Throwback

Till en dag när vi klättrade. Kul mä klätter.

Alltså förlååååååt ni (typ 8 pers) som är här och kikar varje dag för att jag är så kass på det här med att skriva nufrtiden. Gör inte så mycket. Jobbar lite, pluggar massa, sover, tränar ibland.

Hälsar dock på norrland på torsdag och tar ett litet påsklov med familjen och laddar batterierna. Stockholm och storstad tär på batterierna.

En liten hälsning

Här sitter jag, relativt nyduschad, mätt och nöjd. Tog mig i kragen idag och tog mina första stapplande löpsteg för den här säsongen (kallar det så pga hatar att springa när det är kallt/blåsigt/regnigt/snöigt) sol och lätt vind. Mmmmmmmmmm. (Lars, springer du nåt nu? Om inte. Gör det.)
 
Nu ska jag kladda in lillryggen i Voltaren och vänta på lämplig tid att lägga sig. Så orimligt trött.

JAJA. Hejdå. Slut på inlägg.
 
 
 
 
Sjukt intressant och fabulöst liv.
 

Stress å press å sjukdom

Det är mycket nu! Drog till Göteborg i fredags med begynnande förkylning och sedan dess har jag vart mer eller mindre som en klubbad säl. Tvåveckors kurs i instrumentoptik (INTENSIV) med massa grupparbeten som jag inte kan hoppa över heller. Så det är många naps i soffan om kvällarna och lite promenader i solen som börjat kika fram.
 
MEN nästa helg tar vi det piano. Nämligen bokat in oss att bo här lördag till söndag, käka gott, gosa runt i rock och bara MYSA.
 
 

Fabulös bildbomb

 
Bjussar på en HÄRLIG bildkavalkad från kvällen då vårt vardagsrum förvandlades till en glammig schlagerlokal. Drömmig kväll med drömmiga gäster.