fått dricka lite glögg och äta lite pepparkakor!
 
 
Och här har ni mig nu. I ziperall och snorar ner soffan. Borde plugga men hela kroppen skriker VILA ett tag nu för guds skull. Så det kommer jag nog göra. Hejs!
 
 
 

Varda

Vet inte riktigt vad jag dela med mig av nuförtiden. Igår pillade jag på ett äkta människokranium, det är ganska coolt. Lär mig massa ben, håligheter och kanaler på latin, också ganska coolt. Nä, latin är inte så coolt, det är rätt tråkigt och svårstavat. Haha.
Sprang dessutom in i en dissektionssal där massa läkarstudenter hängde och skar i kroppar. Vikket vardagsliv alltså!

Meeeeeen kan iallafall trösta mig med att jag inte ska bli läkare och inte behöver lära mig hela kroppen på latin. Det är nice!

Nåja, nu ska jag ta min lilla förkylning och simma en stund. Orkar egentligen inte men vet inte vad jag ska göra annars. Haha.

HEJS!

Ny vecka, nu kurs

Nu är fysikalisk optik över, tentan kändes riktigt bra och efter att ha sett svaren känns det ännu bättre. Så, hårdkörning på geometrisk optik denna vecka så jag fixar omtentan på lördag så slipper jag det sen.
Nu startar vi upp ny kurs som allmän anatomi och då även nya lokaler uppe på KI-campus. Verkar vara en rolig kurs med sånt som jag faktiskt är intresserad av, plus att vi har världens roligaste föreläsare denna vecka.

DESSUTOM börjar vi inte förrän 9 och det tar 45 min att ta sig dit, det betyder SOVMORGON! Omnomnomnom