Utkast: Sep. 18, 2012

Saknar ni uppdateringar om mitt ospännande liv vaaa?!
Bor just nu på Domängatan och där jag sitter just nu ser jag huset där jag kommer bo i om lite mindre än 2 veckor. Bra flyttavstånd sen!

Har nu alla mina saker här och kan officiellt säga att jag inte bor på Krongatan längre, mitt älskade barndomshem är tömt på saker och kvar står bara några kartonger och en soffa. Lite tråkigt, men hey, livet går väl vidare har jag hört!

Det mest konstiga är väl att man numer inte har ett stenkast till min lilla mamma, menmen, så långt bort är dom ju inte. Häpp. Kort och gott.

This used to be a funhouse

Tänkte kika förbi och säga att jag lever. Inte så mycket mer än så dock. Nu är jag less min äckligt röriga tillvaro så ja tack, oktober kom så fort du bara kan!


Updäjt

Häj! Längesen sist!
Åkte som sagt till IKEA i lördags med favoriter och senare på kvällen vankades det bröllopsfest, vad jag inte visste då var att den var utomhus så min redan lilla förkylning barkade iväg och jag har legat klubbad sen i söndags. Men nu jäklar blir det back to work!

Och imorgon blir det en tur till Sunderbyn med min älskade mormor. Håller tummarna som satan alltså. Och sen jobbhelg då även huset töms på det sista och jag flyttar härifrån foevvah! Konstig känsla det där.

Topptip

Sitter och halvsover i soffan framför Jersey Shore (en av bästa serien ever, man känner sig både smart och classy när man jämför sig med dom som är med. Score!) och taggar för helgen.

Får helg redan 13 på fredag och på lördag blir det (mest troligt iallafall) IKEA med två av mina favoritmän! Toppenkul! (eller egentligen gillar jag inte att traska runt på det där jäkla varuhuset i flera timmar, men då man ändå behöver grejer kan det ju vara trevligt att se allt irl istället för på internet.) Plus att CANDYWORLD ligger bara ett stenkast därifrån :))))) (tjockisen jublar!)

Onsdag

Har flyttat i princip alla mina grejor (utom sånt som används dagligen och lite småkrafs) till Sophies lägenhet nu och lite tomt känns det allt! Har dock lite ångest över att allt ska bäras över till min lägga sen, meeen får väl muta några goda vänner med lite fika så kanske man får hjälp :)))
 
Nu ska här städas upp litegrann och sen får det bli en powerwalk, har en BRUTAL träningsvärk i ryggen sen i går. Skön känsla.

Ledig tisdag!

Skönt det är att avreagera sig lite och sen komma tillbaka. Blev en svängom till Marcus igår för lite spel och häng, riktigt kul spel dessutom! (Nu körde vi bara en sån där basbasbasomgång med bara grunderna, men nog fick man mersmak!)
Uppstigning 06.30 imorse och eftersom jag är bäst (och kunde inte somna om) fick han skjuts till jobbet och jag åkte hem, sov på soffan en stund och sen kört kartonger till mitt preliminära hem för att sedan fortsätta umgås med Sophie hela dagen.

Kommer bli en bra roomiemånad det här!
Bra spel! Och dessutom ledde jag superlänge. (För att sedan förlora, skyller på tärningarna!)

One out of ten

Är lite tillbaka i gamla vanor, ni vet det där vanliga, "hur mår du?" "jofan, synd att klaga" också känner man sig som skit :pp:PPPp.p:Ppp.
Är bara så förbannat uttråkad och rastlös jämt och saken blir inte bättre av att Arvidsjaur är så SNUSKIGT TRÅKIGT! Och jag är tråkig. Och sur. Och trött. Och less.

Jomen ni vet. Meeeeeeeeeeeen det är väl bara att härda ut.

Ps. Dessutom vill jag flytta in och komma i ordning snart, för att bo i kartonger är SKIT.

Slutklagat för denna morgon.

Godmorgon

Rullade nyss ur sängen och faceplantade i en saccosäck.