Matilda without the city

Jag har aldrig gett serien en chans, men nu sitter jag bänkad i soffan varje vardagskväll kl. 23 och ser på, ja just det: Sex and the city.
Jag menar, shit, det är nog det bästa jag har varit med om sen vi skaffade bredband, jag älskar serien och (som jag hoppas fler gjorde) storgrät när Aidan lämnade Carrie och jag väntar bara på att han ska komma tillbaka.

Nå, back to reality och Sverige istället för NY, eftersom att de flesta har börjat om att jobba så har jag väldigt lite att göra om dagarna, blir en hel del foto men jag kan inte riktigt med den än så det blir inga höjdarbilder. Men ett exemplariskt tidsfördriv om inte annat.

Framtidsutsikter

Imorse när jag vaknade tänkte jag litegrann på vad jag ska göra av mitt liv om två år när stundenten kryper på, och jag kom fram till att antingen så måste jag plugga vidare eller så kanske jag får något skitjobb som hamburgervändare eller gud vet vad, men vem bestämmer sånt? Jo, det är jag, och jag har ingen aning om vad jag ens vill utbilda mig till, jag älskar klassen och har kul på lektionerna men sen då?
Jag önskar att jag hade någon slags talang av något slag så hade jag kunnat följa den naturliga vägen och bara utveckla den talangen, men nu är läget så att det enda jag kan någorlunda är att pilla navellud och vifta på tårna.
Nä, men ni förstår hur jag menar...
Jag funderar helt allvarligt på att gå en sån där skitlång, säkert jättejobbig utbildning där man blir tv-spelskonstruktör (eller vad det nu heter) men då bör man väl ha någon slags fantasi?

Nä, jag heter Matilda och kommer förmodligen att bli a-lagare istället.

Sommar och Beatles

det är fortfarande soligt och mina ben är glada över det extra tillskott av UVA och UVB strålar som förhoppningsvis kommer att hinna ge mig lite färg innan skolstarten iallafall, men frågan är: solskydd eller inte solskydd?
jag har kört utan hittills och jag har bara bränt mig en gång.

eftersom jag var ensam hela kvällen igår och hela dagen idag så har jag hunnit tänka över vissa saker och det är en specifik sak jag har kommit fram till och det är att jag´har gjort ett extremt stort och dåligt beslut, men det är på tok försent att rätta till det nu...
Vilken tur att SATC finns som gör så att mina egna problem verkar så små, och jag har märkt att serien har gjort mig blödig som tusan (jag grät igår, Carrie avslöjade sin affär med Big till Aidan) jag måste kolla hur mycket skolådan kostar, kanske höstplanteringslönen går åt till den?

Nu väntar jag på att min kladdkaka ska bli färdig och på att min 60-tals platta ska komma hem.
Heid


fear me!

Du är 77% ond!
Du är verkligen ond, näst intill för ond för att göra ett sånt här löjligt test. Människor fruktar dig!

Fler test hittar du på testportalen.sefcuk

jag är ganska less tråkiga kompisar som tror att dom kan välja och vraka bland dom få människor som faktiskt tycker om dom
men nu vet du
jag orkar inte.
Hejdå

stek

såna här amatörbilder och poserbilder, mina vänner, är det bara ni bloggläsare som får ta del av


meningsfullt

Jag är trött, efter en hel dags slappande ska det bli skönt att koppla av med saw 2

rock on (helst med mr. big då)

veckan och co.

då var det torsdag och huset ekar fortfarande tomt när man för en gångs skull dräper musiken som strömmar ut från högtalarna och det har varit så sen i måndags när mamma och co. packade sina saker och drog husvagnen ner mot södre breddgrader.
Men ska jag vara helt ärlig så klagar jag inte eftersom nu har vi haft någonstans att vara och det har varit folk här lite från och till, men det har varit helt underbart att ha haft någonting att göra.

Måndag: Elin, Sebbe och Peter var förmodligen här, men eftersom mitt minne är lika bra som en guldfisks så kommer jag inte ihåg. Just det! Vi hyrde "the hitcher" och jäklar vad jag hoppade till stundvis!

Tisdag: Elin, Sebbe, Peter och Alex (?) var här, helkväll med xbox, risk, film och en hel massa andra saker, eftersom vädret svek oss kunde vi inte tälta utan Elin, Sebbe och Peter (och jag) sov i vardagsrummet. Liggunderlag är inte att rekommendera på stenhårt trägolv.

Onsdag: Ont i höfterna och trött som satan överlevde jag dagen ute på samhället med Elin, pojkarna var och fiskade eller nåt men nog kom dom tillbaka på kvällen och det blev photoshootTorsdag: Ligger jag på en madrass i vardagsrummet och kollar på TV

Dagens låt: Kyrie - Mr. Mister

Mystery Jets

Two doors down, säger inget mer, njuter
.

bankomatresan

igår var det lördag, ensam hemma och absolut inget att göra så jag fick iväg ett sms till elina där jag frågade om hon inte gjorde nåt så kunde hon komma förbi. Sagt och gjort så var hon här ett tag senare, eftersom jag var godissugen så skulle vi vandra ner till statoil för att införskaffa socker.
Väl där bestämde vi oss för att snabba oss till minuten för att kolla pengainnehavet och jag sa: 225 spänn max men där på kontoutdraget fick jag mig ett lyckorus: 12 lax på kortet, bara så där!
så nu är jag lycklig (eftersom jag räknade med typ 5-6)
så, vad säger man?
Puss på Jan eller ?

tack!

okej, det ska erkännas att när sommaren närmade sig så trodde jag inte att jag skulle ha roligt alls. men redan första veckan har jag haft sjukt roligt tack vare mina underbara vänner, och planerna vi har för juli månad är inte att leka med!

nu ska jag inte nämna några namn, ni är alldeles för många och det skulle vara hemskt om jag skulle glömma någon. Men till alla berörda: tack för att ni finns


cecilia olofsson

ja du cici, jag saknar dig också ska du veta :(

och jag tycker verkligen att du ska komma hit snart!

over and out

efter 5 och en halv vecka i skogen så är planteringen äntligen över, till i augusti iallafall.
det känns så bra att det inte går att beskriva men helt underbart
kvällen spenderas nog med största säkerhet hos rådmans med film och annat roligt.

ska ut och jobba på brännan ett tag,
rock on!