Varje slag ger mig bättre balans

Jag var nere för räkning en stund
Men jag visste att tian var den bleka kopian
Av det jag en gång var
Och jag ville ha originalet tillbaks

Smajlifejs

Söndag once again, känns dock ändå inte värst. Styrde ju lappis igår och hade sjukt kul och med bara 3 vinglas under hela kvällen är man pigg som en lärka idag, avklarade en timmes powerwalk med mamma medan solen fortfarande kikade fram. Nu blir det att vänta på att pipa iväg till jobbet och där väntar en PÅSE TYRKISK PEBER HOT AND SOUR! Sophie kommer alltid och förevigt att vara min favoritvän tack vare de gudomliga godisarna.


Trasigt och ömt



Knarkar voltaren, ipren och värmekuddar. Förhoppningsvis är man i någorlunda form imorgon, legat klubbad sen jag kom hem från jobbet.
Nedrans eländiga gamla rygg! Vi ska ju dansa imorgon! Och inviga nyskorna var det tänkt. (inte på samma ställe då) Och jobba dårå, men tänker inte sitta kassapass hela jäkla dagen, för då kommer det sluta med tårar och en hemskt elak Matilda.

Pepp!

Dessutom (eftersom gamestop hade stängt igår -.-) så gjorde jag en liten deal med mig själv, när jag nått mitt nästa delmål så ska jag beställa mig ett nytt spel. Nu jävlar kör vi!


Tjejkväll

Myste som sagt i Piteå igår med brudar, ypperligt trevligt, ytterst mycket folk på stan.

Kom hem med en jacka, två tröjor, en sportbh och ett par nya löparskor (vilket var en av sakerna jag definitivt behövde) Dyr dag, men nu har jag iallafall rätt skor för mina pronationsfötter. Jäklar så mycket dyrare allt blir när man behöver en massa inlägg och grejs, men nu ska jag tydligen slippa alla mina benhinnebekymmer och den där brännande smärtan under hålfoten.
Nåja, slutpratat om mina fötter.



Här har ni dom förresten, både dom gamla och dom nya, nu får väl själva se om ni ser vilka som är vilka. Hehe.

Saknar din mama!

Ett plus om jag lyckas få mitt drömjobb i sommar är att jag kommer kunna träffa denna donna superofta!



Vilket inte skulle sitta helt fel då jag saknar henne supermycket!

Dröm.

Har hittat drömsommarjobbet som optikerassistent på två ställen i Sverige och även skickat in ansökningar. Känns faktiskt riktigt bra och jag hoppas för allt i världen att jag lyckas få det!

Japp, inte dumle.

Vädret är fortfarande kasst och självförtroendet är i botten, annars är det lite bättre än igår iallafall. Thanks for asking. Har haft mysdag med Sophie med lite raggande och en massa te och surr, ypperligt trevligt. En annan superbra sak är att på torsdag åker jag till Piteå och träffar en superbrud! Det ni!


Bring me everyone..

...I need to hurt someone

Lite så Mustashit känns det idag, vädret är värdelöst, kunderna är sura, kommentarer som är menade som roliga men som mest bara sårar, huvudet (och ögonen) värker och trycker på som satan, folk vet inte vad dushar eller deodoranter är och allt känns bara allmänt skit.

Ååhåå, kan inte iallafall detta eviga FÖRBANNADE slasket försvinna?!


Snälla kom närmre.

Visst är det synd när människor som varit med och skapat så många minnen bara blir ett minne?


Helg





Några bilder från helgens bravader, glidit runt i mjukiskläder, spelat monopol med grabbarna och bakat en svingod fullkornspizza. Gjorde både degen och tomatsåsen själv (vem hade kunnat tro det? Inte då jag!) plus skurit av en rejäl skinnbit från vänstertummen, no pain - no gain heter det väl?

Roma



Idag vräker snön ner så jag kollar bilder från ett soligt och underbart varmt Rom. I övrigt är det en rätt händelselös helg, men skönt är väl även det. Blir grillmiddag i Månsträsk om vägarna behagas plogas, annars tar sig nog inte lillebilen sig många meter.

37 grader celsius är allting som behövs



Bjuder på en av mina favoritbilder, bara för att den är så himla fin.

Annars har jag skurit sönder min tumme idag, och ska göra en helt egen pizza (från scratch!) till middag. Ska slänga in ett inlägg sen om hur man gör (eller hur man inte gör, det får bli en senare fråga)

Tråkigt inlägg, roligare liv.

Har inte så värst mycket att komma med annat än att jag har stört mycket roliga saker att se fram emot just nu! Först på listan blir en (vädigt kort, men ändå) Piteåtrip på torsdag. Lite sommarshopping och häng med bästaste Lisse. Men innan dess har jag en helg framför med med absolut ingenting planerat, och jag ser fram emot den som fan! (Mest för att alla åker bort så jag äntligen får vara lite ensam, my god så tyst och skönt!)

I övrigt köttade jag soffan på en powerwalk bland annat upp för lillberget idag, förhoppningsvis har hon störd träningsvärk imorgon. Hehehehe.

Mat

Och undrar ni vad jag gör nu så äter jag en lätt liten lunch bestående av yoghurt med hallon och jordgubbar och några flingor som smakar hästpellets. Och en liten apelsin vid sidan om.



Jag visste väl allt att ni ville veta! Återkommer senare med min (übertidiga) middag.

Svagheter och läskiga filmer.

Gårdagskvällen spenderades med Linnea (som man träffar på tok för sällan) med The Ward, lite skitsnack och lite hockey, ypperligt trevligt. Och när man ser film måste man ju ha något att mumsa på, så jag haffade en påse av några av det allra godaste som finns i karrahyllan, nämligen Tyrkisk Peber. AMNOMNOMNOM! Har aldrig njutit så mycket i hela mitt liv.


FRUKOST

Vet ni vad? Det allra bästa som finns i hela världen är att sitta och äta frukost superlänge på morgonen och bara ta det lugnt.



Och ja, det har hänt mer än en gång att jag har suttit och nynnat på det här just under denna underbara frukosttimme (eller timmar, beroende på hur dagen i övrigt ser ut, hehe)

She knows she's hot, but that's all she got

Bättre humör nu, men min lediga dag imorgon kommer inte en dag för tidigt!
Dagen har bestått av jobb, middag och sen mys hos Elin med Alcatraz och en superfruktsallad med vaniljkesella till (riktigt gott, och kesellan där, som jag fortfarande undrar vad det är, var supergod och krämig) Tänkte ifall ni var intresserade.

Sen kan jag meddela att resan är helt betald nu, så allt som är kvar är bara att växla in lite pengar och sen bara TAGGA JÄRNET! Ja, och träna, har köpt ett par shorts som jag ska ta mig i innan dess. Wish me luck! (Eller ännu hellre kan ni ju peppa mig lite, hehe)



Dessutom borde jag sola blekkroppen lite så man matchar fejsfärgen lite bättre...

Hola amigos

Hejhej, ja, livet går liksom bara vidare av sig självt utan att det händer särskilt mycket. Därav min frånvaro.
Helgen har spenderats med fina människor och jobb (med fina människor det också) men det är nåt med hela jag nu som gör att jag är på asdåligt humör jämt. Jättejobbigt då min favoritsyssla är att skratta. Nåja, man får väl hoppas på att det vänder snart, eller att det händer nåt kul så ALLT INTE ÄR SÅ JÄVLA LIKADANT JÄMT?!

Är rastlös och fruktansvärt uttråkad på det mesta nu och då jag i princip aldrig är ledig längre än en dag i sträck kan man aldrig åka bort heller. Mögelmögel.

Ikväll blir det iallafall film, Apollo 18. Nån sån där sci-fi-rulle, men först middag hos mormor och en promenad. Min förkylning vill inte riktigt låta mig springa än. (Vilket också är stört frustrerande)

Nä, slutklagat. Over and out!




Inte ens du

Lång och jobbig dag idag, sura människor kan gott få gå och dö!
Annars då? Mår fortfarande röv, men jobbade (som sagt) idag då jag ändå är ledig imorgon och kan vila upp mig då. Jobbhelg, tjoho! Sen grillning i Hedmans stuga på kvällskvisten med underbara människor. Lär bli supermys!

ÅHÅ, FÖRLÅT FÖR ATT ALLT HÄR ÄR SÅ TRÅKIGT! Men just nu är jag så oinspirerad och otaggad på allt..

Sol





Tänkte dela med mig av två (av typ fyra) bilder som knäpptes under påskhelgen.

Vi fyller nävarna med bly

ALL HEIL BEOWULF! En snutt energi har hittat tillbaka till min trötta stackars kropp och jag står på benen idag och gode gud så skönt det känns.
Har alltså spenderat alla dagar med att ligga i soffan/ligga i sängen och sovit framför en teve. Hur spännande?!

Nåja, nu vet ni att jag lever och snart är back on track! Bara detta eviga snorande kunde lugna ner sig lite.


Sjukis

Hej fans! Saknat mig? Dum fråga, klart ni har!

Back in Auschwitzjaur med ett sönderbränt nylle och rakblad i halsen. Ändock trevliga dagar (legat och sovit ute på ett renskinn varvat med att äta och sovit i husvagnen, kul sällskap man är!) Nåja, förhoppningsvis är det en vanlig förkylning som spökar så man blir pigg snart.



Dessutom hoppas jag att kräftnyansen lägger sig och lämnar kvar en fräsch brunfärg. Hihi.

My face when



Lätt uttråkad, vill gå ut i solen men har stört ont i halsen (tror jag vet vad det kan vara, och jag ber till alla gudar att jag har fel) så sitter inne och försöker kurera mig lite innan Månsträsktrippen senare idag. Påskmys med skoter, musik, familj och bra böcker. Precis som det ska vara!

Kväll!



Sådär ja, nu ser jag ut som jag älskar att göra. En stor t-shirt tar man sig långt på!

Jag ska hålla mig vaken

Jag ska bara titta ut och bara älska mitt beslut
Vaken ska jag titta ut
Jag har slösat bort mitt liv på värdelösa tidsfördriv
Men jag har vaknat


Hej!

Hejhejhej, här sitter jag och är trött. Och uttråkad, men framförallt trött. Hade tänkt ta mig en rejäl sovmorgon imorse men då Sandra ringde igårkväll om jobb hade jag inte hjärta att säga nej. Nåja, pengar pengar.

Annars glassar jag mest runt och umgås med folk eller är ute och springer, har tänkt tappa några överflödiga kilon innan KRETARESAN i maj! Mest superpeppad!


1

Började första april med att spilla yoghurt på mamma och halka omkull i duschen.

,

I don't give a flying fuck motherfucker.