EN LISTA.

Tre saker du vill ha varje dag:

- Mat, god sömn och filmmys.

 

Tre saker du tycker om att äta:

- Godis, (OBS i alla former, utom marmeladkulor, gråter av bara tanken på att äta en) halloumi och knäckebröd med kaviar. Svennes kaviar.

 

Tre saker som är bra med hösten:

- Brandgula skogar, te och mörka nätter.

 

Tre saker du gillar just nu:

- American horror storys senaste säsong, golvvärmen i badrummet och Marcus. (Gillar jag iofs alltid)

 

Tre saker du skulle ta med dig till en öde ö:

- En bigass machete, en satellittelefon med obegränsat batteri och en båt. I ain't stayin' on that island.

 

Tre saker du gör varje dag:

- Tittar på Desperate Housewives på morgonen, äter frukost och borstar tänderna. Vill skriva klä på mig men det är ju inte sant. Haha.

 

Tre saker du tänker varje dag:

- "KAN INTE BARA ALLTING FUNGERA?!?!?!??!" "Undra vad vi ska äta till middag ikväll" "Jag borde verkligen _________" (fyll i valfritt ord, säkert nåt jag borde göra)

 

Tre saker du vill bli bättre på:

- Tagga ner när saker inte fungerar, träna och prata i telefon.


Närmsta tiden

Och jag lever än så länge. Var på pub i fredags och blev något fler öl än tänkt så hela lördagen, alltså HELA, spenderades i soffan framför film/serier/sovandes/ätandes. Så nya tag idag, blev ett pass på gymmet med lite gott och blandat övningar, städat köket och nu ska vi packa iväg oss för att dra på studentkryssning. Ser alltså en framtid av ÄNNU en extrem bakisdag. Hehe.
 
Hårt liv med andra ord. Och sen är det några veckor med datainslamling för examensarbete och sen ÅKER VI HEM! Och firar halloween på Lappis! LIKE THE GREAT OLD DAYS! Plus massa gos med esthergullet.
 
 
Bjussar på lite bilder från tidigare halloweenisar.
 

3-årsfirande

Eftersom jag och Marcus inte har någon speciell dag då vi blev ihop så firar vi vår årsdag lite när det passar bäst och i år blev det i helgen. Den bjöd på hotellboende, trerätters middag med färgglada cocktails, GRYM show med Alcazar och sedan disco hela natten lång. Dagen efter sjuuukt najs hotellfrukost. Hur bra som helst!

Ändå rätt sjukt, att man på 3 år kan känna en person såpass bra att vi ofta säger saker den andra tänker, att en kväll i soffan fortfarande är bland det bästa, att det aldrig blir tråkigt. Och framförallt hur mycket världen kan snurra och hur mycket konstiga tankar det kan finnas så finns det alltid en person som alltid kan ge en klar bild av allt.

Jag älskar dig.