Liten sammanfattningslista över 2015

Beskriv året med tre ord.
Pluggigt (är det ens ett ord? jaja, får vara med ändå)

Så gick det med *karriären* under året.
Jomen det gick väl bra, är precis i kanten för att byta jobb, startar i januari på Mall of Scandinavia. Lite längre bort men nytt är bra eller nåt sånt. Och skolan rullar ju på, har inte en endaste liten pryl efter mig vilket är TÖNTIGT SKÖNT.

Så gick det med relationerna under året.
Kärleksrelationen går som på räls, vänskap är väl en annan femma. Det är helt galet hur mycket en kan sakna alla kompisarna från hemma, och blanda detta med en rädsla att rota sig fast här när jag inte har några planer alls på att bo kvar. Det är jobbigt att alltid flytta från alla kompisar hela tiden.

Nya personer i mitt liv.
ESTHER! (föddes iofs precis i slutet på 2014) men hon får vara med ändå. Världens gosigaste lite gosgos!

Bästa resan.
HAH! Som student är inte riktigt resande det en fokar mest på med lillekonomin. Men det torde väl vara påsken hemma i Arvidsjaur. Mmm... Propagandapåsk.

Härligt minne.
SWEDEN ROCK FESTIVAL. Alltid bäst. Alltid det som får resten av året att kännas lätt och som att allt kommer lösa sig, för en gång om året får en klä sig som en vill, dricka mer öl än totalt under resten av året, lyssna på bra musik och hänga med sköna personer. LÖÖÖÖÖV.

Jobbigt minne.
Massor. Men ändå ett rätt positivt år, inte alls lika många ångestdippar och tappat tron på mig själv. Men Paris var jobbigt, så nära.

Bästa köpet.
Gud jag köper ju ingenting.... Måste vart biljetterna till Alcazars krogshow med tillhörande hotellövernattning. Det var fan najs. (OBS, även ett bra minne)

Min stora musikalista upptäckt.
TWILIGHT FORCE. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Det såg jag på.
Desperate housewives, american horror story, bates motel. Typ allt.

Det borde jag gjort mer av.
 Åkt hem, rest utomlands, pluggat.

Det borde jag gjort mindre av.
Ätit ute. Gudars, får ångest av alla pengar som slösas på kungsholmens restauranger.

Det ser jag fram emot med 2016.
EXAMEN! (Får ju min lillegitimation i sommar, WOPP) Sweden rock festival (dit twilight force kommer!) Förhoppningsvis påbörja min magisterutbildning och sommar. En bra sommar hoppas jag. Behöver D-vitaminet.


Mörkrädd

Ni vet att när det är som tråkigast osv så vänder det? Lite så, fortfarande lite nedstämd över lag, men har fått upp julbelysningen här hemma, bakat massa gott med saffran och pepparkakorna ska göras ikväll så nu känns det helt okej med allt jäkla mörker.

Fick mig däremot en liten realitycheck idag när jag skulle ut och springa, skulle ta en slinga som går i en skog (Supermysig väg) men det hann bli mörkt innan jag tog mig ut och jag insåg då en bit in att jag var livrädd. Hade andan i halsgropen så fegade ut en bit in och sprang på en välbelyst och bebodd väg istället. Superläskigt att inse att allt som händer i världen faktiskt påverkar mig mer än vad jag trott...

Nåja. Får väl undvika att vara ute ensam i mörker. Eller skaffa överfallslarm. Pussåkram! Nu ska vi baka!


BAJSHÖST

På riktigt nu, HUR orkar folk hålla skenet uppe under höstmånaderna? Eller är det verkligen bara jag som har det extremt tungt just nu? Det är alltid mörkt, regnar ofta, mycket att göra, ingen energi osv osv
Känns som att allt jag gör är att gnälla men vafan ska man göra? Hösten liksom suuuuuuger ur allt som heter energi ur hela min kropp och hjärna vilket resulterar i dåliga prestationer samt allmän nedstämdhet.
 
JAJA. Positivt: Snart jul, tända ljus, pojkvän som står ut med mig ändå och att min söta mamma och söta lillasyster kommer hit på fredag och gosas med mig hela helgen :')
 
PUSSHEJ