Sthlm

Åh så bra, åh så fantastiskt underbart!

Ja, så var Stockholmsresan över och med alla lemmar i behåll och utan något stulet så har vi mot alla odds tagit oss dit, till stan, till konserten och hem. Helt sjukt.

Hursomhelst, så var tågresan dit ungefär lika spännande som att kolla när färg torkar och resan hem likaså, men vi fördrev tiden med YATZY och en kortlek samt lite böcker och dylikt.
Centralen var väl lite av en nära döden upplevelse för en liten norrlandstjej men efter ett bra tag tog vi oss till Pizza Hut för den flottigaste pizzan jag någonsin har sett.

T-centralen var också lite spännande, jag trodde att jag skulle dö. På riktigt. Fast inte påkörd eller så, utan översprungen. Shit vad bråttom alla har därnere.
Nåväl, vi tog oss till slussen och efter en stund stod vi utanför båten där vi skulle bo och checkade in, fick rummet direkt och sov en stund.

En dusch senare var vi påväg mot Staden, gick helt okej, men det var minsann svårt att hitta nåt som var i någorlunda prisklass, men någon liten tröja senare och ett par rejält ömma fötter åkte vi tillbaka, fixade oss lite och sen var det DAGS!

Väl på gullmarsplan frågade vi en man med en liten bricka hur vi skulle a oss till fryshuset och efter det var det bara att vi gick dit och köade ett bra tag. Fick en T-shirt av cici i födelsedagspresent och sen var vi inne.

Första förbandet var skitbra och sen kom det ett till som ingen var förberedd på och publikens stojande dog (förutom några små stackare) och sen (efter viss väntan) kom DOM!
Tobias, Jens, Dirk, Tobias och Felix. Där var dom! Mina allra största idoler sen 9 år tillbaka, helt GALET!

Låtarna var fenomenala och trots Sammets halsproblem så lät han alldeles utmärkt och det var så bra! Hittills lätt bästa presenten någonsin!

jaja, sen åkte vi hem och stan dagen efter och sen tåg.

Bilderna blev väl inte dom bästa men  minnena är fantastiska!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback