Lite så

Hej guys. Något frånvarande, men det är bara inte här på bloggen.
Ni vet dom där perioderna när allt inte riktigt är bra? Man är omringad av människor och ändå känner sig ensam? Man är ute i varmt och soligt väder men känner sig alldeles kall? Man skrattar och ler men mest av allt vill man bara gråta?

Lite så är det nu. Det kommer bli bättre, jag vet, men just nu är jag inte sugen på att göra nåt annat än att ligga i sovrummet och sova hela dagarna.

Så. En bild från ett gladare tillfälle. En resa till Rom med min bästa. Shiet vad jag saknar denna kvinna alltså! (Och många fler såklart)
 

Påsk

 
Ungefär såhär såg vårt påskmysande ut. I lördags åt vi en minipåskbuffé med lite ägg och lax och nubbe för att söndagen picknicka i Stokholm. Lunch under blommande körsbärsträd och sedan lite fikamys på en höjd (nånstans, kan inga namn, haha)

Soligt, och VARMT! Den här sommarkänslan kryper sig på!
 
 

Skogsutflykt

 
 

Bergådalbanan denna

Är det inte tjusningen med livet att ibland känner man sig oövervinnerlig och ibland känner man sig bara ful och alla dåliga kvalitéer man kan komma på. Usch och fy.

Ny KTH kurs imorgon, ännu mer fysik och en helt ny arbetsplats. Gud vad jag saknar gemenskapen på Ica med mina favoriter!

Puss så länge

Utkast: Apr. 05, 2014

Hej peeps. Har haft stressigaste veckan på länge, sprungit mellan halva Stockholm varje dag hela vecka. Har iallafall lärt mig att INTE boka upp mig på jobbkurser i samma sväng som vi har praktiska prov i skolan. Pust.
MEN, nu är kursen avklarad, praktiska prov bortgjorda (med varierande resultat, men jag är nöjd) och nu en tenta att se fram emot på onsdag. Som jag är säker på att jag kommer fixa.

Så, idag skiner solen, jag är heelt ledig och Marcus är iväg och gör högskoleprovet så jag har inte dåligt samvete alls för att ligga och jäsa i soffan. Sen ska jag ta en löprunda då jag bara hunnit med två pass i veckan. Men fortfarande tid för två till :)