Födelsedag!

Såja, igår var det dags för födelsedagsfirande! Jag blev 23 och Marcus 25. Första halvan av dagen spenderades med plugg och träning för att sedan övergå i ett mysigt bad och meze-middag på restaurang Cypern. Sjukt gott. SJUUUUUKT MÄTTANDE. Sen lite soffgos och sen hopp i säng. Underbar dag med en underbar person.

Grattis till oss.
Blev dock inga bilder igår, trots att vi var sjukt snygga. En mysig middag med bara oss tillsammans utan mobiler. Inte ens för en liten bild. Sjukt bra idé, den borde alla ta efter!

Puss älskling. Du är bäst.

Throwback monday

 
Oj, vilket långt inlägg det blev. Och nu svämmar hjärtat ba över av kärlek och sånt. DAMN vad jag saknar er.

Bakteriell Keratit

Och sånt. Det är sånt vi lär oss nu, massormassor om ögonen och sjukdomar och sådant.
 
Mumma. Passopp för bakterier i hornhinnan!

Nämen, det är det jag gör. Hela dagarna. Tänker mig ju ett litet jobb inom sjukvården så tänkte bli kickass på dethär med det jag ska kunna. Hehe.

Sjuk känsla btw. Att i starten på VARJE kurs sitter jag som ett litet gosigt frågetecken och ba: Eeeeeeeehehehehehehe, det här kommer jag aldrig att klara av att lära mig. Det är för svårt! Jag hoppar av! Ica i Tumba behöver nog folk! Och sen efter någon vecka när all ny info börjar lägga sig i lillhjärnan så börjar man få kläm på det där och det ändå flyter på och man lär sig massa saker.
 
Sjukt bananas.

Nu ska jag göra nåt annat. Nämligen laga mat och sen gå på Multipass med Marcus för att sedan pilla på biomikroskop imorgon. WEEEEEHO!