Helt galet

Hejhej! Myser på för fullt här hemma och njuter av varje minut jag är ledig för SNART (bara en fucking vecka kvar ju) drar jag till Stockholm och påbörjar skola pt. 3! Sjukt spännande, sjukt nervös. Sjukt allt. Hela kroppen bara bubblar.

Vi har dessutom hittat ett fint boende så den 6 september kommer Marcus ner och då flyttar vi in! Mysigt så in i helskotta! Förutom allt pluggkaos, Hoffis kommer få stå ut med mycket hysteri kring tentor och allt annat. Kaoz, haha!

Nä, nu ska jag lösa lite lunch. Har inga problem med att vara lite housewife när man får sällskap till lunchen. Toppenkul!


Biffiga bitar

 
Just de. Vi var på gayklubb i Göteborg med camotema. Jag var den enda tjejen som inte var toppiffad i en liten tight klänning så det var mer än en brud som trodde jag var gay. Lika kul för det hade vi och dansade hela natten lång. Och Marcus fick mascarasvart skägg och mustasch, likt en äkta medlem ur Village People!
 

Jag älskar dig.

Med risk för att låta som en supercheesy megaäcklig romantiker så måste jag bara få säga att känslan av att vakna tillsammans med personen man vill spendera alla sina dagar med är oslagbar. Och trots att man är nyvaken, svullen, har en andedräkt som skulle kunna döda djur och är allmänt trött så får man ett leende som får en att känna sig som den allra vackraste personen på jorden.

Puss. Du är bäst.

Augusti

Redan Augusti och mitt i allt tumult som sker!

Nä, tänkte bara smacka ut en liten sammanfattning på vad som hänt sen senast: Slutat jobba på Ica, åkt på semester med min kära, firat min första ettårsdag tillsammans med någon, letat lägenheter i stockholm och sambomyst massa. Haha, inte så mycket att hurra över kanske men det har vart fina veckor och nu ser vi fram emot framtiden i Sthlm, minst 4 år framöver kommer vi leva där.

Sjukt att ha så lång framförhållning till någonting som man inte har haft förut.

Nä, ids inte skriva mer. Nu ska jag återgå till PLL som jag har fastnat lite för. Hehe.

 
Kan hända att det kommer en bildbomb med massa kul vi har gjort, men det får tiden avgöra!