Utkast: Jul. 29, 2012

Hänger framför teven och kollar criminal minds. Gäller att passa på när man har ström igen! Har nämligen vart utan mestadels av dagen, jäkla superstorm där i morse alltså...

Japp!

Yowaaazzaaaapp, jobbat sista passet för veckan så nu har jag både hela söndagen och hela måndagen ledig. SNUSKIGT SKÖNT!

Och imorgon vart man bjuden på middag, så det slapp man också fixa själv. Tur livet är bra ibland också :)

One way ticket

Vet ni vad? Nu tycker jag att det kan bli söndag så jag får min högst efterlängtade lediga dag! Och en massa mysiga kramar, heheheh.

Nu: Lövbit, pommes och shitload of vitlökssmör. Mnjom!

Stolt brud

Klämde en mil på mindre än en timme. Inte så bra kanske ni tänker, men för mig är det HELT SUVERÄNT!

Klapp på huvudet!

Less

 
Idag hade jag kunnat byta till mig det här mot vadsomhelst. Ta mitt hus, ta mina ben, ta alla mina pengar och allt jag äger och ge mig Lehane med tillhörande jordgubbar och körsbär på en galet varm sandstrand i Grekland istället.

Snälla?

Puh

Åh. Här är det fortfarande risigt med uppdates, är liksom upptagen med att leva. Eller nä, inte leva. Jobba. Bor fan på Ica nuförtiden.

Var dock på beachparty i lördags då mina fina vänner har fyllt år, var riktigt trevligt om än brutalt tidig hemgång för min del då jag skulle, just det, jobba på söndagen........... Så less. Vart ledig 5 dagar i Juli månad och det känns fan i hela kroppen.

Nåja, slutgnällt. Klämde nyss en torr bulle till lunch och snart ska man tillbaka på jobbet. 16-21.30passet kvar.


Som den kloke saknar dåren

Här var det tyst som i graven, men det är rätt mycket i görningen nu, både positivt och negativt. Tog mig inte in på utbildningen jag ville gå utan blir kvar i Arvidsjaur ett tag. Får mer tid kring jul och har (nästan 100% säkert iallafall) fått mig en superfin etta från första oktober (och huset ska dom nya ägarna flytta in i på samma datum, hej tajmarn!) Så på så sätt flyter det på rätt bra. Plus att det inte är länge kvar tills en kär vän kommer tillbaka, och som på toppen av isberget kommer snart nytt med Bale som Batman. SUPERB.

Över and out.


Favorit i repris

Ligg bredvid mig inatt, stilla och andas
dina händer brinner tyst innanför min tröja
lugna händer som utforskar mig, och mina dig
jag andas långsamt på din hud och du känner
lukten av min när du andas in

När det bubblar i kroppen som sockerdricka

Ligger i skrivande stund i sängen med världens fladder i magen. Blir det Sthlm? Bara några skälvande timmar kvar till beskedet som bestämmer hur mitt närmsta år ska se ut.

Shitshitshitshit


Onödig information

Goddag, har idag hunnit med att vakna, käka frukost, kolla på biggest loser, sprungit en halvmil samt styrketränat, skrikit sönder vår gräsklippare, käkat lunch, duschat och nu fördriver jag tid tills jag börjar jobba. Kul va? Vad har ni gjort?

Igårkväll hyrde jag förövrigt denna rulle, Nobels Testamente, gillade boken, filmen var helt okej men kände att det var vissa delar jag saknade. Men helt klart sevärd!


It's bad when you annoy yourself

Hejhejhej, mitt nattivalnöje detta år bestod av jobb och massa godis i soffan framför Criminal Minds, kul helg va? Men nästa helg blir nog desto roligare om allt blir som planerat, i vilket fall lär jag iallafall få se både H.E.A.T. och Hardcore Superstar på lördag. MUCHOS NICIAS.
 
Förövrigt är det där VÄRLDENS skönaste outfit. Det enda som bärs till och från jobbet. Mmmmmhmm.

Godnatt peeps!

Faktiskt inte alls förbannad

Se på lugnet, kolla mig jag är cool.
Glad som en sol.

Tid och så

Jäklar vad tiden springer iväg! Redan fredag ju! Nåja, fullt upp hela dagen och sen hela helgen så det lär inte bli så värst livat här på ett tag. Har bestämt mig för att bli av med en massa av mina trivselkilon och spenderar därför en del tid i löpspåret, dessutom rätt mycket jobb (som får mig på dåligt humör, så undviker datorn då och sitter bara och gör saker som gör mig glad)

Sååatteee, vi hörs då vi hörs!

Sthlm

Ja jösses. Efter en vecka med mer alkohol, snabba kolhydrater och mindre sömn än min stackars kropp är van vid är jag helt förstörd. Men kul har det varit, ingen tvekan om den saken, men ni får vänta ett tag till på en uppdatering tills jag har återhämtat mig.

Haha, fan vad gammal jag är..