Måndag

Lycklig har man inte varit förrän man har kommit till skolan och upptäcker att man inte har den första lektionen.
Senare har jag en 50-minuters rörlig bild lektion för att sen bege mig hem till röran igen, storstädning är på g. Frågan är om det blir av den här gången.
Ska eventuellt dra mig till skolsköterskan så hon får kolla på mina skabbutslag i ansiktet.

Everything is nothing

Glest med uppdateringar, jag vet, men det har itne varit bra på sistone. Inte alls bra. Sinnesstämningen är bäst beskriven av herr Mercury:
Nothing really matters, anyone can see,
nothing really matters, nothing really matters to me

Weekend at Burnies

Vilken dag, vilken äventyrsdag.
Eller så inte, men det är ganska skönt när man har lite halvslappa dagar, särskilt fredagar som man bara vill ska ta slut.
Ska som sagt prova glasögon i helgen, beroende på vilka det blir kanske jag slänger upp en bild sen.

Hejs

photoshop


...

Huvudet spränger och datalektioner hela dagen
det börjar bra

modeisdelicious

haha, puss på alla dessa boggar som finns, Vilket underbart tidsfördriv.
Jo, nyheter förresten jag har klickat hem nya galsögonbågar. Eller fyra par rättare sagt, ett klick så får man hem dom för att prova och om man inte vill ha dom så skickar man tillbaka dom. Sen beställer man ett par nya som man får med styrka och allt.
Internet måste vara det bästa som finns

Detta är då ett av paren, jag vill ha ett par rejäla svarta "sekreterarbågar" det händer alltför ofta att jag sätter mig på dom så då är det väl alldeles ypperligt att ha ett par större.


Måndagsbarn

Webdesign, nästan så att man hellre hade stannat hemma.
Humöret på halv skaft och det blir inte bättre av att måsta sitta och irritera sig på en massa sk. "helikopterplattor"
hänvisar till Kristalmetropolis för beskrivning av dessa varelser.

Tur i oturen att man slutar sådär lämpligt tidigt 11.20 mer precist och då blir det en svängom med stavarna för att sedan ta itu med min allt för grisiga lägenhet, mer lämplig beskrivning: knarkarkvart ungefär.
Slutligen lär jag hamna på hamnplan iallfall.

Orden utom räckhåll

Lustigt att det finns fler än mig som heter Matilda Fjellström, eller kanske inte lustigt men ganska intressant.
Nej, intressant var också fel ord... Vad kan man säga? Kanske fascinerande, men det är det inte heller. Äh, förslag välkomnas.

Idag är det söndag, grått är det ute och städat är det inne. Jag skrev klart min bildanalys idag, särskilt bra blev den inte men jag kanske får ett godkänt iallfall. Är det bara jag som tycker att helgerna är för korta och veckorna för långa? När man bara vill sova hela dagarna så blir helgerna ännu kortare, hjälp mig att förändra mitt sätt att leva, annars kommer jag att ligga "six feet under" inom en snar framtid.

Någon som är taggad på korpen i veckan?

Victor/Victoria?

Nick Petiera, smaka på det namnet en stund.
Nick Petira, sådär ja.
Kolla nu på filmerna nedanför, killen är helt jävla fantastiskHär sjunger han duett med sig själv. Jag blir stum...


fredag

Så blev det fredag tillslut och efter en alldeles för lång skoldag och en tvåtimmars bussresa senare sitter jag hemma framför datorn.
Tragiskt? oh ja, helt utan tvekan.

Det lutar åt en klassisk rundvandring med elin nu så vi hörs väl.

herå

ännu ett muntert inlägg

jag känner hur positiviteten flödar genom mig i varje andetag jag tar. Hej vad poetiskt det blev helt plötsligt, jag börjar förstå att alla bra skribenter är deprimerade. Allt blir så mycket finare genom ett tråkigt och spräckligt perspektiv.

Långa och fina ord, sådant tycker vi om, särskilt när allt annat känns helt meningslöst... Nej nu börjar min blogg att bli tråkig och bitter, inte för att folk läser den men det är skönt att kunna skriva saker man inte orkar prata om.

Nu ska jag kolla klart på Vem kan slå filip och fredrik och sen ska jag gå hem och deppa i min ensamhet,
en liten förälskelse skulle vara väldigt välkommet just nu..

bara för att...

Deppiga, tråkiga höst

Tack till alla bra människor som finns i närheten
Ingen vidare produktion idag inte, utan några rader på ragges-storyn och lite klippning på rugby-gabriel

Media är en ganska lejd linje egentligen, särskilt när man är helt utanför i klassen och inte får reda på schemaändringar som när dom tar bort lunchen och man inte har fått  i sig frukost.

Allt går bara åt ett håll nu och det är inte uppåt.

Fatal error

inget sagt, inget glömt.

Cici och jag ska feta ikväll, välbehövligt må jag lova


Makeover/makeunder

Jag kapade min lugg idag, impuls sådär på väg hem.
Jag har även gett mig in på piercingbanan igen efter tre infekterade hål, men nu ska jag sköta det och funkar det inte tror jag att jag ska lägga det på hyllan för gott.

Min lön är snart slut, inte puss på det men jag har en massa nya kläder och annat ointressant.

Slenterian

Nu måste det hända någonting i mitt ointressanta liv för annars kommer jag nog att vissna bort för att slutligen dö!
Kanske inte så dramatiskt men det är banne mig inte långt ifrån, för att säga som överskattade modebloggare (liknande?) HISS till födelsedagar! DISS till tråkiga kompisar (hänvisar till hanna för vidare information) och fram med med spänning, roliga händelser och diverse aktiviteter.

På måndag kommer mamma och tomas hem från deras bröllopsresa (sisådär en åtta år försent) så nästa helg hänger jag med mamma Annelie. Och detta är i stort sett vad veckan händelse består av.
Ni ser? Fram med lite action, lite mer Bruce Willis, Chuck Norris och Sylvester Stallone och lite mindre Hugh Grant i tillvaron.

Snälla, nu ber jag på mina bara knän: Intressanta nya personer, hör av er. Och fort ska det gå.

Snoriga tider

I tisdags fyllde Hanna Dahlberg 17 år (grattis för den delen) och ända sen dess har jag känt mig konstant bakis, men det är inte förrän nu jag har förstått vad som har hänt: Förkylningen har slagit till igen.

Men tro inte att det är någon vanlig förkylning utan den återkommer varje år vid lite olika årstider, men alltid lika ovälkommet, man tycker att efter 17 och ½ år så borde mitt immunförsvar vara bättre, men ack så fel man kan ha. Eftersom det finns fler förkylningsvirus än något annat på jorden (min egen uppskattning) så kommer dom små jäklarna alltid på något nytt sätt att slå sig in genom slemhinnorna och rota sig djupt inuti mig och börja med den konstanda förökningen.

Så nu tar min kropp avstamp och förbereder sig på den (uppskattningsvis) helvetiska perioden med konstant huvudvärk, snorande och den evinnerliga hostan som vanligtvis brukar komma i samma veva (som dock biter sig kvar och håller i sig långt efter de andra sjukdomssymptomen har gett vika).

Förra året var ett undantag, så allt är inte hopplöst efter allt, jag slapp hostan helt!
om saker och ting utvecklas i samma tempo, då mina vänner, kommer Matilda snart att vara de friskaste människan i världen.

Ja, och källan till allt ont: I'm blaming you reka!